o kadar kalpten isterdim ki şuan içim cız etti eflal de gelsinha
sen de dünden razıymışın
o kadar kalpten isterdim ki şuan içim cız etti eflal de gelsinha
sen de dünden razıymışın
herif bu gittiğinde iş bakmış bikaç yere.migros falan eleman almıyomuş.bi yer 3bin lira maaş veririz demiş ama 16 17 saat çalışma saatio kadar kalpten isterdim ki şuan içim cız etti eflal de gelsin
ben şimdi dr a gidicem yaçok pahalıymış kız sizin oralar da
ulan haben şimdi dr a gidicem ya
geçen bakıyorum işte böyle doğu expresi,devremülk vs.eşim de duymuş bazı antidepresanlar kontrolsüz alışveriş yaptırıyomuş.onları bulmuş,sakın bunları yazarsa alma hatun,ocağıma incir ağacı dikersin diyo
ama çok zevkli ben hep bakıyorum öyle
ohaaa 17 saat nasıl çalışır insan beee insafherif bu gittiğinde iş bakmış bikaç yere.migros falan eleman almıyomuş.bi yer 3bin lira maaş veririz demiş ama 16 17 saat çalışma saati
benimki abi demiş ben 8 saat çalışıyom iki katını alıyom bu paranın naaptın sen demiş
30 mart doğum günü,50 yaşıma gircem diyo 39 dan 50 ye geçti adamulan ha
yazık adama şu yaşta neler dedirtiyon adama
yok migros almıyomuş eleman zaten.bi yer 2000 maaş veriyo.bi tanesi de o kadar saate 3bin.e yaşamaya vakti olmicak adamın ne anladık o iştenohaaa 17 saat nasıl çalışır insan beee insaf
aşmış kendini bunlar.
migros için çalışma şartları çok insancıl diyolardı ama
sonra 3 bini dr lara harca
ben de dedim 10 yaş mı var aranızda yaşıtmışınız30 mart doğum günü,50 yaşıma gircem diyo 39 dan 50 ye geçti adam
esnaf çok acımasız kuzu net.yok migros almıyomuş eleman zaten.bi yer 2000 maaş veriyo.bi tanesi de o kadar saate 3bin.e yaşamaya vakti olmicak adamın ne anladık o işten
2 ay da büyüğümben de dedim 10 yaş mı var aranızda yaşıtmışınız
sen onu gençleştirirsin gene
ay zor gerçekten.dönersek ben de çalışcam zaten.herife diyom ben önden gidim çalışim türkiyede.anamlarda kalırım zaten.toparlayınca da gelirsin yanımaesnaf çok acımasız kuzu net.
bak bizim dükkanın açık süresi 12 saat.iki kız var.asgari saat kaçsa o kadar çalışıyolar yine de çakışmıyo saatler.ee sigorta yemek cart curt,dükkan kirası.bu sene her ay zarar.asgari ücret arttı ama esnafın vergide arttı.nasıl sürecek böyle bilmiyorum.haklı değiller tabi ki ama ancak çıkartıyolar masrafı.olacak iş değil kuzum.zaten pertin çıkıyo napıcan o parayı.
kız gah gidek norveçe 6 saatmış çalışma saati.
amaan aydan bişey olmaz.yıl olsa kaç yazar be2 ay da büyüğüm
beni yak kendini yak tükkanı yakdükkanı da yakacam
kız buraya gelse ne iş yapacak kasap,yine otel mi?ay zor gerçekten.dönersek ben de çalışcam zaten.herife diyom ben önden gidim çalışim türkiyede.anamlarda kalırım zaten.toparlayınca da gelirsin yanıma
ama olmuyo işte o burda ben türkiyede zor.burda da işe girme sıkıntı.kafan bozulunca hop diye çıkamıyosun işten.türkiyeye git gel yapıyon cart curt çok poktan işler
gidek kız topla bohçanı
beni yak kendini yak tükkanı yak
oo tanıdık çok diyonkız buraya gelse ne iş yapacak kasap,yine otel mi?
eğer antalya tarafları olur dersen valla ayarlarız bişey
kuzu alanyada tanıdık çok.irtibat kurmak hiç zor değil.eğer elden gelecek bişeyse vallahi sıkıntı değil.oo tanıdık çok diyon
sağol kuzum benim
ama ordakiler burayı arıyolarmış abi oraya gelelim eleman lazım mı diye.ora da pok buranın da poku çıktı resmen herşey ateş pahası
burda o menü 200 lirakuzu alanyada tanıdık çok.irtibat kurmak hiç zor değil.eğer elden gelecek bişeyse vallahi sıkıntı değil.
pahalılık konusu cana tak etti burdada.
geçen balık yedik ya,2 porsiyon balık,iki kola,bide kalamar aldık ortaya.sonra bi kalamar daha söyledik,gelmedi kalktık bizde.eşim hesap ödedi ben ellerimi yıkadım.ne kadar ödedin dedim,85 dedi,yuh dedim o ne? gelmeyen kalamarı söyledin mi dedim yoo unuttum dedi.gittim sordum onu da almışlar 25 tl 3-5 tane vardı zaten içinde yuuhhhh
aldım 25 i gittik çay kahve içtik o parayla