Düzenli evimiz & Hayatımız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848
Ben bgn neler yaptmmm
Sabah 6.45te uyandm.
Kızımn kahvltnsı ve okula götürcği muhallbsni hazrldm
Giyecği kıyftleri ütüledm
Hazrldm kreşe gnderdm.
Kahvltı hazrldm
Sofrayı topldm.

Bulşk mak çalştrdm
Yatakları topladm.
Eşim gidnce banyoyu temzledm
Canların iç dış önlerni sildm.
Oturdm ders çalştm.
Kızım geldi onla tkldm
Yemeğini yedrdm
Ben de yedim şimdi tekrar toplcm mutfağı
Onu banyo yaptrp yatrcm

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848
Çakıl öyle bişey ki benim her gidişim 200 üzeri. Bir gecede 5 kere oldu. Adonezin diye bi iğne var onunla kırıyorlar. Serum, beta bloker işe yaramıyor. Şuan ilaç kullanmama rağmen acillik oluyorum eve geliyorum o kadar müdahaleden sonra bile tekrarlıyor. Ikınma öksürme ve şah damara baskı bende işe yaramıyor. Ciddi stres dönemi geçti gibi gibi sonu belirsiz öyle diyeyim. Kafam hala dolu ama ilk günler gibi değil. Son 5-6 gündür hiç olmadı çok şükür ama kalbim bi değişik atıyor. Bi güm diye atıyo sonra 3_4 saniye duruyo sonra pır pır kuş gibi atıyor bi süre. Pıhtı atma riski olmasa kormayacağım ama kv mi pıhtıdan kaybettik bir gecede.
Yemek miktarı ile ilgili bişey demedi dr. 3_4 dr un sorduğu ilk soru yaşanılan travma var mı? Direk elektrik gönderdiği için sebebi bu diyorlar. Hoş zaten yemek bile yemedim 58 i gördüm bugün :)
Hayat deneyim işte bu da benim payıma düşen. Mümkün mertebe srtesten uzak durmaya çalışıyorum.
Canının kıymetini bil. Üzülme. Toparlarsn inşallah. Evlatlrn var kendine iyi bak:cevapver:

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Çakıl öyle bişey ki benim her gidişim 200 üzeri. Bir gecede 5 kere oldu. Adonezin diye bi iğne var onunla kırıyorlar. Serum, beta bloker işe yaramıyor. Şuan ilaç kullanmama rağmen acillik oluyorum eve geliyorum o kadar müdahaleden sonra bile tekrarlıyor. Ikınma öksürme ve şah damara baskı bende işe yaramıyor. Ciddi stres dönemi geçti gibi gibi sonu belirsiz öyle diyeyim. Kafam hala dolu ama ilk günler gibi değil. Son 5-6 gündür hiç olmadı çok şükür ama kalbim bi değişik atıyor. Bi güm diye atıyo sonra 3_4 saniye duruyo sonra pır pır kuş gibi atıyor bi süre. Pıhtı atma riski olmasa kormayacağım ama kv mi pıhtıdan kaybettik bir gecede.
Yemek miktarı ile ilgili bişey demedi dr. 3_4 dr un sorduğu ilk soru yaşanılan travma var mı? Direk elektrik gönderdiği için sebebi bu diyorlar. Hoş zaten yemek bile yemedim 58 i gördüm bugün :)
Hayat deneyim işte bu da benim payıma düşen. Mümkün mertebe srtesten uzak durmaya çalışıyorum.
Çok ciddi birşey yaşamışsın ciddi travma atlatmışsın allah yardımcın olsun

OP
Tahzen

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Seneler var elimle silmemişim. Hatta her süpürdüğmde de silmem. Aman ayak basıyom oraya ben yaaa.:hııh:
Her süpürmede artık bende silmiyorum önceden silerdim. Bundan sonra elle zor silerim çok fenayım hala her tarafım ağrıyor :521:
Dizin belin ağrımıyor mu
Dizim silerken ağrıyor, belimden ziyade kollarım boynum sırtım pert
Günaydınnn hayırlı mutlu haftasonları olsn inş:mutluyum::mutluyum::ponpon:
Günaydın amiiin

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Her süpürmede artık bende silmiyorum önceden silerdim. Bundan sonra elle zor silerim çok fenayım hala her tarafım ağrıyor :521:

Dizim silerken ağrıyor, belimden ziyade kollarım boynum sırtım pert

Günaydın amiiin
Canına eziyet etme yine kirleniyor resmen test ettim ev hemen kirlendi o kadar uğraştım :bayilacam:

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848
Canına eziyet etme yine kirleniyor resmen test ettim ev hemen kirlendi o kadar uğraştım :bayilacam:
Çakıl sen yenisin galiba :D
images-7.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar