Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
bende sadiyeye katilyiorum:lilav:
örnegin sizin yaptiginiz o listeyi biz site olarak yapmistik siz neden kendi aranizda yapmayi uygun gördünüz.
sadece burda kalmayip diger bölümlere gelip diger üyelerle kaynasmaya ne dersiniz

sitedeki diger üyeleri tanımıyorum ben.sizin o listenizi görmüştüm doldurmak istedim ama lönnkkkk diye kaldımm

bende kendi sayfamızın enlerini secmek istedim.sayfamıza eglence katmak için.
bunun yadırganacak bi durum oldugunu sanmıyorum

OP
E

Elara

Misafir
Önerinizi ilettim. Bu tarz konulari bizede yazip önerilerinizi bizlerle paylasabilirsiniz.

ben gecen hafta sahmaran hanıma msj attım.enler listenizi kendi sayfamda kullanabilirmiyim diye.bana olumlu yada olumsuz bi cvp gelemedi
1 hafta bekledim ve ondan sonra netten başka forumlardan derledigim enler katagorisini koydum buraya

acıkcası mesajım dikkate alınmadıgı için ben direkt adminle sıkıntımı paylaşıyorum siteyle alakalı olarak

OP
E

Elara

Misafir
kızlar en gayretli üye katagorisinde yöntemleri uygulamada en gayretli demek istedimm
isterseniz degiştirinn isimleri.cünkü ben henüz yaöntemleri uygulamıyorum bi gayretimde yok -rgulu

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
ben gecen hafta sahmaran hanıma msj attım.enler listenizi kendi sayfamda kullanabilirmiyim diye.bana olumlu yada olumsuz bi cvp gelemedi
1 hafta bekledim ve ondan sonra netten başka forumlardan derledigim enler katagorisini koydum buraya

acıkcası mesajım dikkate alınmadıgı için ben direkt adminle sıkıntımı paylaşıyorum siteyle alakalı olarak

Sahmaran su ´siralar bizimle olamiyor, Admin´e iletmeniz daha dogru olur.

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
sitedeki diger üyeleri tanımıyorum ben.sizin o listenizi görmüştüm doldurmak istedim ama lönnkkkk diye kaldımm

bende kendi sayfamızın enlerini secmek istedim.sayfamıza eglence katmak için.
bunun yadırganacak bi durum oldugunu sanmıyorum
iste bizde tam onu diyoruz hani diger konulara baksaniz yazissaniz tanima imkaniniz olurdu tabi bizimde sizin

OP
O

ORKIDEM

Misafir
[:::dertli:[/QUOTE]

aaaaa biz dis kapinin dis mandalimiyiz tamamm bende bidaha gelmem o zaman kustumm:uzgun:

OP
E

Elara

Misafir
iste bizde tam onu diyoruz hani diger konulara baksaniz yazissaniz tanima imkaniniz olurdu tabi bizimde sizin

tmm haklısında biz geeleli 2 ay oldu.ilk ay buaraya alışma aşamasındaydık zaten
insanları tanımak çok zor ya.
ben 1 yılda anca tanıyabildimm burdaki arkadaşları .
neyse farklı konulara daha fazla katılım olur umarım.bende isterim bunu

OP
E

Elara

Misafir
kızlar katagorileri alıntı yapmayınnn
orkidem alıntıları silermiisnn
cok yer kaplıyor

OP
F

fıstıkım

Misafir
merhaba kızlar nasılsınız elara senin kızdamı geç kalkıyo benimkiler çok geç kalkıyo akşamda uyumak bilmiyolar dün kızımı aşıya götürdüm sağlık ocağına doktorumuz aşılarını sağlık ocağında yaptırın dedi o yüzden mecbur götürdüm yoksa sevmiyorum pek neyse aşıları yapıldı doktor muayene etti boy kilo baş çevresi gelişimi çok iyi yalnız bıngıldağı ayına göre ufak gibi baya küçülmüş dedi tam bi açıklamada yapmadı evrakı imzalarken tekrar sordum bişi olurmu önemli bişimi yoo kapanmamış zaten sizi altıncı aydamı çağırdılar kem küm tam net bişide söylemiyo sinir oldum ve mralim çok bozuldu eve gelince kendi doktorumuzu aradım anlattım bıngıldak kapanmadığı sürece ufak veya büyük olmasının bi anlamı yoktur sorun olmaz dedi zaten geçen ay muayene etmişti ve gayet sağlıklı hiçbi sorun yok demişti bi daha sağlıkocağına götürmücem hiç memnun kalmadım kızım iki aylıkkende bacaklarındaki çizgiler tam simetrik değil kelçe çıkığı olabilir demişti ödüm kopmuştu koştur koştur kalça usg çektirmeye gittik hiçbişi çıkmadı anlamadığım çocuk doktoru değil neden ona gidiyoruz kadınada bakıyo adamada bebeğede çok kötü bi uygulama bence bi daha gitmem ayrıca elara beni aktif katılanlar listesine aldığın için teşekkürler çok naziksin en nazik üye elara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar