MaLii
Kasabın Karısı
ulan dur kendimi yarına ayarladıydım şimdi ekmek de yok bi ton surat çekecemha ondan sen bi havalı havalı konuşuyon benleeee
nasısa kasap var diyon anladım beeennn
eh yarın işe gider nasılsa
ulan dur kendimi yarına ayarladıydım şimdi ekmek de yok bi ton surat çekecemha ondan sen bi havalı havalı konuşuyon benleeee
nasısa kasap var diyon anladım beeennn
eh yarın işe gider nasılsa
her renk var bacım düşünŞeffaf alamam onun içindeki o dağınklığı görmeyi bünyem kaldrmaz pembe ya da krem alcam kapat kapağı mis
Zaten benimki bir iki oyncakla oynar genelde tepemizde yada dağıtır oynamaz o daha acıAra ara ayıklayıp kızımdan küçüklere veriyorm zaten sezon sezon oyuncaklar
Yaaa düzenledkten sonra bozuluyo ya ben ona çok üzülüyorm ama çocuğa da oynama diyemiyorm ne diye aldm dimi
Alıyoruz laaa merak etme. Ama pahalı oyuncak almam ben
Bi çarşı yapsam alacam da gidemiyorm oralara doğru
öpme öyle çoh şeyolüyürümSen kendine bak
Hacı be onun anası benim onun özgürlüğü benim son sözümle biter
Bencede
vıcık the sistem
burda bi çamaşır kirli sepeti 60 gaymeden başlıyoAra ara ayıklayıp kızımdan küçüklere veriyorm zaten sezon sezon oyuncaklar
Yaaa düzenledkten sonra bozuluyo ya ben ona çok üzülüyorm ama çocuğa da oynama diyemiyorm ne diye aldm dimi
Alıyoruz laaa merak etme. Ama pahalı oyuncak almam ben
Bi çarşı yapsam alacam da gidemiyorm oralara doğru
her renk var bacım düşün
Benim kızım oynuyor ya baya da oynar oyuncak dışı şeylerden bile oyun kurar oyüzden kıyamıyorm dağıtsn da yeter ki oynasn diye ama anam ağlıyor toplarkenZaten benimki bir iki oyncakla oynar genelde tepemizde yada dağıtır oynamaz o daha acı
Zincir marketleri takip ediyorm inş bu ara birinde gelirburda bi çamaşır kirli sepeti 60 gaymeden başlıyo
eskiden milyoncu vardı be orda kalmadı demi onlar
Benim kızım oynuyor ya baya da oynar oyuncak dışı şeylerden bile oyun kurar oyüzden kıyamıyorm dağıtsn da yeter ki oynasn diye ama anam ağlıyor toplarken
Zincir marketleri takip ediyorm inş bu ara birinde gelir
ela duydun muKazıkçı o alma ondan
hala varlar ama 1 mlyon değil herşeyeskiden milyoncu vardı be orda kalmadı demi onlar
hayat kurtarıyodu ne alırsan bi milyon
bimin peynirini getirdim en son gelirken aknazın olgunlaştırılmış peyniri.bayıldım yaa pişman oldum 4 5 tane almadığımahala varlar ama 1 mlyon değil herşey
Oralarda vardr da belki pahaldr diye bimi a101 i falan bkliyorm
Valla ben alabldğm herşeyi bimden alıyorm orda yoksa başka yerden ama orası da pahalı artk yabimin peynirini getirdim en son gelirken aknazın olgunlaştırılmış peyniri.bayıldım yaa pişman oldum 4 5 tane almadığıma
valla her türlü ucuz geldi bana burda bi peynir 35 40 lira olduğu içinValla ben alabldğm herşeyi bimden alıyorm orda yoksa başka yerden ama orası da pahalı artk ya
Bir daha gelince stokla hepvalla her türlü ucuz geldi bana burda bi peynir 35 40 lira olduğu için
20liranın altında gördüğümü aldım
he stok yapcamBir daha gelince stokla hep
Oyun kurmaları çk güzel bişy yaa
Benim kızım oynuyor ya baya da oynar oyuncak dışı şeylerden bile oyun kurar oyüzden kıyamıyorm dağıtsn da yeter ki oynasn diye ama anam ağlıyor toplarken
Zincir marketleri takip ediyorm inş bu ara birinde gelir
piyasa araştırması yapiyiimKazıkçı o alma ondan
Daha da ucuzduuuu daha daaaaaavalla her türlü ucuz geldi bana burda bi peynir 35 40 lira olduğu için
20liranın altında gördüğümü aldım