merhaba kızlar nasılsınız elara senin kızdamı geç kalkıyo benimkiler çok geç kalkıyo akşamda uyumak bilmiyolar dün kızımı aşıya götürdüm sağlık ocağına doktorumuz aşılarını sağlık ocağında yaptırın dedi o yüzden mecbur götürdüm yoksa sevmiyorum pek neyse aşıları yapıldı doktor muayene etti boy kilo baş çevresi gelişimi çok iyi yalnız bıngıldağı ayına göre ufak gibi baya küçülmüş dedi tam bi açıklamada yapmadı evrakı imzalarken tekrar sordum bişi olurmu önemli bişimi yoo kapanmamış zaten sizi altıncı aydamı çağırdılar kem küm tam net bişide söylemiyo sinir oldum ve mralim çok bozuldu eve gelince kendi doktorumuzu aradım anlattım bıngıldak kapanmadığı sürece ufak veya büyük olmasının bi anlamı yoktur sorun olmaz dedi zaten geçen ay muayene etmişti ve gayet sağlıklı hiçbi sorun yok demişti bi daha sağlıkocağına götürmücem hiç memnun kalmadım kızım iki aylıkkende bacaklarındaki çizgiler tam simetrik değil kelçe çıkığı olabilir demişti ödüm kopmuştu koştur koştur kalça usg çektirmeye gittik hiçbişi çıkmadı anlamadığım çocuk doktoru değil neden ona gidiyoruz kadınada bakıyo adamada bebeğede çok kötü bi uygulama bence bi daha gitmem ayrıca elara beni aktif katılanlar listesine aldığın için teşekkürler çok naziksin en nazik üye elara
rutin aşılarını saglık ocagında yaptırman daha ii bencee
hastaneye gitgel zor oluyor cünkü
cocugunun doktoru kendin olcan cnm.
her sölenene inanmıcan kafanıda takmıcann
netten kendin arşatırcan ögrencenn
doktorun dediklerine kalırsan hep panik ve kaygılı yaşarsınn
bazı doktorlar gercekten cok boş konuşuyorlar
insanı tedirgin etmekten başka bi halta yaramıyorlarr
acıkcası ben kızımı öle cok doktora götüren biri degilim
aşıları saglık ocagında yaptırdım
özel aşıları saglık ocagı yapmadıgı için netten onalrı araştırdım ve eczaneden sipariş ettim onlarıda kendim vurdurttum
boy ve kilosunu rutin her ay ölctüm ve netteki grafiklere baktım kendim degerlendirdim kızımın gelişiminii
inan bu şekilde kafan rahat ve daha cok şey ögreniyorsun
ayrıca nazik üye ünvanını bana verdigin için tşkler :sila: