- #1.341
Aynen her gün kurcalıyor orayıDimiii yalnz değilmşim. Bir de leğenler dolabı öyle. Yine oraya bi ayar çekiyorm arada ama alt kaşklk yapılck gbi değil
Aynen her gün kurcalıyor orayıDimiii yalnz değilmşim. Bir de leğenler dolabı öyle. Yine oraya bi ayar çekiyorm arada ama alt kaşklk yapılck gbi değil
Hadi bakalımÇekmeceleri yarın düzenleyeceğim inşaallah.
Hafta sonu büyük temizlik var
Hakettin sen bunu çoktanMerhaba, ben yan gel yat Osman
Ay çok mutluyum
Eve dönünce beni dağ gibi bir temizlik bekliyor
Hanımlar ödev vermiycem bir kaç gün. Canım sıkkın bir arkadaşımın derdi var keyfim yok o yüzden.
Sen ömürlük iş yaptn zaten dinlen bol bolMerhaba, ben yan gel yat Osman
Ay çok mutluyum
Eve dönünce beni dağ gibi bir temizlik bekliyor
Ben de hastym toparlayamyrm bir türlü. Anca mutfak banyo çamaşr işlerini erteleye erteleye yapıyormHanımlar ödev vermiycem bir kaç gün. Canım sıkkın bir arkadaşımın derdi var keyfim yok o yüzden.
DimiiiiSen ömürlük iş yaptn zaten dinlen bol bol
Geçmiş olsun, neyin var?Ben de hastym toparlayamyrm bir türlü. Anca mutfak banyo çamaşr işlerini erteleye erteleye yapıyorm
Herşey iyi olur umarım canımHanımlar ödev vermiycem bir kaç gün. Canım sıkkın bir arkadaşımın derdi var keyfim yok o yüzden.
Ayy sen grlmeden bi temzlikçi tutsn evi aklasn paklasn ya. Ben doğumdan snra 20 gn annemde kalmştm evi de bal dök yala bırakp gtmiştim doğumdan önce.Dimiiii
Eşimle konuştum az önce, köpeğe yemek pişiremedim mutfak çok dağınık dedi
Kim bilir beni nasıl bir manzara bekliyor dönüşte
Olur bende vardı bir tane onu eklerim@nk83 rica etsem bir temizlik emojisi eklermisin
Ya ocak sonunda bi grip gibi başladı hala devam. Burnumdan beynim aktı resmen. Hapşırk tıksırk ara ara gidip gelen boğaz ağrısı. Ve bugünün kombosu baş ağrısı mide bulantısı.Geçmiş olsun, neyin var?
Tamam teşekkür ederimOlur bende vardı bir tane onu eklerim
Çok geçmiş olsun canımBen de hastym toparlayamyrm bir türlü. Anca mutfak banyo çamaşr işlerini erteleye erteleye yapıyorm
Amiiin ❤Herşey iyi olur umarım canım
Fena bir grip salgını varYa ocak sonunda bi grip gibi başladı hala devam. Burnumdan beynim aktı resmen. Hapşırk tıksırk ara ara gidip gelen boğaz ağrısı. Ve bugünün kombosu baş ağrısı mide bulantısı.
Grip burundan boğaza indi sanki düne göre akntı yok ama boğazm da sızı başladı. İnşallah son çırpnşlardr
Canım ne güzel olmuş adın ❤
Çok sevdiğim bi arkadaşımın önerisiÇok geçmiş olsun canım
Amiiin ❤
Fena bir grip salgını var
Canım ne güzel olmuş adın ❤
Arkadaşın da seni çok seviyorÇok sevdiğim bi arkadaşımın önerisi