çakılcım zaman cok hızlı keşke versekte 500 500 versek.bi bakarız erimişiz.Eksiden ziyade karnım artik aşağı bakmıyor süzme yoğurt gibi değildi sabah ondan mutluyum 500 gr normal hedefimden çok çok az
heee işte o yerinde sayan ben oluyorum.geri viteste ileri de çalışmıyor.Ekli dosyayı görüntüle 28800
Hadi kızlar hareketlesin bugün güzel bir gun
Tombikolcemmmm@Lunyaa canım ya ben bu hafta sabitim şaka gibi.ama regl öncesiyim ve kistten dolayı hap alıyourm o beni mahvetti.
ama hodri meydan deyip devam ediyourm zira 10 gün sonra ankara gidecegim ne versem kar.
evet evet ..ben burdayım gel kapışalım kıran kırana sen ne yaptınTombikolcemmmm
Tamam bu hafta daha tutkulu asılırız yarışa
78.4 ten 77.3 e düştüm, 1.1 Farkevet evet ..ben burdayım gel kapışalım kıran kırana sen ne yaptın
vayyy ki ne vayyyyyyyy.maşallah 1-0 diyelim o vakit78.4 ten 77.3 e düştüm, 1.1 Fark
vayyy ki ne vayyyyyyyy.maşallah 1-0 diyelim o vakit
hiç bir şey demiyorummmmmm.
Haftaya da 2-0 olur
Bu uğraşmaya daha çok vereceğimi düşünmüştüm sanirim ondan biraz hayal kırıklığı oldu her hafta en az 500 hedefledim devam ediyorumçakılcım zaman cok hızlı keşke versekte 500 500 versek.bi bakarız erimişiz.
En kötü bağırsakların temizlenmiş olur o da iyi biseyheee işte o yerinde sayan ben oluyorum.geri viteste ileri de çalışmıyor.
inşallah şu barsak temizliği işe yarar.
Canım yeni mi başladın bu diyete?Bu uğraşmaya daha çok vereceğimi düşünmüştüm sanirim ondan biraz hayal kırıklığı oldu her hafta en az 500 hedefledim devam ediyorum
3. Haftam bitti diyetisyen kontrolünde ama her 15 günde diet değişiyor ilki daha farklıydı 21.00 da 3 yumurta kahvaltım vardı şimdi o öğün yok mesela. Protein arttı bu 15 gün. Ilk 15 gün 800 gr yağ gitti sadece. Haftaya ctesi bakalım kaç gr olacak sonuç.Canım yeni mi başladın bu diyete?
Ben sana listelerimi atayım, bir yararı olur mu bilmem ama.3. Haftam bitti diyetisyen kontrolünde ama her 15 günde diet değişiyor ilki daha farklıydı 21.00 da 3 yumurta kahvaltım vardı şimdi o öğün yok mesela. Protein arttı bu 15 gün. Ilk 15 gün 800 gr yağ gitti sadece. Haftaya ctesi bakalım kaç gr olacak sonuç.
Bende avuç avuç saç dökülmelerime kronik yorgunluğuma rağmen bir haftadır demire başlamayı erteliyorum birisi bana kendime değer vermeyi öğretsinBen şuan demir, tiroid ve d vit için ilaç kullanıyorum. Diyetisyencim et yerken yanında yoğurt yemememi istedi, demir emilimini azalıyormuş, bilginiz olsun
Kendine değer verBende avuç avuç saç dökülmelerime kronik yorgunluğuma rağmen bir haftadır demire başlamayı erteliyorum birisi bana kendime değer vermeyi öğretsin
Yorgunluktan bitmek üzereyim iyice saldım ya kaçıp üç gün uyuyasım var bu sene liseye geçtim iyi halt ettim evde iki çocuk okul ev işi derken kendime zaman yoookKendine değer ver
En azından kullan, biraz seni toparlarYorgunluktan bitmek üzereyim iyice saldım ya kaçıp üç gün uyuyasım var bu sene liseye geçtim iyi halt ettim evde iki çocuk okul ev işi derken kendime zaman yoook