Düzenli evimiz & Hayatımız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
İlaca başladıktan sonra 5 kez daha acillik oldum. İlaç zaten başlı başına bi olay. Bütün gün 30 nabızla ruh gibi dolaşıyorum. Mart sonu belli olacak operasyon işi.
Sen bişeyler yazmıştın ama okuyamadım ya :(
Ben 1 kez geçirdim ama benimki 180 olduğu için ilaçla düzeldi kuzenim 220 ile geçirdi ameliyat oldu çok şükür hiç sıkıntı yaşamadı. Ameliyat ürkütmesin diye yazdım çok şükür çözümü var inşallah seninki de normal e dönecek ama stres artik sana yok yorulmak da yok bi de doktor öğünlerde az ye miden tam dolu olmasın demişti ben 3 olgusu de yapmıyorum masallahim var. :D ama sen mutlaka yap dediklerini önemli bi de 3 hareket veriyorlar mesela çarpıntı başlangıçta wc de ıkınma o iyi oluyor çömelip kalkma baskı kuruyor nabzı etkiliyor doktor bunları sana mutlaka söyleyecektir. Habersiz bırakma olur mu

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Ben 1 kez geçirdim ama benimki 180 olduğu için ilaçla düzeldi kuzenim 220 ile geçirdi ameliyat oldu çok şükür hiç sıkıntı yaşamadı. Ameliyat ürkütmesin diye yazdım çok şükür çözümü var inşallah seninki de normal e dönecek ama stres artik sana yok yorulmak da yok bi de doktor öğünlerde az ye miden tam dolu olmasın demişti ben 3 olgusu de yapmıyorum masallahim var. :D ama sen mutlaka yap dediklerini önemli bi de 3 hareket veriyorlar mesela çarpıntı başlangıçta wc de ıkınma o iyi oluyor çömelip kalkma baskı kuruyor nabzı etkiliyor doktor bunları sana mutlaka söyleyecektir. Habersiz bırakma olur mu
Çakıl öyle bişey ki benim her gidişim 200 üzeri. Bir gecede 5 kere oldu. Adonezin diye bi iğne var onunla kırıyorlar. Serum, beta bloker işe yaramıyor. Şuan ilaç kullanmama rağmen acillik oluyorum eve geliyorum o kadar müdahaleden sonra bile tekrarlıyor. Ikınma öksürme ve şah damara baskı bende işe yaramıyor. Ciddi stres dönemi geçti gibi gibi sonu belirsiz öyle diyeyim. Kafam hala dolu ama ilk günler gibi değil. Son 5-6 gündür hiç olmadı çok şükür ama kalbim bi değişik atıyor. Bi güm diye atıyo sonra 3_4 saniye duruyo sonra pır pır kuş gibi atıyor bi süre. Pıhtı atma riski olmasa kormayacağım ama kv mi pıhtıdan kaybettik bir gecede.
Yemek miktarı ile ilgili bişey demedi dr. 3_4 dr un sorduğu ilk soru yaşanılan travma var mı? Direk elektrik gönderdiği için sebebi bu diyorlar. Hoş zaten yemek bile yemedim 58 i gördüm bugün :)
Hayat deneyim işte bu da benim payıma düşen. Mümkün mertebe srtesten uzak durmaya çalışıyorum.

OP
Tahzen

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Ben bimden aldigim bir firca var acaip seviyorum tavsiye ederim hergun elimin altinda gerci ben parke ve kalebodur siliyorum ama cok kullanisli
Temizlik sopaları içime sinmiyor haftada bir elimle yapmaya çalışoyo
Kızlar gezmeden geldim ve yemek yapıyorum arada ödev tamam :toz:
Süper
@Eflal hafta sonu ben düğündeyim
Köye gidilecek kına var düğün var
Ödev ona göre ver bana :bengeldim::gelin::huri:
Tamam herkes göbek atsın haftasonu :dislek:

OP
Tahzen

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Sen yeri elinle mi siliyodun:eek:
Haftada bir dip köşe:D
Çakıl öyle bişey ki benim her gidişim 200 üzeri. Bir gecede 5 kere oldu. Adonezin diye bi iğne var onunla kırıyorlar. Serum, beta bloker işe yaramıyor. Şuan ilaç kullanmama rağmen acillik oluyorum eve geliyorum o kadar müdahaleden sonra bile tekrarlıyor. Ikınma öksürme ve şah damara baskı bende işe yaramıyor. Ciddi stres dönemi geçti gibi gibi sonu belirsiz öyle diyeyim. Kafam hala dolu ama ilk günler gibi değil. Son 5-6 gündür hiç olmadı çok şükür ama kalbim bi değişik atıyor. Bi güm diye atıyo sonra 3_4 saniye duruyo sonra pır pır kuş gibi atıyor bi süre. Pıhtı atma riski olmasa kormayacağım ama kv mi pıhtıdan kaybettik bir gecede.
Yemek miktarı ile ilgili bişey demedi dr. 3_4 dr un sorduğu ilk soru yaşanılan travma var mı? Direk elektrik gönderdiği için sebebi bu diyorlar. Hoş zaten yemek bile yemedim 58 i gördüm bugün :)
Hayat deneyim işte bu da benim payıma düşen. Mümkün mertebe srtesten uzak durmaya çalışıyorum.
Oyyy daha da iyi olacaksın üzülmek yasak sen hep gül :asikk::asikk:
Elle silinen gibi de olmuyo be eflal demi :)
Şöyle yaldır yaldır :dislek:
Yani mop ne ki şurdan al şuraya çal:kriz:
@Eflal efoooo en iyisi buharlııııı :165:
Yarın çıkarıp sileyim bari foşur foşur heryeri :165:

Yaaa hain kadın :aglama::hııh:

OP
Tahzen

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Bugün neler yaptım neler patatesli köfteler . Pu ha ha ha :dislek::dislek:

Sabah heeemen yatakları düzelttim
Dağınıklığı topladım
Kahvaltı hazırladım
Balkona çamaşır astım
Kahvaltı yaptım
Sofrayı mutfağı topladım
Oğlumun beslenmesini hazırladım
Wc temizledim
Çamaşır katladım yerleştirdim
Hazırlanıp okula gittik
Küçük parkta oynadı
Eve geldik küçük uyudu
Yemek yaptım film izlerken yedim
Bugünlük böyle yatana kadar bulaşık dağınıklık toplama
Aile ile vakit
Kitap okuma tefsir okuma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar