[sıze="3"]canlarım hepinizin iyi dileklerde bulundugu mesajlarinizi aglayarak okudum hatta zirliyarak esim karsimda bana bakiyor ve dediki hatun dün bir bugün iki ne cabuk hamile kaldinda bu kadar duygusallastin ne var simdi aglayacak can arkadaslarim benim icin iki gündür dualar ediyorlar ben buna aglamayayimda neye aglayayim gözümden akan yaslar sizin gibi arkadaslara sahip oldugum icin duydugum gurur,mutluluk,huzurdan baska ne icin bu kadar anlamli olabilir ...benim icin ettiginiz dualarin rabbimin katinda sizler icinde kabul olmasini diliyorum ....cevremde akrabalarimda herkesle iyi anlasmama ragmen kimseyle paylasamadigim duygularimi paylastim sizlerle,, derdime derman dualarima yandas oldunuz ruhumun hep bir tarafinda sakli tutugum yalnizligima yol arkadasi oldunuz hepinize binlerce defa tesekkür ederim güzel yürekleriniz icin rabbim hepinizin gönlündekini hakkinizda hayirli kilsin hayirli ve saglikli evladlarla müjdelesin hepinizi iyiki varsiniz ve iyiki sizleri tanidim .....ve ben artik suna cok inaniyorum ben rabbimin sevdigi kullardanim ki sizler gibi güzel dostlarla kaderimi birlestirdi.....[/sıze]
HE VALLA BENDE sikildim artim kizim kuduruyor bebek bebek diye bir sansin dajha var Allah nasip ettiyse buyursun gelsin basim gözum ustune valla saglikli sihhatli
hadi hayırlısı cnm,maşallah herşeyi yapmışsın,bizim yakışıklı bera çıkmıştır inş yola,çok heyecanlandım ya,rabbim gönlündekini versin inş,amin
Hayırlısı olsun Haskena elinden gelen herşeyi yapmışsın Rabbim dualarını boşa çevirmez gelir inşallah yakışıklı yeğenimiz.
haskena canım kardeşim senı seviyoruz hemde çok ağlama ömerimiz etkılenmesin allah gönlünce versin
MILKGIRL;GURBETGÜZELI canlarim insaAllah Rabbim gönlünüzdekini hakkinizda hayirli kilsin insaAllah bu ay ücümüzde arkadaslarimiza güzel haberlerimizi veririzde hem bizler hemde onlar mutlu olur....
Slm ben geldim canlarim kötu haberim var benim tupler tikali ve icinde sivi varmis hamile kalma sansim %99 mus
Ancak asimala yolu ile hamile kalabilirim esimde bu ise yanasmaz:uzgun:
Haskenacım Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür ben de çok duygulandım yazdıklarına.CANLARIM hepinizin iyi dileklerde bulundugu mesajlarinizi aglayarak okudum hatta zirliyarak esim karsimda bana bakiyor ve dediki hatun dün bir bugün iki ne cabuk hamile kaldinda bu kadar duygusallastin ne var simdi aglayacak can arkadaslarim benim icin iki gündür dualar ediyorlar ben buna aglamayayimda neye aglayayim gözümden akan yaslar sizin gibi arkadaslara sahip oldugum icin duydugum gurur,mutluluk,huzurdan baska ne icin bu kadar anlamli olabilir ...Benim icin ettiginiz dualarin Rabbimin katinda sizler icinde kabul olmasini diliyorum ....Cevremde akrabalarimda herkesle iyi anlasmama ragmen kimseyle paylasamadigim duygularimi paylastim sizlerle,, derdime derman dualarima yandas oldunuz ruhumun hep bir tarafinda sakli tutugum yalnizligima yol arkadasi oldunuz hepinize binlerce defa tesekkür ederim güzel yürekleriniz icin Rabbim hepinizin gönlündekini hakkinizda hayirli kilsin hayirli ve saglikli evladlarla müjdelesin hepinizi iyiki varsiniz ve iyiki sizleri tanidim .....Ve ben artik suna cok inaniyorum ben Rabbimin sevdigi kullardanim ki sizler gibi güzel dostlarla kaderimi birlestirdi.....
Slm ben geldim canlarim kötu haberim var benim tupler tikali ve icinde sivi varmis hamile kalma sansim %99 mus
canım kız için sola yatıcaksın sanırım öyle evet yükselince yanlış olmasın ezelin tablosuna bi bak benceyaprak canım hangi tarafa yattınız siz bende tersini yapıyım ....
birde bir sorum daha var
yumurtlama tarihini (ben adetimin başından beri ateşimi öltüm)ateşimiz yükselince mi anlıyoruz
geçmiş olsun canım kız ben senin iki kızın var zannediyodum neyin var kafam karıştıSlm ben geldim canlarim kötu haberim var benim tupler tikali ve icinde sivi varmis hamile kalma sansim %99 mus
hay allah canım ya çok üzüldüm ama sevin ki 3 tane pırlantan var çok şükür..ama 3 çocuk doğurmuş birinin tüpleri nasıl tıkalı olur ya ? intihap topladı sanırım ama tüpler tıkalıysa aşılama da sonuç vermez ki canım sadece tüp bebek olur...
bence herşeyi oluruna bırak bundan sonraki ilişkilerinde hiç korunma olursa hoşgelir hayatınıza olmazsa da üzülme canım allah evlatlarına sağlık versin inşallah