Olur@Ecemavi abla sana bi profil fotosu ayarlayalım öyle renksiz renksiz olma
Olur@Ecemavi abla sana bi profil fotosu ayarlayalım öyle renksiz renksiz olma
bu karışık çaylar bağırsağı bozabiliyo çakıl, protein kabız yapıyo diye biliyorumEkli dosyayı görüntüle 28777
Bu çay karın bozar mı yoksa protein yediğimden mi benim karnım bozuluyor bu kadar wc den çıkamaz oldum sürekli karnında kurbağa var
Ben de öyle biliyordum çay içmeyeceğim bugünbu karışık çaylar bağırsağı bozabiliyo çakıl, protein kabız yapıyo diye biliyorum
Meta hızlanıyorsa devam mi edim bu kadar gitmem normal mi 3. Oldu. Sıkıntı olur mu kesim mi çayı ne dersinizmate biberiye metayı hızlandırıp wc ye cıkarabilir.
Bu haftaki yarıştan birşey anlamadım, haftaya bir daha isterimbende eliptiğimle her akşam buluşmak istiyorum lakin üstümdeki ölü toprağını atamadım.kendime zaman ayırmak zor oluyor ama mecburum.aynadaki beni hiç mi hiç beğenmedim.
söz en afillisinden en cekişmelisinden.Bu haftaki yarıştan birşey anlamadım, haftaya bir daha isterim
1 tane mi içtin bi tane mi sana bu kadar etki ettiMeta hızlanıyorsa devam mi edim bu kadar gitmem normal mi 3. Oldu. Sıkıntı olur mu kesim mi çayı ne dersiniz
yok gülüm ya benim over kistim cıktı baya kanamam oldu ondan bi halsizlik var,bahaneler yani anlıycan ama bitti artık hadi hepberaber.@kelebekolacam eliptikle aran nasıl?
alışabildin mi? düzenli yapabiliyo musun?
hmmm dimek troit ilacı bu seni 1-0 öne geçirir.Ben şuan demir, tiroid ve d vit için ilaç kullanıyorum. Diyetisyencim et yerken yanında yoğurt yemememi istedi, demir emilimini azalıyormuş, bilginiz olsun
3-0yok gülüm ya benim over kistim cıktı baya kanamam oldu ondan bi halsizlik var,bahaneler yani anlıycan ama bitti artık hadi hepberaber.
hmmm dimek troit ilacı bu seni 1-0 öne geçirir.
seviyom kız seni .ama yinede yenicem.
1 kg üzeri verecektin hani , 100 gr anca gitti değil miseviyom kız seni .ama yinede yenicem.
bu hafta yenilecem ki haftaya kamçılanayım.(pua nasıl yol yapıyorum)
Sadece kurbağa gibi ötüyor 1 tane ictim dün ama bu hafta çok protein aldim normalde bu kadar almazdım. Çay bu kadar etkili olur mu öğlen tost yiyecegim1 tane mi içtin bi tane mi sana bu kadar etki etti
birde cok mu sıvı karın agrısı cok mu?
aaa çok geçmiş olsunyok gülüm ya benim over kistim cıktı baya kanamam oldu ondan bi halsizlik var,bahaneler yani anlıycan ama bitti artık hadi hepberaber.
hmmm dimek troit ilacı bu seni 1-0 öne geçirir.