Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
merhaba kızlar nasılsınız elara senin kızdamı geç kalkıyo benimkiler çok geç kalkıyo akşamda uyumak bilmiyolar dün kızımı aşıya götürdüm sağlık ocağına doktorumuz aşılarını sağlık ocağında yaptırın dedi o yüzden mecbur götürdüm yoksa sevmiyorum pek neyse aşıları yapıldı doktor muayene etti boy kilo baş çevresi gelişimi çok iyi yalnız bıngıldağı ayına göre ufak gibi baya küçülmüş dedi tam bi açıklamada yapmadı evrakı imzalarken tekrar sordum bişi olurmu önemli bişimi yoo kapanmamış zaten sizi altıncı aydamı çağırdılar kem küm tam net bişide söylemiyo sinir oldum ve mralim çok bozuldu eve gelince kendi doktorumuzu aradım anlattım bıngıldak kapanmadığı sürece ufak veya büyük olmasının bi anlamı yoktur sorun olmaz dedi zaten geçen ay muayene etmişti ve gayet sağlıklı hiçbi sorun yok demişti bi daha sağlıkocağına götürmücem hiç memnun kalmadım kızım iki aylıkkende bacaklarındaki çizgiler tam simetrik değil kelçe çıkığı olabilir demişti ödüm kopmuştu koştur koştur kalça usg çektirmeye gittik hiçbişi çıkmadı anlamadığım çocuk doktoru değil neden ona gidiyoruz kadınada bakıyo adamada bebeğede çok kötü bi uygulama bence bi daha gitmem ayrıca elara beni aktif katılanlar listesine aldığın için teşekkürler çok naziksin en nazik üye elara

rutin aşılarını saglık ocagında yaptırman daha ii bencee
hastaneye gitgel zor oluyor cünkü

cocugunun doktoru kendin olcan cnm.
her sölenene inanmıcan kafanıda takmıcann
netten kendin arşatırcan ögrencenn
doktorun dediklerine kalırsan hep panik ve kaygılı yaşarsınn
bazı doktorlar gercekten cok boş konuşuyorlar
insanı tedirgin etmekten başka bi halta yaramıyorlarr

acıkcası ben kızımı öle cok doktora götüren biri degilim
aşıları saglık ocagında yaptırdım
özel aşıları saglık ocagı yapmadıgı için netten onalrı araştırdım ve eczaneden sipariş ettim onlarıda kendim vurdurttum

boy ve kilosunu rutin her ay ölctüm ve netteki grafiklere baktım kendim degerlendirdim kızımın gelişiminii

inan bu şekilde kafan rahat ve daha cok şey ögreniyorsun

ayrıca nazik üye ünvanını bana verdigin için tşkler :sila:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
tmm haklısında biz geeleli 2 ay oldu.ilk ay buaraya alışma aşamasındaydık zaten
insanları tanımak çok zor ya.
ben 1 yılda anca tanıyabildimm burdaki arkadaşları .
neyse farklı konulara daha fazla katılım olur umarım.bende isterim bunu

anlayisiniz icin tesekkürler

OP
E

_eZeL_

Misafir
:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:
istersen listeyi dökelim bakalım kim önde :hihi::hihi:

biz adetten sonra 3 - 4 kere korumasız yaptık dünde kocaya diyorum ki haftaya yumurtlama günüm vs.. anlatıyorum eee bizim geçen yaptıklarımız bir işe yaramazmı şimdi diyor :hihi: hayır dedim yaramaz daha yumurtlama zamanım değil üzüldü garibim demekki o hevesle yapmış fiki fikileri bende adama bi haller oldu diyordum :hihi:

OP
O

ORKIDEM

Misafir
neyse ki cok yazmamissin gecmisi bitirdim
simdide benim minnosa yemek yedireyim

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
biz adetten sonra 3 - 4 kere korumasız yaptık dünde kocaya diyorum ki haftaya yumurtlama günüm vs.. anlatıyorum eee bizim geçen yaptıklarımız bir işe yaramazmı şimdi diyor :hihi: hayır dedim yaramaz daha yumurtlama zamanım değil üzüldü garibim demekki o hevesle yapmış fiki fikileri bende adama bi haller oldu diyordum :hihi:

dökmeyelim ozaman listeyi senin ki benimkinden çok korunmasızzz:hihi::hihi:
hadi ben olmuyor diye korunmasız oluyo sen niye tehlikeye atıyonki???

OP
F

fıstıkım

Misafir
rutin aşılarını saglık ocagında yaptırman daha ii bencee
hastaneye gitgel zor oluyor cünkü

cocugunun doktoru kendin olcan cnm.
her sölenene inanmıcan kafanıda takmıcann
netten kendin arşatırcan ögrencenn
doktorun dediklerine kalırsan hep panik ve kaygılı yaşarsınn
bazı doktorlar gercekten cok boş konuşuyorlar
insanı tedirgin etmekten başka bi halta yaramıyorlarr

acıkcası ben kızımı öle cok doktora götüren biri degilim
aşıları saglık ocagında yaptırdım
özel aşıları saglık ocagı yapmadıgı için netten onalrı araştırdım ve eczaneden sipariş ettim onlarıda kendim vurdurttum

boy ve kilosunu rutin her ay ölctüm ve netteki grafiklere baktım kendim degerlendirdim kızımın gelişiminii

inan bu şekilde kafan rahat ve daha cok şey ögreniyorsun

ayrıca nazik üye ünvanını bana verdigin için tşkler :sila:
bilmiyorum cnm ben zaten norma ldede çok panik bi insanımdır bide karşımdaki doktor olunca ciddiye alıyorum ister istemez eşim çok kızar bu huyumdan dolayı bana büyük kızımı hep özele götürdüm bütün aşılarını yaptırdım daha memnun kalmıştım bide çocuğun kafasına iki saat bastırıyo muayene ediyorum diye diğer doktor bi elliyo anlıyo hemen

OP
E

Elara

Misafir
1swdxe3swdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxe<qz

OP
E

Elara

Misafir
1swdxe3swdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxeswdxe<qz

ay bunu ben yapmadımm:hihi::hihi:
wc deydim kızım yaptı galibaa bilmiyorum
ama hep aynı harfler nasıl yazıldı yaw

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
kızlar ben bu ay hamiş kalamazsam eğer benim umut_11
umut_12 olacak galiba :gul::gul::gul::gul::gul:

OP
E

Elara

Misafir
kızlarr hadi doldurun listeyi yaw
yeşim fıstıkım orkidee sizde doldurunn

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Umutcugum hani bir zamanlar bir arkadasin vardi simdi Ömerine hamis ve ne acidirki sen bu arkadasini oylama aninda hatirlamiyorsun peki canim sana bundan sonraki hayatinda basarilar....:hulya:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar