Bende de tam tersi...oyzden tembelliği seviyorm demek kiYok ben iş yaparken yemek bile aklıma gelmez. İş bitmeden yemek yemem mesela. Sıkıntıları düşünmem işe dalınca
Bende de tam tersi...oyzden tembelliği seviyorm demek kiYok ben iş yaparken yemek bile aklıma gelmez. İş bitmeden yemek yemem mesela. Sıkıntıları düşünmem işe dalınca
Boş boş durunca ne yapıyorsun peki? Yani ben boş durunca düşünür de düşünürümBende de tam tersi...oyzden tembelliği seviyorm demek ki
Pek boş boş kalmıyorm ki. İnt e bakıyorm kitap okuyorm uyuyorm.Boş boş durunca ne yapıyorsun peki? Yani ben boş durunca düşünür de düşünürüm
E bunları bende yapıyorum temizlik yapmadığım zamanlar aynen net ,kitap , çocuklar vsPek boş boş kalmıyorm ki. İnt e bakıyorm kitap okuyorm uyuyorm.
Ders çalşıyorm film izliyorum. Anneme kv me arkdşma falan gidiyorm.
Geri kalan zamanlar mecbur iş yaptğm zamanlar oluyor.
İnt de çok zaman harcıyorum bir de.
Haha keşke bnm de öyle olsa daha çok iş yapardm demkkiE bunları bende yapıyorum temizlik yapmadığım zamanlar aynen net ,kitap , çocuklar vs
Bir tek temizlik yaparken kafam dağılıyor benim
Afiyet olsunKahve içtim
Geçmiş olsun oğlunaDün yapılan işler kahvaltı yapıldı bulaşıklar makinaya dizildi ütü yapıldı ev toplandı süt gelmişti köyden kaynatim mayaladım benim oğlan üşütmüş evde onunla ilgilendim nane limon ıhlamur kaynatim kendisine halen evde