Floweroflife
Daimi Üye
SöööyleeeeeeeeeSöylemem
Ya bak Türkiye’den döndüğünden beri kilo bildirmedin
Orda kilo almıştın
Verdin mi ne yaptın ?
SöööyleeeeeeeeeSöylemem
Burayla aynı fiyatlar aşağı yukarı sanırım, buzdolabına giren her şey pahalıDimi bir de 150 gr peynir 2.99 Euro
Ben 1 kg’ını 7 Euro’ya alıyorum Bulgaristan marketinden
Bir de salça alırım ekmeğe sürmelik
Ben yiyorumGerçi ben ekmek yeniyorum artık
Tartı bozuk kuzu uzun zamandır tartılmıyorumSöööyleeeeeeeee
Ya bak Türkiye’den döndüğünden beri kilo bildirmedin
Orda kilo almıştın
Verdin mi ne yaptın ?
Tartılmıyorum hiç gruplarda hiç bir şekilde olmuycam canım bundan sonra.Eflal Peki ya sen????
Durum nedir?
Ne güzrl işte gereksiz eşyaya hayırAnam ya ödev verinde kızımın çeyizleri toplandığında bir sürü ıvır zıvır atıldı ya
Bende çok hafifliyorum kesinlikleAy bugünün ödevini seveee seveee yaparım
Dün bir kıyım yaptım evde
Ama yetmezzzz
bugün de atarım
Ay eşya attıkça ben hafifledim yeminle
Bencede hayırTartılmıyorum hiç gruplarda hiç bir şekilde olmuycam canım bundan sonra.
Ne güzrl işte gereksiz eşyaya hayır
Bende çok hafifliyorum kesinlikle
Evi toptan atıcam sonundaTartılmıyorum hiç gruplarda hiç bir şekilde olmuycam canım bundan sonra.
Ne güzrl işte gereksiz eşyaya hayır
Bende çok hafifliyorum kesinlikle
Hadi bakalım bu hafta çok da şeeetmeyeyimTartı bozuk kuzu uzun zamandır tartılmıyorum
YimeeeeeeeeeeeeeBen yiyorum
Bir bu bizim beyaz peynir pahalıBurayla aynı fiyatlar aşağı yukarı sanırım, buzdolabına giren her şey pahalı
O zaman benim gardrop toptan giderİnt de okumştm askıları nasıl asıyorsanz hepsini astıpınızın tersi asın.
1 sene sonra bakın eğer şekli hiç değişmemiş askı varsa o kiyafetleri elden çıkarn diyordu
Onu görmüştüm küçük o. Ama yarn a101e çamaşr sepeti geliymş yaşasn istediğim oldu erkenden gidip almalıyım 30 tl.@Kajupi a101 de plastik oyuncak sepeti vardı ama frezonlu ben pek hoşlanmıyorum öyle karekterlerden ama belki seviyorsundur sen
Ben de kızım doğduktan sonra en rahat şekilde giyinmeyi terch ediyormO zaman benim gardrop toptan gider
Bir pantolonum var yıkaya yıkaya hal oldum, ama seviyorum, hatta çamaşır suyu damlamıştı gittim aynısından aldım
Diğer pantolonlar gardıropta öksüz gibi bekliyor
çok yakismis fotoookız güzel oldu ha bu foto valla açtı beni
Benim dolu var kıyamıyorum da giyerim bir gün diyorumİnt de okumştm askıları nasıl asıyorsanz hepsini astıpınızın tersi asın.
1 sene sonra bakın eğer şekli hiç değişmemiş askı varsa o kiyafetleri elden çıkarn diyordu