Düzenli evimiz & Hayatımız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Tahzen

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Hanımlar ödev vermiycem bir kaç gün. Canım sıkkın bir arkadaşımın derdi var keyfim yok o yüzden.

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848
Dimiiii
:cokkomik:
Eşimle konuştum az önce, köpeğe yemek pişiremedim mutfak çok dağınık dedi
:cirla:
Kim bilir beni nasıl bir manzara bekliyor dönüşte
:neee::neee::neee:
Ayy sen grlmeden bi temzlikçi tutsn evi aklasn paklasn ya. Ben doğumdan snra 20 gn annemde kalmştm evi de bal dök yala bırakp gtmiştim doğumdan önce.
Anaaam dönüşte o evin halini anlatamayacağm yani kelimeler yetmez. Basiretm nasıl da bağlıysa hiç yardmcı falan da çağrmıyorm annemle bebekli halimle o evi temzledk.
Şimdi öyle yapmcm ama alcam yanıma 2 temzlğe yardmcı eve gtmeden temzletcm

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848
Geçmiş olsun, neyin var?
Ya ocak sonunda bi grip gibi başladı hala devam. Burnumdan beynim aktı resmen. Hapşırk tıksırk ara ara gidip gelen boğaz ağrısı. Ve bugünün kombosu baş ağrısı mide bulantısı.
Grip burundan boğaza indi sanki düne göre akntı yok ama boğazm da sızı başladı. İnşallah son çırpnşlardr

OP
Tahzen

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Ben de hastym toparlayamyrm bir türlü. Anca mutfak banyo çamaşr işlerini erteleye erteleye yapıyorm :(
Çok geçmiş olsun canım
Herşey iyi olur umarım canım
:kaalp:
Amiiin ❤
Ya ocak sonunda bi grip gibi başladı hala devam. Burnumdan beynim aktı resmen. Hapşırk tıksırk ara ara gidip gelen boğaz ağrısı. Ve bugünün kombosu baş ağrısı mide bulantısı.
Grip burundan boğaza indi sanki düne göre akntı yok ama boğazm da sızı başladı. İnşallah son çırpnşlardr
Fena bir grip salgını var
Canım ne güzel olmuş adın ❤

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar