Portakal Sulu Ördek
Ehl-i Keyf Hatunu
Ayy güzelmiş bugünkü yarınki ödevler ihtiyaca yönelik7 mart ödevi :
Kaşık çekmecesini düzenlemek
Ayy güzelmiş bugünkü yarınki ödevler ihtiyaca yönelik7 mart ödevi :
2 gün önce yaptım7 mart ödevi :
Misafirim midesinin duasıBiliyom senin temiz kalbini delisin dolusun ama içi fesat değilsin
Pırasa yenmez mi yaaBen bugün hayatımda ilk defa pırasa yemeği yaptım
Niye yıllarca yapmadıysam
Yaa dimi ne çok şey tıkıştırıyoruzÇantalarımı boşalttım içlerindeki çöpü çıkardım resmen hafifledi
Bundan sonra böyle süpriz ödevler olacakAyy güzelmiş bugünkü yarınki ödevler ihtiyaca yönelik
O zaman ✔ hakettin2 gün önce yaptım
Hadi ordanMisafirim midesinin duası
Pırasa yenmez mi yaa
Pırasa galp ben
Flo bu arada pırasayı kavurma ile yaptım bir kere çocuklar bayıldı. Sen eşim falan yemiyor demiştin ya dene bir.Pırasa yenmez mi yaa
Pırasa galp ben
Çantalarımız miss )6 mart ödevi :
Çantalarımızın içini düzelticez, fiş , mendil vs varsa atmak
@Eflal ✔
@MaLii ✔
@Portakal Sulu Ördek ✔
@furkanlipek45 ✔
EvetÇantalarımız miss )
hee ödevden muaf mıyım hojam6 mart ödevi :
Çantalarımızın içini düzelticez, fiş , mendil vs varsa atmak
@Eflal ✔
@MaLii ✔
@Portakal Sulu Ördek ✔
@furkanlipek45 ✔
Ben tek çanta kullanıyorum ve yandan postacı çantası küçük boy oldğu için içi zaten boş cüzdan bile yok
hee ödevden muaf mıyım hojam
Hee iyi bariii)) az eşya çok huzur burda işe yaradı. Kaşıklığm falan yok desemDüzenli olduğu için muafsınız
Nasıl yok elinizle mi yiyorsunuz sizHee iyi bariii)) az eşya çok huzur burda işe yaradı. Kaşıklığm falan yok desem
Kurtarıyo mu
Kız yok ödevden yırtmak için şaaptm )Nasıl yok elinizle mi yiyorsunuz siz
Cıks olmaz basarım çarpıyıKız yok ödevden yırtmak için şaaptm )
Yaa nasıl bi düzen olmalı. Misal şuan üst katın kendne ait br düzeni var öyle devam ediyor alt katı da düzenlemek istemiyorm çünkü çooook düzenledm ve kızım her sefernde dağıttı orayı. Orası da onun oyun alanı oldu oyzden bnde bıraktm napim. Hergün hergn orayı nasl toplym benCıks olmaz basarım çarpıyı
Üst dediğin düzenli temizse zaten yapmana gerek yok . Alt benimde aynen oğlumun dağıtım alanıYaa nasıl bi düzen olmalı. Misal şuan üst katın kendne ait br düzeni var öyle devam ediyor alt katı da düzenlemek istemiyorm çünkü çooook düzenledm ve kızım her sefernde dağıttı orayı. Orası da onun oyun alanı oldu oyzden bnde bıraktm napim. Hergün hergn orayı nasl toplym ben
Dimiii yalnz değilmşim. Bir de leğenler dolabı öyle. Yine oraya bi ayar çekiyorm arada ama alt kaşklk yapılck gbi değilÜst dediğin düzenli temizse zaten yapmana gerek yok . Alt benimde aynen oğlumun dağıtım alanı