MaLii
Kasabın Karısı
ay en son temmuzda gittiydim pikniğe salıncağa da bindiydimKahvaltıya da pikniğe gidicez canişkolarım
ay en son temmuzda gittiydim pikniğe salıncağa da bindiydimKahvaltıya da pikniğe gidicez canişkolarım
Kuzummm ipeğimmmm en güzel sevdiceğimleeen okurken ben ferahladm resmennnnnnnnn herşeyin en güzelini hak ediyorsun canım elammmmm
Olmaz mı kuzum .. Sıkıntıların üstüne harika gelmiştirKuzummm ipeğimmmm en güzel sevdiceğim
İnan çok ihtiyacımız varmış
polise gidip başvuru yapıyon onlar seni hastaneye gönderip sağlık raporu alıyon hastalık şu bu var mı diye bakıyolar.ordan iç işleri bakanlığına gidiyoduk sanırım unuttum.oturum mührü basıp gönderiyolarNasıl alıyorsun kzum oturma iznini
Katıl bana hayatını yaşa bonusEfendim
Azcık deliliğe vurdur maligezcem inşallah şu oturum iznini çıkarayım bi de türkiye yapcam
tam iğrenç camlarımı sileyim diyodum hava kapandı görüyon mu yarın yağmur varmış kaldı geneŞapur şupur öptüm seni
He tabi canım ondan
Vay vay en hamarat çekirgem
Sağolasın
Az da evinde otur kadın kadın
Hı yok
Hiç kıskanmadım ki ne alakası var
Bugün temizlik cezası var sana ay yani ödevi
Sen kocenle gezerken beni mali teselli ediyordu
Sen öyle san
Suyunu çıkar demedim ya
Ne uykusu be beni kim uyutur. Kahvaltı keyfi yapıyoruz. Oğlana ödev yaptırıyor babası
yani oturum izni mi yenileniyor yoksa sizin yok muydu nedi güzel açıklamış sınsınpolise gidip başvuru yapıyon onlar seni hastaneye gönderip sağlık raporu alıyon hastalık şu bu var mı diye bakıyolar.ordan iç işleri bakanlığına gidiyoduk sanırım unuttum.oturum mührü basıp gönderiyolar
Gördüm gördümSen kocenle gezerken beni mali teselli ediyordu
Valla sevmiyorum cano yaaaalapacı seni
ulan haAzcık deliliğe vurdur mali
Dün eşim geldi yanıma, ne bakıyosun falan telde. Hiiçç dedim doğu expresine bilet bakıyorum kimle gitcen ki dedi, yalnız dedim, adam şok bekliyo zaten bu aralar benden bi çılgınlık
Ondan sebep sahile gidelim dedi
anaa bonus gelmişEfendim
Ben de kız enson yazdı. Küçük istiyo çok, artık başlarız her hafta. Yakın bide piknik yeri. Hemen termosa çay, simit peynir vs yallahay en son temmuzda gittiydim pikniğe salıncağa da bindiydim
Ee neden bunca yıldır almadın kuzu. Ya da alınca ne oluyo onu da bilmiyorum ya bide kıbrıs başka ülkemi yaa bizim değil mipolise gidip başvuru yapıyon onlar seni hastaneye gönderip sağlık raporu alıyon hastalık şu bu var mı diye bakıyolar.ordan iç işleri bakanlığına gidiyoduk sanırım unuttum.oturum mührü basıp gönderiyolar
ya bizim burda çıkartmanın yapıldığı yer var hemen yakınımızda pastanı böreğini alıp da gidebiliyosun.çay kahve falan da satıyolaryeşillik alan çok burda.ama biz çok şeyiz ya gitmiyoz salak gibiBen de kız enson yazdı. Küçük istiyo çok, artık başlarız her hafta. Yakın bide piknik yeri. Hemen termosa çay, simit peynir vs yallah
Katıl bana hayatını yaşa bonus
bizim bayrak var burda ama biz tcliler yabancı uyruk sayılıyoz malesef.kız ben hep oturumla kalıyom burda da para yok işteEe neden bunca yıldır almadın kuzu. Ya da alınca ne oluyo onu da bilmiyorum ya bide kıbrıs başka ülkemi yaa bizim değil mi