Arkadaşın da seni çok seviyor
Arkadaşın da seni çok seviyor
Geçmiş olsun kaju, çok pis bir grip var bu sene gerçekten de..Ya ocak sonunda bi grip gibi başladı hala devam. Burnumdan beynim aktı resmen. Hapşırk tıksırk ara ara gidip gelen boğaz ağrısı. Ve bugünün kombosu baş ağrısı mide bulantısı.
Grip burundan boğaza indi sanki düne göre akntı yok ama boğazm da sızı başladı. İnşallah son çırpnşlardr
Bizim eve temizlikçi girmez kesin of of o kadar kötü olacakAyy sen grlmeden bi temzlikçi tutsn evi aklasn paklasn ya. Ben doğumdan snra 20 gn annemde kalmştm evi de bal dök yala bırakp gtmiştim doğumdan önce.
Anaaam dönüşte o evin halini anlatamayacağm yani kelimeler yetmez. Basiretm nasıl da bağlıysa hiç yardmcı falan da çağrmıyorm annemle bebekli halimle o evi temzledk.
Şimdi öyle yapmcm ama alcam yanıma 2 temzlğe yardmcı eve gtmeden temzletcm
Benim bir şeyim yok abla sevdiğim birinin sıkıntısı var@Eflal hayırdır neyin var
Oo senin iş daha zahmetli. Ödev yarın vereyim artık ❤Ekli dosyayı görüntüle 29090 bende dantel dikiyorum ödev ver bari onu yapayım
Oo eline sağlıkAnnem geliyor diye tüm evi temizledim eflal
Vermedim ya canım istemiyor hiçÖdev nerde
Ben de neyi farkettim biliyor musun? İş yaparken çok düşünüyorm kafamda çok kuruyorm konuşuyorm konuşuyorm sürekli beynimde konuşmaktan yoruluyorm.Kafamın içi o kadar dağınık kı bugün kendimi çekmece dolap düzenlerken buldum.
Kafam ne kadar dağınık dolu olursa ben kendimi o kadar çok düzene temizliğe veriyorum. Sanki eşyalar düzelince kafamın içindeki karmaşa da düzelecekmiş gibi.
Ayaklarım zonkluyor bütün gün ayakta durmaktan. Hala dolu kafam.
Sagopa nın şu an dinlediğim şarkısında dediği gibi " İnsan kadar kendine güvenen bir aciz görmedim, insan kadar nankörünü bahsettiğiniz kedilerde bile görmedim "
Yaşıyoruz işte öylece, bir telaş koşturma içinde. ...
Yok ben iş yaparken yemek bile aklıma gelmez. İş bitmeden yemek yemem mesela. Sıkıntıları düşünmem işe dalıncaBen de neyi farkettim biliyor musun? İş yaparken çok düşünüyorm kafamda çok kuruyorm konuşuyorm konuşuyorm sürekli beynimde konuşmaktan yoruluyorm.
Normal anlarmda aklma gelmeyen umursamadğmı sandğm şeyler özellikle de evi süpürrken silerken toz alrken aklma geliyor
Hım tamam vereyim o zamanVerseydin iyiydiçok yoğunum ya