Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
günaaaaydınlarrrrrrrr kızımı okula gönderip gelecem gurbette temel atmış yurt dışında dün gece bayagi bir patlama olmuş haskena bişe yazmamış ben dedim haskena laptopun kablosundan uzak dur diye ama dayanamadı fantazi haskena:cokkomik::cokkomik:

yesimm

Üye
Tepki
50
inşaAllah seninde istediğin gibi olur canım ya sayfaya takıl geçmişi takip etmişsin zaten çok şey öğrenmişsindir aktif olursan diyet listesi ve takviyeleride gönderir sana Elara ikinci bebiş denemelerini ona göre yaparsın zaten herşey Allahın taktiri bizimki tedbir inşaAllah gönlündeki gibi olur[/QUOTE
takip ettim baya hayırlısı olsun tabi tedbir almak lazım.
ezel bi ara ibrahim saraçoğlunu dinlemiştim. cinsiyet konusunda yardımcı olurum diyodu. karar verirsem 2. bebeğe ona ulaşmaya çalışcam

yesimm

Üye
Tepki
50
hıımmm prof.a onun ücreti diğer doktorlara göre daha yüksek değil mi_? bende bir ara berna hanıma gittim hormon tahlili ve yumurta takibi için ama çok kalabalık oluyor hafta sonları çok sıkıldım birde trakya hastanesinde sibel hanım var ona gitmeyi istiyorum yumurta takibi için gerçi clearblue aldım gülen yüz çıkan ovulasyon testinden ama doktora gidip gitmemekte kararsızım

Mehmet Ali Bey 32 tl alıyo muayene için ekstra bişi olunca ekstra ücret veriyoruz

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Selam kızlar. İki gündür fırsat bulup doğru düzgün giremiyorum geçmiş birikti nasılsınız bakalım?

Gurbet güzeli hayırlı olsun denemen inşallah gönlüne göre sağlıklı hayırlı bir evlat olur.

dün baya yogundum buraya girmeye fırsatım olmadı
bişiler yedik sonrada kardeşimin dogum günü için pasta kestik güzel gecti yani.
haftaya istemeyee gidilcek sanırım
kardeşimle aynı işyerinde calışıyorlar ama devamlı tartışma halindeler kıskanclık yüzünden
eşime söledimm o calıştıgı yere alcak kızı .bugün görüşmeye gitcek

Hayırlısı olsun canım. Bir kötü niyetli, ben miyim bilmiyorum ama ben böyle bişey istemezdim. Kardeşinle kız arasında Allah korusun bir olumsuzluk olsa eşin o kızla aynı işyerinde çalışıyor olacak. Ne bileyim ben istemezdim ay çok kötü gördüm kendimi illa herşeyin en kötü versiyonunu düşünürüm napıyım.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
bende kayısı getirdim evden zaten kuru üzüm yiyordum hergün bide kuru kayısı aldım

Ezelcim ben hamileyken görsen çantamda yiyecek içecek ilaç ne ararsan vardı işyerine taşıyordum. Orada daha bir tatlı geliyordu yemek.:cikolata: Bir hamile kal inşallah, sende getirirsin atıştırmalık çok iyi oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar