aaa çok geçmiş olsun
bahane deme ciddi bişey bunlar,kan kaybın olduysa halsizlik normal ama sen işini bilirsin toplarlarsın çabucak
yemekte irmik tatlısı vardı
yemedim çorba ve salata yedim sadece
olur.Sadece kurbağa gibi ötüyor 1 tane ictim dün ama bu hafta çok protein aldim normalde bu kadar almazdım. Çay bu kadar etkili olur mu öğlen tost yiyecegim
işte buuuuuuuuu.yemekte irmik tatlısı vardı
işte buuuuuuuuu.
yemekte irmik tatlısı vardı
ben barsak düznelmesine yeniden başladım önce bi antibiyotik var onu başladım sonra antimikotik denilen kandida ilacı sonrada temiz barsağıma probiyotik .çünkü benimde barsaklar sıkıntı ve herşey ama herşey barsaklarda başlıyor.kurufasulye de yemedim
1 kaşe brokoli çorba içtim sadece
zaten wc den patlayacak gibiyim
aynenAyyy Begümm burda denk geldik canım nasılsın..
Ben yoktum geldim seni göremedim..
Oğlun nasıl daha doğrusu sen onsuzluğa alıştın mı?
ay lunya ya ben artık tavuk yiyemiyorum,anca çiftlikten felan bulursam.Bugün akşama fırında bütün tavuk yaptım
Bende köy tavuğu yapıyorum, tavuk yerine horoz mu kakaladılar ne pişmiyor bir türlü ön pişirme olarak haşlayıp sonra fırına atıyorumay lunya ya ben artık tavuk yiyemiyorum,anca çiftlikten felan bulursam.
en son hamileliğimde kokusundan ,fabrikasyon tavukların tipik kokusu var ya o koku beni deli ediyo zaten onlar yenilecek gibi değil.Bende köy tavuğu yapıyorum, tavuk yerine horoz mu kakaladılar ne pişmiyor bir türlü ön pişirme olarak haşlayıp sonra fırına atıyorum
Sen neden yutamıyorsun, ne seni tiksindirdi
Çok çabuk pişen tavugun yaptığı kosarak uzaklasmak lazım.en son hamileliğimde kokusundan ,fabrikasyon tavukların tipik kokusu var ya o koku beni deli ediyo zaten onlar yenilecek gibi değil.
oooo çakıl hanımlar iyi bir eksi yakalamış zannumca.Hadi kızlar cistak cistak nerde zayıflama gönüllüsü kızlar nerde sular içildi mi cars ya 1 hafta var bu hafta fark yaratacak miyiz
Eksiden ziyade karnım artik aşağı bakmıyor süzme yoğurt gibi değildi sabah ondan mutluyum 500 gr normal hedefimden çok çok azoooo çakıl hanımlar iyi bir eksi yakalamış zannumca.