Düzenli evimiz & Hayatımız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Sen gez didin ama :165:
Benim arabanın muayanesi geçmişti. Berabet onu almaya gidiyoduk servise. Durdu, sahile gidelim mi kız dedi eşim. Aa dedim uzak muzak, 1 saat sürüyor. Gidelim len dedim bas gaza :165:
Gittik salaş bi balıkçımız var, orda balık yedik. Güneşi batırdık. Sahilde elele yürüdük biraz, totomuz dondu ama :kopkop:
Baktık ottoman cafe var, girip nargile içelim dedik. Anam bi girdik içerisi çoluk çocuk :kriz:yani onlar 25 civarı ama biz yaşlı kaldık. Hiç ıştınma geçelim bi köşeye kıvrılalım gençleri dikizleriz dedim :heyecan:

Nargile menüsü geldi, elma armut nane :bayilacam:
İttemem dedim :panter:
Orda çay kahve sohbet...
Sonra atladık arabaya girdik bi yeni açılmış otoyola. Ama yol hayaletli gibi bomboş :şok:açtık müziği sonses. Nereye çıkacağımız da belli değil. Bağıra çağıra söyledik. Ay dolunay, ömümüz ışıl ışıl :kalp:
Geldik mi tam tersi bi ilçeye :haha:
Kız sen ne zamandır künefe istiyodun, hadi gidip yiyelim dedi. Bi dee onu yedik oh sefam olsun :huri:
Eve nerdeyse sabaha karşı geldik. Plansız çok daha keyifli oldu valla tavsiye ederim :tatlim:
Ama evi hala poh götürüyo :krizz::krizz::krizz:
Senin ıştınma diyen dilini yerim
:kopkop:

OP
Tahzen

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
25 mart ödevi :

Şarj aletleri vs gibi kablolu aletlerin olduğu yeri düzenlemek.

Manevi ödev : Bugün ben değerliyim ,özelim sözünü bol bol söyleyip, eenn önemlisi bunu gerçekten hissetmek ❤️

OP
Tahzen

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
13116612_880870738702474_965376446_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar