MaLii
Kasabın Karısı
ben de sevmiyom çaktırmaValla sevmiyorum cano yaaaa
ben de sevmiyom çaktırmaValla sevmiyorum cano yaaaa
Tühhhtam iğrenç camlarımı sileyim diyodum hava kapandı görüyon mu yarın yağmur varmış kaldı gene
6 aylık yaptırdıydım işe girerim diyeyani oturum izni mi yenileniyor yoksa sizin yok muydu nedi güzel açıklamış sınsın
Telim bu aralar gene kapalıulan ha
resmenadamın zaafını şaapıyon
Kız şuna hiçkimse demeyin güleceğim geliyo
yazık lan adamaTelim bu aralar gene kapalı
Arabayı servisten alınca beni aramış. Ulaşamayınca panik yapmış, gitti bu deli trene diye ödü patlamış
Bonus gelmiş hoşgelmişanaa bonus gelmiş
İnsan kızıyo kendine dimi.ya bizim burda çıkartmanın yapıldığı yer var hemen yakınımızda pastanı böreğini alıp da gidebiliyosun.çay kahve falan da satıyolaryeşillik alan çok burda.ama biz çok şeyiz ya gitmiyoz salak gibi
Yaptığınız işleri okurken ömrüm kısalıyor sanki
he valla.yazın gittiğimiz pikniğe de arkadaşlar dürttü hadi pikniğe gidiyoz diye yoksa herife kalsa ona da gitmezdikİnsan kızıyo kendine dimi.
Dün bizde kızdık. 1 saatlik yol arada neden kaçmıyoruz ki diye
Tc deme allahını seversenbizim bayrak var burda ama biz tcliler yabancı uyruk sayılıyoz malesef.kız ben hep oturumla kalıyom burda da para yok işte
Hayırlısıyla çıksın kuzum inşallah6 aylık yaptırdıydım işe girerim diye
ama işe de giremedim
yeni baştan çıkarttırıcam
ahaaa haTc deme allahını seversen
Valla yazıkyazık lan adama
Aayyyy tc, kaynana bana bişeyler oliiiiahaaa ha
tamam demem
benim kaynanada da tc var
yaza düğün var temmuzdaHayırlısıyla çıksın kuzum inşallah
Aayyyy tc, kaynana bana bişeyler oliiii
Bakma bizde bu gezmeler dışında mal mal düşünüyoruz napsak ki diye koltuk tepesindehe valla.yazın gittiğimiz pikniğe de arkadaşlar dürttü hadi pikniğe gidiyoz diye yoksa herife kalsa ona da gitmezdik
Kimin lenyaza düğün var temmuzda
aha aynı biz yeminleBakma bizde bu gezmeler dışında mal mal düşünüyoruz napsak ki diye koltuk tepesinde
Bi bakıyoz akşam olmuş