Of yaaa eşim diyo artık bi evi temizlesenKim demiş
Bu ara yoğunum biliyorsun . Misafirlik , misafirler vaktim olmuyor pek. Ama sizi ödevden mahrum edermiyim hiç ben
Of yaaa eşim diyo artık bi evi temizlesenKim demiş
Bu ara yoğunum biliyorsun . Misafirlik , misafirler vaktim olmuyor pek. Ama sizi ödevden mahrum edermiyim hiç ben
Ablam siliyo şuan o sayılır mı eflal22 Mart ödevi :
Pencere önlerini silmek ( iç kısımları )
Kafa tatili yapıyoruz mügümOoo kimler gelmiş @eflalim @Elalis nedesiniz bakim siz ben kaçar gezmelere gideceğim
Kafam güzel dünya güzel sen güzelsin mügüOoo kimler gelmiş @eflalim @Elalis nedesiniz bakim siz ben kaçar gezmelere gideceğim
Hoş buldum ay yüzlüm yap yap temizlik candırHoşgeldin ablaa
Bende bu gün bi temizlik yapacam
Heryeri topladm toparladm
makinaya çamaşır attım
Birazdan süpürüp silecem koltuk altlari vs heryeri insaAllah
E bi zahmet iyi yattınOf yaaa eşim diyo artık bi evi temizlesen
Sayılmaz git evini silAblam siliyo şuan o sayılır mı eflal
Dip bucak temizledim şükür şimdi uyku zamanı yemeğimde var oh misHoş buldum ay yüzlüm yap yap temizlik candır
Ben de çok özledim
Ben de yapacağım bu sefer söz..Kim demiş
22 Mart ödevi :
Pencere önlerini silmek ( iç kısımları )
Bu temizlik işi cidden zormusAğzını hayıra aç ben böyle iyiyim vermesin ödev mödev
He valla. Ellerim çürüdü resmen sudan çıkmaz olduBu temizlik işi cidden zormus
Temizlik konusunda emin misinBen de yapacağım bu sefer söz..
En iyi çekirge olacağım
Oyy canım benim, sağlık durumum orta şeker. Diğer durum da orta şeker@Elalis nasil oldun abla daha iyimisn
YapmaBu temizlik işi cidden zormus
Valla bana gore değilmiş eşime galoş aldim çorapların yeri kirletiyor dedim şok oldu. Temizlik yapınca kimse eve girmesin istiyorum öyle temiz kalsin kimse otursun yastıklar bozulmasın. Normal mi bilemedimYapma
En temizi
İlaca başladıktan sonra 5 kez daha acillik oldum. İlaç zaten başlı başına bi olay. Bütün gün 30 nabızla ruh gibi dolaşıyorum. Mart sonu belli olacak operasyon işi.@Elalis daha iyi misin merak ettim seni bir gelişme var mi doktorla ilgili
Normal normalValla bana gore değilmiş eşime galoş aldim çorapların yeri kirletiyor dedim şok oldu. Temizlik yapınca kimse eve girmesin istiyorum öyle temiz kalsin kimse otursun yastıklar bozulmasın. Normal mi bilemedim