Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
view-pic-img.html

Kizlar ÖMER BERAm nasil yakisikli degilmi? Aman teyzeleri sizde öpe öpe ne hale getirdiniz yavrumu bari rujlarinizi silseydiniz.....:sila:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
yok tubycim be hasta değilim sadece yorgun bitkin zevksiz bi garibim ya neşem falan yok bunun adı hastalıkmı bilmiyorum hastalıksa felaket hastayım valla

Madem hasta değilsin kendine gel kardeşim. Yavrularının senin neşene, seninde onların neşesine ihtiyacın var. Unutma ki onlar seni mutlu gördükçe mutlu olur.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
view-pic-img.html

Kizlar ÖMER BERAm nasil yakisikli degilmi? Aman teyzeleri sizde öpe öpe ne hale getirdiniz yavrumu bari rujlarinizi silseydiniz.....:sila:
kız çok şeker buu inş. böyle yakışıklı bi oğlun olur ay ben dün raüyamda erken doğum yapmıştım ezelin hdiye paketi gibi olan bebeği varya onu doğurdum çokk tatlıydı ama ağlamıyodu erken doğdu diye ağlamayı bilmiyomuş çok güzeldii

Madem hasta değilsin kendine gel kardeşim. Yavrularının senin neşene, seninde onların neşesine ihtiyacın var. Unutma ki onlar seni mutlu gördükçe mutlu olur.
kız elimde değil valla çokta sinirliyim kızlarıda haşlıyorum sonra üzülüyorum nolcak böyle bilmiyorum geçer inşş.

OP
F

fıstıkım

Misafir
Canım ayda bir neye göre deneme yaptın?
Bu arada seni çok iyi anlıyorum. Üzüntü bebeğimize kavuşur kavuşmaz mutluluğa dönüşüyor. Rabbim duanı kabul etsin...

yumurtlama günümü testle belirledim koyu çizgi çıktığı gündü aslında 4 gün öncesindede olmuştu ama o zaman testte ikinci çizgi yok gibiydi o yüzden onu denemeden saymıyorum ama belki ondan oldu bilemiyorum amin hepimizin duası kabul olsun inşallah

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kız çok şeker buu inş. böyle yakışıklı bi oğlun olur ay ben dün raüyamda erken doğum yapmıştım ezelin hdiye paketi gibi olan bebeği varya onu doğurdum çokk tatlıydı ama ağlamıyodu erken doğdu diye ağlamayı bilmiyomuş çok güzeldii

kız elimde değil valla çokta sinirliyim kızlarıda haşlıyorum sonra üzülüyorum nolcak böyle bilmiyorum geçer inşş.

Rüyan hayira ciksin insAllah canim ama bu kadar stresli olma hem bebege hemde kizlara zarar aslinda bütün bunlar hamilelikten ama biraz daha sakin olmaya calis hormonlara fren yap....

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Rüyan hayira ciksin insAllah canim ama bu kadar stresli olma hem bebege hemde kizlara zarar aslinda bütün bunlar hamilelikten ama biraz daha sakin olmaya calis hormonlara fren yap....
Doğru söylüyosun canım valla herşeye zararda frenliyemiyorum bazen normale dönerim inş. en kısa zamanda bende çıkıyorum şekerim herkese iyi geceler tatlı rüyalar

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum gurbetçim üzülme ben tüpler tıkalı denipte hamile kalan çok kişi biliyorum hiç belli olmaz Haskena canım bu ay inşallah şans yüzümüze güler .....
biliyor musunuz buraya başladığımda ben yapamam diyordum dün
bi baktım hemen hemen hepsini uygulamışım
ALLAHIM bizim yüzümüzü güldürsün inşallah

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum gurbetçim üzülme ben tüpler tıkalı denipte hamile kalan çok kişi biliyorum hiç belli olmaz Haskena canım bu ay inşallah şans yüzümüze güler .....
biliyor musunuz buraya başladığımda ben yapamam diyordum dün
bi baktım hemen hemen hepsini uygulamışım
ALLAHIM bizim yüzümüzü güldürsün inşallah

iNSALLAH milkgirl canim Rabbim tüm isteyenlerle birlikte bizimde dilegimizi versin hepimize hayirli ve saglikli evladlar emanet etsin....AMIN....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar