MaLii
Kasabın Karısı
sen bakma ona ne varsa bende varHı oldu her istediklerini ala ala şımardılar.. Dün o seti aldım bir saat başka oyuncak diye ağladı parkta
Delü işte
sen bakma ona ne varsa bende varHı oldu her istediklerini ala ala şımardılar.. Dün o seti aldım bir saat başka oyuncak diye ağladı parkta
Delü işte
Ara ara ayıklayıp kızımdan küçüklere veriyorm zaten sezon sezon oyuncaklar
Yok canım rahatsız olmuyoruz
Aynen öyle oluyor
Elaaaaam ay yüzlüm
Piiii terbiyesiz
Okudum
Rica ederim
Bize gönder kıra kıra oyuncak bırakmadı benim küçük oğlan
Yaaa düzenledkten sonra bozuluyo ya ben ona çok üzülüyorm ama çocuğa da oynama diyemiyorm ne diye aldm dimiBunu yazacağını hissettim ya la
Ela teyze çok pahalı
Ya sorma benim bi kutu var dolu , bidğ sepet var yetmiyo hem düzenliyeyim bgün . yine bozulacak
günaydın
Alıyoruz laaa merak etme. Ama pahalı oyuncak almam benhijyeni kaçmıştır onların,yenisini al
Bi çarşı yapsam alacam da gidemiyorm oralara doğruoh bak en güzeli.ben de onu diycektim
bugün ne len çarşamab mı,o zaman konuşabilürük cuma değilölüsü bile para eder la
Lan bu nebuldum buldum bak
E tabi kız hatta şu şeffaf lar var ya onlardan alAy her seferinde koy çıkar kaldır indr uğraşamam.
Oyuncak kutuları çok pahalı ben de gidicem 2 tne plastk çamaşr sepeti alcam ona koycm
Alıntım garıştıiçine içine mi gülüyon kız ipek
gadriye apla buLan bu ne
E tabi kız hatta şu şeffaf lar var ya onlardan al
elimde kalacaksen bakma ona ne varsa bende var
Alıntım garıştı
evet alıntılayamadım seni sistem salak olduAlıntım garıştı
burda da gadiriye diyollaagadriye apla bu
kübalı kendisi ama bizim kıbrıslılar gadriya aplaa diyollaa
içtim sabah şimdi herif de kalkar onla da içerümelimde kalacak
kaffe içiyon mu
leeeeennnnnn oyuncak sepeti de var bende,hayvancıklı fileli ne istersenE tabi kız hatta şu şeffaf lar var ya onlardan al
sistemevet alıntılayamadım seni sistem salak oldu
hee hee o oo bi de şey yazmışlar ,not irish she is gadrishburda da gadiriye diyollaa
vıcık the sistem
ha ondan sen bi havalı havalı konuşuyon benleeeeiçtim sabah şimdi herif de kalkar onla da içerüm
Şeffaf alamam onun içindeki o dağınklığı görmeyi bünyem kaldrmaz pembe ya da krem alcam kapat kapağı misLan bu ne
E tabi kız hatta şu şeffaf lar var ya onlardan al
hee hee o oo bi de şey yazmışlar ,not irish she is gadrish
Sen kendine bakhe ben de okudum da dedim bi daha düşüneyim ben bununla ilişkiyi
Hacı be onun anası benim onun özgürlüğü benim son sözümle biteren bi sevdiğim çocuk tipi
ruhu özgür len çocukların daha ne istiyon
Bencedesen bakma ona ne varsa bende var
gadriye apla bu
kübalı kendisi ama bizim kıbrıslılar gadriya aplaa diyollaa