Düzenli evimiz & Hayatımız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
burda o menü 200 lira :D
en son kurban bayramında yemeğe gittik.set menü önerdiler.yeminle tabağımda iki tavuk kanadı,iki minik köfte.bi minnacık lahmacun,fındık lahmacundan da küçük :D iki tane et ama iki şiş değil ha iki et küçücük o da kayış gibiydi ,üç dört küçük tabakta meze.bi 70lik rakı.400 tl ödedik çıktık ulan dedim ben 400 kiraya mutfağı erzak doldururdum 3 aylık hemde hahahahahahahahahahahahaha
ohaaaaa 400 ne lennnn :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
doğum günümde gittiğimiz yer elitti azcık randevuyla gidiliyo falan,hem hoşuma gitti bak beni nerelere gtirdi diyehem de yerken hesabı düşündüm durdum.sormayayım diye tuttum kendimi ama en sonunda sordum 150 dedi fenalık geçiriyodum :kopkop::kopkop::kopkop::kopkop:
hep ruhumuz fakir beyaaaa :165:

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
ohaaaaa 400 ne lennnn :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
doğum günümde gittiğimiz yer elitti azcık randevuyla gidiliyo falan,hem hoşuma gitti bak beni nerelere gtirdi diyehem de yerken hesabı düşündüm durdum.sormayayım diye tuttum kendimi ama en sonunda sordum 150 dedi fenalık geçiriyodum :kopkop::kopkop::kopkop::kopkop:
hep ruhumuz fakir beyaaaa :165:
yaa :D
dışarda yemek için iki kere düşünmek lazım.gözünü sevim börekçilerin iki porsiyon börek 20 lira en ucuzu burda börek :kopkop::kopkop::kopkop:

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
ne böreği len :lafdinle:
simit yeter hahahahahahahaha
simit de pahalı len 10 sene önce adaya ilk geldiğimiz zaman dedik azcık gezek.simit dünyasına baktık açız lan.alalım hadi hatun dedi.bak dedim pahalıdır.alt tarafı iki poğaça alcaz ne kadar tutcakki dedi.aldık 15 lira:eek::eek: oha dedik bu ne len nereye düştük alt tarafı poğaça avcum kadar bile değil.bundan sonra dışardan bişey yemek yok ben sana evde yaparım len dedim:kopkop::kopkop::kopkop:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
simit de pahalı len 10 sene önce adaya ilk geldiğimiz zaman dedik azcık gezek.simit dünyasına baktık açız lan.alalım hadi hatun dedi.bak dedim pahalıdır.alt tarafı iki poğaça alcaz ne kadar tutcakki dedi.aldık 15 lira:eek::eek: oha dedik bu ne len nereye düştük alt tarafı poğaça avcum kadar bile değil.bundan sonra dışardan bişey yemek yok ben sana evde yaparım len dedim:kopkop::kopkop::kopkop:
bu ne beeee :eek::eek::eek:kıbrıs çok pahalı beeee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar