Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
[sıze="3"]canlarım hepinizin iyi dileklerde bulundugu mesajlarinizi aglayarak okudum hatta zirliyarak esim karsimda bana bakiyor ve dediki hatun dün bir bugün iki ne cabuk hamile kaldinda bu kadar duygusallastin ne var simdi aglayacak can arkadaslarim benim icin iki gündür dualar ediyorlar ben buna aglamayayimda neye aglayayim gözümden akan yaslar sizin gibi arkadaslara sahip oldugum icin duydugum gurur,mutluluk,huzurdan baska ne icin bu kadar anlamli olabilir ...benim icin ettiginiz dualarin rabbimin katinda sizler icinde kabul olmasini diliyorum ....cevremde akrabalarimda herkesle iyi anlasmama ragmen kimseyle paylasamadigim duygularimi paylastim sizlerle,, derdime derman dualarima yandas oldunuz ruhumun hep bir tarafinda sakli tutugum yalnizligima yol arkadasi oldunuz hepinize binlerce defa tesekkür ederim güzel yürekleriniz icin rabbim hepinizin gönlündekini hakkinizda hayirli kilsin hayirli ve saglikli evladlarla müjdelesin hepinizi iyiki varsiniz ve iyiki sizleri tanidim .....ve ben artik suna cok inaniyorum ben rabbimin sevdigi kullardanim ki sizler gibi güzel dostlarla kaderimi birlestirdi.....:huhuu::huhuu:[/sıze]

haskena canım kardeşim senı seviyoruz hemde çok ağlama ömerimiz etkılenmesin allah gönlünce versin

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
HE VALLA BENDE sikildim artim kizim kuduruyor bebek bebek diye bir sansin dajha var Allah nasip ettiyse buyursun gelsin basim gözum ustune valla saglikli sihhatli

Yani gurbet bu kadarda acik yazilmazki anam ilk cümlen evlere senlik olmus...:ilknur:

hadi hayırlısı cnm,maşallah herşeyi yapmışsın,bizim yakışıklı bera çıkmıştır inş yola,çok heyecanlandım ya,rabbim gönlündekini versin inş,amin

Sagol canim arkadasim hayirli zamanda hayirlisi ile gelsin , Rabbim seninde gönlündekini versin insaAllah...

Hayırlısı olsun Haskena elinden gelen herşeyi yapmışsın Rabbim dualarını boşa çevirmez gelir inşallah yakışıklı yeğenimiz.

Tesekkür ederim canim aklima gelen elimden gelen herseyi yaptim Rabbim ona actigim ellerimi ÖMER BERAM la doldurur insaAllah....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskena canım kardeşim senı seviyoruz hemde çok ağlama ömerimiz etkılenmesin allah gönlünce versin

Canom aglamak ne ben aglayinca öyle sesiz sesiz aglamayi hic becerememe icimi ceke ceke aglarim cocuk gibi ay cok duygulandim hem agliyorum hem gurbetin cümlesine gülüyorum esimde karsimda bana bakip kafani bir yeremi vurdun diyor....

egem

Daimi Üye
Tepki
517
ağlamak bazen insanao kadar iyi geliyorki bende çok sık ağlarım ama ağladığım zaman da çok hafifler rahatlarım..
ağlayamamak çok kötü ağlamak güzel değil belki rabbim kimseyi ağlatmasın ama hani haskena şu senin duygusallaşıpta ağlaman gibi bi duygu varya işte o ağlamayı çok seviyorum ben:mendil:

egem

Daimi Üye
Tepki
517
Slm ben geldim canlarim kötu haberim var benim tupler tikali ve icinde sivi varmis hamile kalma sansim %99 mus:mendil:
Ancak asimala yolu ile hamile kalabilirim esimde bu ise yanasmaz:uzgun:

hay allah canım ya çok üzüldüm ama sevin ki 3 tane pırlantan var çok şükür..ama 3 çocuk doğurmuş birinin tüpleri nasıl tıkalı olur ya ? intihap topladı sanırım ama tüpler tıkalıysa aşılama da sonuç vermez ki canım sadece tüp bebek olur...
bence herşeyi oluruna bırak bundan sonraki ilişkilerinde hiç korunma olursa hoşgelir hayatınıza olmazsa da üzülme canım allah evlatlarına sağlık versin inşallah

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
CANLARIM hepinizin iyi dileklerde bulundugu mesajlarinizi aglayarak okudum hatta zirliyarak esim karsimda bana bakiyor ve dediki hatun dün bir bugün iki ne cabuk hamile kaldinda bu kadar duygusallastin ne var simdi aglayacak can arkadaslarim benim icin iki gündür dualar ediyorlar ben buna aglamayayimda neye aglayayim gözümden akan yaslar sizin gibi arkadaslara sahip oldugum icin duydugum gurur,mutluluk,huzurdan baska ne icin bu kadar anlamli olabilir ...Benim icin ettiginiz dualarin Rabbimin katinda sizler icinde kabul olmasini diliyorum ....Cevremde akrabalarimda herkesle iyi anlasmama ragmen kimseyle paylasamadigim duygularimi paylastim sizlerle,, derdime derman dualarima yandas oldunuz ruhumun hep bir tarafinda sakli tutugum yalnizligima yol arkadasi oldunuz hepinize binlerce defa tesekkür ederim güzel yürekleriniz icin Rabbim hepinizin gönlündekini hakkinizda hayirli kilsin hayirli ve saglikli evladlarla müjdelesin hepinizi iyiki varsiniz ve iyiki sizleri tanidim .....Ve ben artik suna cok inaniyorum ben Rabbimin sevdigi kullardanim ki sizler gibi güzel dostlarla kaderimi birlestirdi.....:huhuu::huhuu:
Haskenacım Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür ben de çok duygulandım yazdıklarına.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Slm ben geldim canlarim kötu haberim var benim tupler tikali ve icinde sivi varmis hamile kalma sansim %99 mus:mendil:
Ancak asimala yolu ile hamile kalabilirim esimde bu ise yanasmaz:uzgun:

Canım çok geçmiş olsun. Allah kaderinize bir bebiş daha yazdıysa olur zaten canım. Yine de emin olmak için başka doktora daha görünsen mi ki?

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
yaprak canım hangi tarafa yattınız siz bende tersini yapıyım ....
birde bir sorum daha var
yumurtlama tarihini (ben adetimin başından beri ateşimi öltüm)ateşimiz yükselince mi anlıyoruz
canım kız için sola yatıcaksın sanırım öyle evet yükselince yanlış olmasın ezelin tablosuna bi bak bence

egem

Daimi Üye
Tepki
517
birde kızlar ph tan bahsedilince aklıma geldi gerçi erkekler bu işe pek yanaşmaz belki ama keşke deneme yapılacağı gün erkek meni ph ına bakılabilse ve sperm tahlili yapılabilse daha sağlıklı sonuç olur sanki ..
ama çok zor tabii..

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
hay allah canım ya çok üzüldüm ama sevin ki 3 tane pırlantan var çok şükür..ama 3 çocuk doğurmuş birinin tüpleri nasıl tıkalı olur ya ? intihap topladı sanırım ama tüpler tıkalıysa aşılama da sonuç vermez ki canım sadece tüp bebek olur...
bence herşeyi oluruna bırak bundan sonraki ilişkilerinde hiç korunma olursa hoşgelir hayatınıza olmazsa da üzülme canım allah evlatlarına sağlık versin inşallah

Canim benim 3. Cocuktan sonra bebegin esi iicerde kaldi dogumdan sonra 3 defa kurtaj oldum 3.de ancak esin parcasi temizlendi cok kurtaj olunca tupler tikanmis folik asid verdi bir umut olursa diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar