Düzenli evimiz & Hayatımız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
gezcem inşallah şu oturum iznini çıkarayım bi de türkiye yapcam:dislek:
Azcık deliliğe vurdur mali :krizz:
Dün eşim geldi yanıma, ne bakıyosun falan telde. Hiiçç dedim doğu expresine bilet bakıyorum :165:kimle gitcen ki dedi, yalnız dedim, adam şok :şok:bekliyo zaten bu aralar benden bi çılgınlık :krizz:
Ondan sebep sahile gidelim dedi hahahaha

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
Şapur şupur öptüm seni :mavis:

He tabi canım ondan :165:

Vay vay en hamarat çekirgem:puan::puan:

Sağolasın

Az da evinde otur kadın kadın :dislek:

Hı yok :sinirli:

Hiç kıskanmadım ki ne alakası var :tripppp::hııh::hııh:
Bugün temizlik cezası var sana ay yani ödevi :165:

Sen kocenle gezerken beni mali teselli ediyordu :p

Sen öyle san :165:

Suyunu çıkar demedim ya:heyecan:

Ne uykusu be beni kim uyutur. Kahvaltı keyfi yapıyoruz. Oğlana ödev yaptırıyor babası
tam iğrenç camlarımı sileyim diyodum hava kapandı görüyon mu yarın yağmur varmış kaldı gene:kopkop::kopkop:

İpeekk

Ehli keyf :)
Tepki
13.482
polise gidip başvuru yapıyon onlar seni hastaneye gönderip sağlık raporu alıyon hastalık şu bu var mı diye bakıyolar.ordan iç işleri bakanlığına gidiyoduk sanırım unuttum.oturum mührü basıp gönderiyolar :D
:) yani oturum izni mi yenileniyor yoksa sizin yok muydu :) nedi güzel açıklamış sınsın:D

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
Azcık deliliğe vurdur mali :krizz:
Dün eşim geldi yanıma, ne bakıyosun falan telde. Hiiçç dedim doğu expresine bilet bakıyorum :165:kimle gitcen ki dedi, yalnız dedim, adam şok :şok:bekliyo zaten bu aralar benden bi çılgınlık :krizz:
Ondan sebep sahile gidelim dedi hahahaha
ulan hahahahahahahahahahaha
resmenadamın zaafını şaapıyon:dislek::dislek:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
polise gidip başvuru yapıyon onlar seni hastaneye gönderip sağlık raporu alıyon hastalık şu bu var mı diye bakıyolar.ordan iç işleri bakanlığına gidiyoduk sanırım unuttum.oturum mührü basıp gönderiyolar :D
Ee neden bunca yıldır almadın kuzu. Ya da alınca ne oluyo onu da bilmiyorum ya :D bide kıbrıs başka ülkemi yaa bizim değil mi :521:

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
Ben de kız enson yazdı. Küçük istiyo çok, artık başlarız her hafta. Yakın bide piknik yeri. Hemen termosa çay, simit peynir vs yallah :)
ya bizim burda çıkartmanın yapıldığı yer var hemen yakınımızda pastanı böreğini alıp da gidebiliyosun.çay kahve falan da satıyolaryeşillik alan çok burda.ama biz çok şeyiz ya gitmiyoz salak gibi:gülegüle:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar