bizim herifin kuzenlerin.bi ara çöpçatanlık yapıyoz demiştim ya o iki kuzenini kerttiler sonundaKimin len
Yaa ayy ne sıkıntılı yaaa kolay gelsin kuzum6 aylık yaptırdıydım işe girerim diye
ama işe de giremedim
yeni baştan çıkarttırıcam
napıyımmmmmm adını hiçkimse yapmışşKız şuna hiçkimse demeyin güleceğim geliyo
Hipooooooo anam özüne dön
sağol kuzuYaa ayy ne sıkıntılı yaaa kolay gelsin kuzum
napıyımmmmmm adını hiçkimse yapmışş
ÇatlakAzcık deliliğe vurdur mali
Dün eşim geldi yanıma, ne bakıyosun falan telde. Hiiçç dedim doğu expresine bilet bakıyorum kimle gitcen ki dedi, yalnız dedim, adam şok bekliyo zaten bu aralar benden bi çılgınlık
Ondan sebep sahile gidelim dedi
O camlar silinecek boşa heveslenmetam iğrenç camlarımı sileyim diyodum hava kapandı görüyon mu yarın yağmur varmış kaldı gene
Bizimde başlar piknik sezonu Bu sefer farklı yerlere gidicez inşaallah bol bol kültür gezisiBen de kız enson yazdı. Küçük istiyo çok, artık başlarız her hafta. Yakın bide piknik yeri. Hemen termosa çay, simit peynir vs yallah
Sen onlara gözünü kapat sohbete dalYaptığınız işleri okurken ömrüm kısalıyor sanki
Tc deme allahını seversen
Evin erkeklerini gönderdi kahve yaptı kitap okuyacaktı sonra yabancı dizi açtı. Ama iki arkadaşı var mesaj yağmuruna tuttular diziyi durdurdu
aaa hangi terbiyesizler onlarÇatlak
O camlar silinecek boşa heveslenme
Bizimde başlar piknik sezonu Bu sefer farklı yerlere gidicez inşaallah bol bol kültür gezisi
Sen onlara gözünü kapat sohbete dal
Evin erkeklerini gönderdi kahve yaptı kitap okuyacaktı sonra yabancı dizi açtı. Ama iki arkadaşı var mesaj yağmuruna tuttular diziyi durdurdu
silicem camları da şu yağmurlar bi bitsin o kadan emek verip silcem sonra bi daha kirlensin olmaz emeğime yazıkÇatlak
O camlar silinecek boşa heveslenme
Bizimde başlar piknik sezonu Bu sefer farklı yerlere gidicez inşaallah bol bol kültür gezisi
Sen onlara gözünü kapat sohbete dal
Ne terbiyesizi can onlar canaaa hangi terbiyesizler onlar
Tamam tamamsilicem camları da şu yağmurlar bi bitsin o kadan emek verip silcem sonra bi daha kirlensin olmaz emeğime yazık
Ben istemiştim emojiyiaa ne güzelmiş bu emoji aynı eflal
yaaaNe terbiyesizi can onlar can
Tamam tamam
Ben istemiştim emojiyi
nerden bildinNeredesiniz gezenti çekirgeler
ahaa hindistan ceviziyle baş harflerinizi yaz üstüneEvimin küçük erkekleri geldi.
Akşama güzel bir sofra hazırlamak için mutfağa girdim
Erime piskevitli pasta da yapayım
Ohh sefan olsun havan değişir. Hayırlı olsun bu arada kuzenin nişanınerden bildin
hazırlandım koceyle buluşup havaalanına gitcez kuzeni almaya
Çoh mantıklıahaa hindistan ceviziyle baş harflerinizi yaz üstüne
sağol kuzumOhh sefan olsun havan değişir. Hayırlı olsun bu arada kuzenin nişanı
Çoh mantıklı
İkea oluyor bizim baş harfleri