Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Yani gurbet bu kadarda acik yazilmazki anam ilk cümlen evlere senlik olmus...:ilknur:

Sagol canim arkadasim hayirli zamanda hayirlisi ile gelsin , Rabbim seninde gönlündekini versin insaAllah...

Tesekkür ederim canim aklima gelen elimden gelen herseyi yaptim Rabbim ona actigim ellerimi ÖMER BERAM la doldurur insaAllah....

amin cnm rabbim dualarımızı kabul etsin inş,ellerimizi boş çevirmesin

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
tşkler kızlarrr.cok işim vardı bugün,temizlik yaptım.odayı silerkende modem kablosunu kopardım :) tekrar takmayada üşendim
akşam eşim gelince taktı. onlar uyududa gelebildimm
oh cnm bugun rahat rahat oturusun artık ellerıne saglık senın kolay kolay batmaz ..benım kızlar sagolsun geldılermı herkes bırer oda paylasır odev yapar sılgı tozu oluyo sac kılı gelde yapma hergun yap hergun aynı ya bıktım artık hergun sıl supur işinden.... RABBIM gene saglık versınde yapalım

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
haskenacım bızım ıcın yazdıklarını okurken ınan benıde aglattın cnm ya aynen bende katılıyorum dedıklerıne rabbım ıyıkı sızı cıkardı karsıma ıyıkı varsınız canlarım .....

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Günaydın kızlarrrr

gunaydın umut senı gorunce takvıye gelıyo aklıma:dertli::dertli:esım sabah dedıkı adamlar meılınde söle yazıodu 4 le 6 hafta arasında mutlaka urun teslımı yapıyoruz sımdıye kadar teslım etmedıgımız henuz urunumuz yok bekle sabret dedı bıraz rahatladım bunu duyunca :dertli:

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar hepinize günaydınnnlaarrrrrrr

Haskenacım senin deneme başarıyla sonuçlanmış tebrik ederim arkadaşım hayırlı uğurlu erkek bebişli olsun inşaAllah

Milkgrl canımmm seninde deneme olmuş hadi bakalım tek deneme ile bırakmayacaksınheralde sen sık olacak inşaAllah bu ay gelir bebeğin

Gurbetgüzeli geçmiş olsun arkadaşım peki nasıl anlaşıldı tüplerin tıkalı olduğu ultrasonda belli oluyor mu ki tüpler tıkalı olduğunda_?

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Slm ben geldim canlarim kötu haberim var benim tupler tikali ve icinde sivi varmis hamile kalma sansim %99 mus:mendil:
Ancak asimala yolu ile hamile kalabilirim esimde bu ise yanasmaz:uzgun:

cnm geçmiş olsun,sen bu bebeği çok istiyosun bence başka bi dr daha git,ona göre karar ver ,maşallah rabbim sana ikisinide aratmamışinş gönlündeki gibi bi bebeğin hatta 2 bebeğin daha olur sen çok seviyosun çocukları,benim bi arkadaşımın birinci doğumunda rahmini fazla kazımışlar tek kızla kaldı cnm,bence araştırmaya devam gurbet ,şu maydanoz buharı gibi doğal şeyleri bi denesen onları çok duyuyoruz cnm

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bıde bunu buldum demın af aff valla kafam karıstı neyse yapcak bısey yok umut cok sanslısın cancazım ya massallah deyım.......yurtdısından takvıye verecek arkadasların dıkatıne........

--------------------------------------------------------------------------------

3 - 13.06.2010 tarihli ve 27610 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanununun 3 üncü maddesinin birinci fıkrasının 65 nolu alt bendinde tanımlanan "takviye edici gıdalar" ile 06.12.2003 tarihli ve 25308 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Türk Gıda Kodeksi 2003/42 nolu Sporcu Gıdaları Tebliği'nin 4 üncü maddesinde tanımlanan "sporcu gıdaları"nın posta ve hızlı kargo yoluyla getirilmesi mümkün bulunmamaktadır.

Ancak, bu kapsamdaki ürünleri doktor tavsiyesi ile kullanan kişilerin, hastalıklarına dair resmi hastaneden alınmış bir raporu ve doktorun önerdiğine dair bir reçeteyi, milli sporcuların ise "Milli Sporcu Belgesi"ni ilgili gümrük idaresine ibraz etmeleri halinde söz konusu ürünleri posta ve hızlı kargo yoluyla getirmelerine izin verilir.

geçmiş olsun :(

--------------------------------------------------------------------------------

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

kızlar hepinize günaydınnnlaarrrrrrr

Haskenacım senin deneme başarıyla sonuçlanmış tebrik ederim arkadaşım hayırlı uğurlu erkek bebişli olsun inşaAllah

Milkgrl canımmm seninde deneme olmuş hadi bakalım tek deneme ile bırakmayacaksınheralde sen sık olacak inşaAllah bu ay gelir bebeğin

Gurbetgüzeli geçmiş olsun arkadaşım peki nasıl anlaşıldı tüplerin tıkalı olduğu ultrasonda belli oluyor mu ki tüpler tıkalı olduğunda_?

gunaydın umut senı gorunce takvıye gelıyo aklıma:dertli::dertli:esım sabah dedıkı adamlar meılınde söle yazıodu 4 le 6 hafta arasında mutlaka urun teslımı yapıyoruz sımdıye kadar teslım etmedıgımız henuz urunumuz yok bekle sabret dedı bıraz rahatladım bunu duyunca :dertli:

günaydın kızlarrrr
bernilciğim gelecek inşallahh canım ya
ama çok ilginç gerçekten bu kadar geç kalmasııı

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Günaydin canlarim ....
gunaydın cnmm....
Canim UPS ye sordurmustuk biz onlarda yasak demisti ama bak Umutun ki geldi mutlaka seninkide gelir.....

ewet cnm aynı yazıyı yazdım yukarıya sımdı arastıra arastıra buldum ama umutun geldı dıyorum bırde ..dedıya cok sanslı dıye benım cok ıstedıgım bırsey hemen olmaz zaten cnm oyuzden sasırmıyorum ama kısmette varsa gelecek ıns

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

bernil canını sıkma güzelim hepimiz ordan spariş verdik ve geldi seninkide gelecek inş,bak adamlar yazıda göndermişler,öyle olmasa hiç kale almazlardı,cevap vermezlerdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar