Çakıl sen yenisin galiba
Ekli dosyayı görüntüle 29349
Çakıl sen yenisin galiba
Ya öyle belli vakitte yapmayı sevmiyorm işleri mesela.Temizsindir ondan
Eskiden ben de yapmazdım kaju ama artık ipin ucunu yakalayamıyorum yaaa
En büyük hayalim kocamaannn bi odam olsun yazlık kışlık hepsi içinde olsunYa öyle belli vakitte yapmayı sevmiyorm işleri mesela.
Aklıma eser evi 40larm aklıma eser yan gelip yatarm. Bi de kışlık yazlık toplamayı sevmiyırm hurçlara falan. Herşey dolapta duruyor hangsnn zamanı geldyse o giyiliyor
Orası öyle ertesi gün aynıydıCanına eziyet etme yine kirleniyor resmen test ettim ev hemen kirlendi o kadar uğraştım
Ohh yandan yandanOllleyyyyy zaten gezmeye gidicektm çok güzel bi ödev oldu
Çakıl sen yenisin galiba
Yasa dimi tam senlikOleyyy en sevdiğim ödev
Başlayalım kuzum ufaktan bencede. Başlarım odak noktası vermeyeEfloş yaa ciddi ciddi yaz temizliği yapmak lazım, az daha bekleyelim mi anacım ne zaman başlasak ki?
@Eflal
Yeni evliyken yeni halıların yünü yüzünden kirleniyordu bemimÇakıl çocuk yokken nasıl kitleniyo ev yaa. İnan ben ilk yılları hatırlamıyorum. Şimdi diyorum sadece ikimiz olsak hiç iş kalmaz bana. Herşey yerinde durur ne güzel diye olmuyo mu gene
Amiiin seninde kuzum. Cansın güzel yüreklimCansın sen caaannnnn
Bıkmadan usanmadan dinlediniz beni Allah bastığınız yeri cennet eylesin
Orası öyle ertesi gün aynıydıCanına eziyet etme yine kirleniyor resmen test ettim ev hemen kirlendi o kadar uğraştım
Ohh yandan yandanOllleyyyyy zaten gezmeye gidicektm çok güzel bi ödev oldu
Çakıl sen yenisin galiba
Yasa dimi tam senlikOleyyy en sevdiğim ödev
Başlayalım kuzum ufaktan bencede. Başlarım odak noktası vermeyeEfloş yaa ciddi ciddi yaz temizliği yapmak lazım, az daha bekleyelim mi anacım ne zaman başlasak ki?
@Eflal
Yeni evliyken yeni halıların yünü yüzünden kirleniyordu bemimÇakıl çocuk yokken nasıl kitleniyo ev yaa. İnan ben ilk yılları hatırlamıyorum. Şimdi diyorum sadece ikimiz olsak hiç iş kalmaz bana. Herşey yerinde durur ne güzel diye olmuyo mu gene
Amiiin seninde kuzum. Cansın güzel yüreklimCansın sen caaannnnn
Bıkmadan usanmadan dinlediniz beni Allah bastığınız yeri cennet eylesin
Benimde anam gitti gel ben sana yapayım bi kahveAnacığıma gittim geldim. Bir kahve yapan olsa
Ben dünün ödevini yapıyorum örtmenim23 mart ödevi:
Bugün gezme eğlenme günü. Herkes güzel vakit geçirsin.
Güle güle kavuşunBenimde anam gitti gel ben sana yapayım bi kahve
Aferin çekirgeBen dünün ödevini yapıyorum örtmenim
Camları küf önleyici spreyle sildim
Cam 2.5x3.5 ama 20cmx20cm küçük göz göz yapmışlar. Tam Çin işgencesi, saha bir tane var bunun gibi
Bir de oturma odasının duvarlarını kazıdım