Anam ya ödev verinde kızımın çeyizleri toplandığında bir sürü ıvır zıvır atıldı ya27 mart ödevi :
Ivır zıvır kullanmadığımız aman dursun bir gün lazım olur dediğimiz eşyaları atıyoruz. Kırık, çatlak vs ne varsa. Hatırası olanlar hariç. Evde gereksiz eşyanın enerjiyi tükettiğini düşünüyorum.
Manevi ödev : Manevi ödevleri sadece isteyenler yapsın lütfen zorunlu değil.
Bugün kul hakkı ile ilgili araştırma yapma, farkındalık günü olsun
Öffff canım çektibimin peynirini getirdim en son gelirken aknazın olgunlaştırılmış peyniri.bayıldım yaa pişman oldum 4 5 tane almadığıma
Al bendende o kadar ya insan ferahlatıyor atınca bir büyük çöp torbası atıldı kızımın giymiyecegi ayakkabı çanta kıyafet vsAy bugünün ödevini seveee seveee yaparım
Dün bir kıyım yaptım evde
Ama yetmezzzz
bugün de atarım
Ay eşya attıkça ben hafifledim yeminle
Kesinlikle mügü,depolayıp kendimize iş çıkarıyoruz yok yere..Al bendende o kadar ya insan ferahlatıyor atınca bir büyük çöp torbası atıldı kızımın giymiyecegi ayakkabı çanta kıyafet vs
İnt de okumştm askıları nasıl asıyorsanz hepsini astıpınızın tersi asın.Kesinlikle mühü, depolayıp kendimize iş çıkarıyoruz yok yere..
Ben de ev değiştirdim, çer çöp hepsi geldi yeni eve, şimdi atıyorum gereksiz şeyleri, kıyafetleri bir kere ayıkladım ama daha da ayıklamam lazım
Evett katılıyorum giyerim bir gün diye bekliyor dolapta ben fazla biriktirmek genede çıkıyor ya malesef kızımla dün konmuştur anne biz fazla biriktirmeyiz bu kadar çıkıyor biriktirdikleri düşünemiyorum diyorİnt de okumştm askıları nasıl asıyorsanz hepsini astıpınızın tersi asın.
1 sene sonra bakın eğer şekli hiç değişmemiş askı varsa o kiyafetleri elden çıkarn diyordu
Açık peynir mi alıyosun. Açık peynirler daha güzel geliyo bana. Peynircilerden alıyon çeşit çeşit kilo kilo. Valla öyle aloşveriş yapmayı özledimÖffff canım çekti
Ben de şu Bulgaristan marketine gidip kiloluk peynir alayım en iyisi
Pek iyi değil ama fiyat performans olarak en iyisi burada.
Maliiiii
Huuuuuu huuuuu
Elaaaaa
Korumadaydınız siz son baktığımda
Ne oldu kilolarınız?
Tartılın da söyleyin bakiim
Yok yaw öyle peynir ne arar burdaAçık peynir mi alıyosun. Açık peynirler daha güzel geliyo bana. Peynircilerden alıyon çeşit çeşit kilo kilo. Valla öyle aloşveriş yapmayı özledim
Anlamadım benİnt de okumştm askıları nasıl asıyorsanz hepsini astıpınızın tersi asın.
1 sene sonra bakın eğer şekli hiç değişmemiş askı varsa o kiyafetleri elden çıkarn diyordu
Olmaz olmaz hadi söyle hemen
150 gr neye yeter kiYok yaw öyle peynir ne arar burda
Bildiğin plastikte 1 kilo peynir
Burda marketlerde 150gr olarak satıyorlar
SöylememOlmaz olmaz hadi söyle hemen
Mali korkutuyorsun beni
Çok kilo almadın dimi?
Ben 56.5 olmuşum
Dimi bir de 150 gr peynir 2.99 Euro150 gr neye yeter ki