kaçıncıı gününden kaldın sence ??
adetim bittikten sonra 2 gün ilişki oldu, hiç beklemiyodum bikaç gün sonra da kasıklarım ağrıdı hamile kalmışım, şimdi yolda bebişim, acele etti biraz
kaçıncıı gününden kaldın sence ??
kızlar ben bu ay hamiş kalamazsam eğer benim umut_11
umut_12 olacak galiba :gul::gul::gul::gul::gul:
adetim bittikten sonra 2 gün ilişki oldu, hiç beklemiyodum bikaç gün sonra da kasıklarım ağrıdı hamile kalmışım, şimdi yolda bebişim, acele etti biraz
merhaba yeşim hoşgeldiinnn
anneler gününde ne alcanız bayanlarr
ezel ben de senin gibi yaptım hamile kalmam diye düşünmüştüm ama kaldım, sende dikkat et ne olur ne olmaz
saol tatlım nasılsın hava da süper bugün dimi çalışasım yok hiç
benimm annem yok canim yaa yani yanimda degil
bi telefonla ararim bidey gondersem ona gore bisey bulamiyorum buralarda eloktronik esyalarida posta kabul etmiyor sanirim
benimde anneler günü hediyem belli değil sorarız annelere öyle alırız neye ihtiyaçları varsa gerçi ben anneme soruyorum da eşimin annesine pek sorulmuyor :zonk:
okursun canımm yaaa gercı ınt arastırınca daçok farklı bılgıler cıkmaz belkıdeçok iyi yapmışsın cnm
ama ben bunları okuyamam vallaaa
tşk ederim canımmgüle güle kullan güzelmiş
benimm annem yok canim yaa yani yanimda degil
bi telefonla ararim bidey gondersem ona gore bisey bulamiyorum buralarda eloktronik esyalarida posta kabul etmiyor sanirim
yeşim senin adet döngün kaçtı yani kaç günde bir adet oluyordun hatırlıyormusun_?
vallah şimdilik bizde iş yok zaten aylak aylak oturuyoruz
adetlerim düzensizdi canım ya, 29,30,31 günde bir oluyodu bazen daha da uzardı, bi de kısa olurdu 2 gün yoğun 3. gün biterdi adet kanamam,
bizde yoğunluk oluyo, hamiş olunca karışmıyorum herşeye ama sıkılıyorum dışarda yürüyüş iyi olurdu
kaynana burda degil zatenn
ona bişi almıcamky:
ben izin verdim sana çık yürü
ahhh canım valla ben zaten isimleri unutmuşummm özür hayatımmm:uzgun::uzgun:Umutcugum hani bir zamanlar bir arkadasin vardi simdi Ömerine hamis ve ne acidirki sen bu arkadasini oylama aninda hatirlamiyorsun peki canim sana bundan sonraki hayatinda basarilar....:hulya:
umut buna göre senin hamiş olma ihtimalin yüsekkkkk
kız valla benimi anlatıyo ne :ayk::ayk::ayk:
ben geçen yıl çiçek göndermiştim birsürü para hemde yanlış çiçeği göndermişler not yazmıştık not filanda eklememişler kullanışlı bişi almak daha mantıklı