Düzenli evimiz & Hayatımız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
o kadar kalpten isterdim ki şuan içim cız etti :uzgnm:eflal de gelsin :hoop:
herif bu gittiğinde iş bakmış bikaç yere.migros falan eleman almıyomuş.bi yer 3bin lira maaş veririz demiş ama 16 17 saat çalışma saati :eek::eek:
benimki abi demiş ben 8 saat çalışıyom iki katını alıyom bu paranın naaptın sen demiş:kopkop::kopkop::kopkop:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
çok pahalıymış kız sizin oralar da:eek::eek::eek:
ben şimdi dr a gidicem ya
geçen bakıyorum işte böyle doğu expresi,devremülk vs.eşim de duymuş bazı antidepresanlar kontrolsüz alışveriş yaptırıyomuş.onları bulmuş,sakın bunları yazarsa alma hatun,ocağıma incir ağacı dikersin diyo :kopkop:
ama çok zevkli ben hep bakıyorum öyle :dislek:

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
ben şimdi dr a gidicem ya
geçen bakıyorum işte böyle doğu expresi,devremülk vs.eşim de duymuş bazı antidepresanlar kontrolsüz alışveriş yaptırıyomuş.onları bulmuş,sakın bunları yazarsa alma hatun,ocağıma incir ağacı dikersin diyo :kopkop:
ama çok zevkli ben hep bakıyorum öyle :dislek:
ulan hahahahahahahahahahaha
yazık adama şu yaşta neler dedirtiyon adama :kopkop::kopkop::kopkop:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
herif bu gittiğinde iş bakmış bikaç yere.migros falan eleman almıyomuş.bi yer 3bin lira maaş veririz demiş ama 16 17 saat çalışma saati :eek::eek:
benimki abi demiş ben 8 saat çalışıyom iki katını alıyom bu paranın naaptın sen demiş:kopkop::kopkop::kopkop:
ohaaa 17 saat nasıl çalışır insan beee insaf :eek::eek::eek:
aşmış kendini bunlar.
migros için çalışma şartları çok insancıl diyolardı ama
sonra 3 bini dr lara harca :mad:

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
ohaaa 17 saat nasıl çalışır insan beee insaf :eek::eek::eek:
aşmış kendini bunlar.
migros için çalışma şartları çok insancıl diyolardı ama
sonra 3 bini dr lara harca :mad:
yok migros almıyomuş eleman zaten.bi yer 2000 maaş veriyo.bi tanesi de o kadar saate 3bin.e yaşamaya vakti olmicak adamın ne anladık o işteno_Oo_O

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
yok migros almıyomuş eleman zaten.bi yer 2000 maaş veriyo.bi tanesi de o kadar saate 3bin.e yaşamaya vakti olmicak adamın ne anladık o işteno_Oo_O
esnaf çok acımasız kuzu net.
bak bizim dükkanın açık süresi 12 saat.iki kız var.asgari saat kaçsa o kadar çalışıyolar yine de çakışmıyo saatler.ee sigorta yemek cart curt,dükkan kirası.bu sene her ay zarar.asgari ücret arttı ama esnafın vergide arttı.nasıl sürecek böyle bilmiyorum.haklı değiller tabi ki ama ancak çıkartıyolar masrafı.olacak iş değil kuzum.zaten pertin çıkıyo napıcan o parayı.
kız gah gidek norveçe :hrkbuya: 6 saatmış çalışma saati.

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
esnaf çok acımasız kuzu net.
bak bizim dükkanın açık süresi 12 saat.iki kız var.asgari saat kaçsa o kadar çalışıyolar yine de çakışmıyo saatler.ee sigorta yemek cart curt,dükkan kirası.bu sene her ay zarar.asgari ücret arttı ama esnafın vergide arttı.nasıl sürecek böyle bilmiyorum.haklı değiller tabi ki ama ancak çıkartıyolar masrafı.olacak iş değil kuzum.zaten pertin çıkıyo napıcan o parayı.
kız gah gidek norveçe :hrkbuya: 6 saatmış çalışma saati.
ay zor gerçekten.dönersek ben de çalışcam zaten.herife diyom ben önden gidim çalışim türkiyede.anamlarda kalırım zaten.toparlayınca da gelirsin yanıma :interest:
ama olmuyo işte o burda ben türkiyede zor.burda da işe girme sıkıntı.kafan bozulunca hop diye çıkamıyosun işten.türkiyeye git gel yapıyon cart curt çok poktan işler:uzgnm:
gidek kız topla bohçanı:uc:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
ay zor gerçekten.dönersek ben de çalışcam zaten.herife diyom ben önden gidim çalışim türkiyede.anamlarda kalırım zaten.toparlayınca da gelirsin yanıma :interest:
ama olmuyo işte o burda ben türkiyede zor.burda da işe girme sıkıntı.kafan bozulunca hop diye çıkamıyosun işten.türkiyeye git gel yapıyon cart curt çok poktan işler:uzgnm:
gidek kız topla bohçanı:uc:
kız buraya gelse ne iş yapacak kasap,yine otel mi?
eğer antalya tarafları olur dersen valla ayarlarız bişey

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
kız buraya gelse ne iş yapacak kasap,yine otel mi?
eğer antalya tarafları olur dersen valla ayarlarız bişey
oo tanıdık çok diyon:dislek::dislek:
sağol kuzum benim:öp:
ama ordakiler burayı arıyolarmış abi oraya gelelim eleman lazım mı diye.ora da pok buranın da poku çıktı resmen herşey ateş pahası:bayilacam:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
oo tanıdık çok diyon:dislek::dislek:
sağol kuzum benim:öp:
ama ordakiler burayı arıyolarmış abi oraya gelelim eleman lazım mı diye.ora da pok buranın da poku çıktı resmen herşey ateş pahası:bayilacam:
kuzu alanyada tanıdık çok.irtibat kurmak hiç zor değil.eğer elden gelecek bişeyse vallahi sıkıntı değil.
pahalılık konusu cana tak etti burdada.
geçen balık yedik ya,2 porsiyon balık,iki kola,bide kalamar aldık ortaya.sonra bi kalamar daha söyledik,gelmedi kalktık bizde.eşim hesap ödedi ben ellerimi yıkadım.ne kadar ödedin dedim,85 dedi,yuh dedim o ne? gelmeyen kalamarı söyledin mi dedim yoo unuttum dedi.gittim sordum onu da almışlar 25 tl :eek::eek::eek:3-5 tane vardı zaten içinde yuuhhhh
aldım 25 i gittik çay kahve içtik o parayla :hrkbuya:

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
kuzu alanyada tanıdık çok.irtibat kurmak hiç zor değil.eğer elden gelecek bişeyse vallahi sıkıntı değil.
pahalılık konusu cana tak etti burdada.
geçen balık yedik ya,2 porsiyon balık,iki kola,bide kalamar aldık ortaya.sonra bi kalamar daha söyledik,gelmedi kalktık bizde.eşim hesap ödedi ben ellerimi yıkadım.ne kadar ödedin dedim,85 dedi,yuh dedim o ne? gelmeyen kalamarı söyledin mi dedim yoo unuttum dedi.gittim sordum onu da almışlar 25 tl :eek::eek::eek:3-5 tane vardı zaten içinde yuuhhhh
aldım 25 i gittik çay kahve içtik o parayla :hrkbuya:
burda o menü 200 lira :D
en son kurban bayramında yemeğe gittik.set menü önerdiler.yeminle tabağımda iki tavuk kanadı,iki minik köfte.bi minnacık lahmacun,fındık lahmacundan da küçük :D iki tane et ama iki şiş değil ha iki et küçücük o da kayış gibiydi ,üç dört küçük tabakta meze.bi 70lik rakı.400 tl ödedik çıktık ulan dedim ben 400 kiraya mutfağı erzak doldururdum 3 aylık hemde hahahahahahahahahahahahaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar