gelmez vallatepen atarsa gel herifinin aklına sittin sene gelmez kıbrısa kaçtığın
en erken 27 marta var kuzu,5 saat 15 dk ya yanındayım 431 tl
ama dönüş yok,param kalmaz
gelmez vallatepen atarsa gel herifinin aklına sittin sene gelmez kıbrısa kaçtığın
aaa harcama len geyik yapıyoz zaten.kapa kapa çok yazar oElektrik gitti kaldım telefonun uyuz internetine
Kız yok 4 gb var ama kullanamıyom telefon ne hat çekiyo ne interneti. Her ay boşa para veriyom resmenaaa harcama len geyik yapıyoz zaten.kapa kapa çok yazar o
Keşke dönsem herif hadi dese bi dk durmamEe ne var ne yok. Gçmişi atladm hızlı hzlı.
Elalis güzel anlar yaşamş sevndm.
mali de dönüyo mu türkiyeye öyle bşiler okudm.
Bonus hoşgeldnnn
Demiyo mu? Ee desn yaKeşke dönsem herif hadi dese bi dk durmam
Yok be türkiyedeyken bikaç iş görüşmesi olmuş. Yaramaz diyo hem saatleri fazla hem maaş düşükDemiyo mu? Ee desn ya
Hmmm Allah hayırlı kapılar açsn zor bir dönemden geçiyorz valla..cümlemz içn iyi olur inş.Yok be türkiyedeyken bikaç iş görüşmesi olmuş. Yaramaz diyo hem saatleri fazla hem maaş düşük
Amin kuzım hepimize açsın inşallahHmmm Allah hayırlı kapılar açsn zor bir dönemden geçiyorz valla..cümlemz içn iyi olur inş.
Hı hı kesingeçici körlük yaşıyorum eflal ödevi göremiyorum
Çok oturdum yeterkızım evde otur biraz beeeee
ah buldum
kız kablo görene aşk olsun.geçen izmire giderken 2 saat kafa aradım yok onu buldum bu sefer kuyruğu kaybettim
Biz üçümüz ada alalım bence ohhh üç kafadaro kadar kalpten isterdim ki şuan içim cız etti eflal de gelsin
Hadi kolay gelsinNeyse saat 3 ben derse dönym kzm gelene kdr btrym bikaç ders seviliyorsnz
Gidemedm laaa akrabamı buldm meğer zeyno akrabammş haHı hı kesin
Çok oturdum yeter
Biz üçümüz ada alalım bence ohhh üç kafadar
Hadi kolay gelsin
Nasıl yani anlamadımGidemedm laaa akrabamı buldm meğer zeyno akrabammş ha
Baya ortak köyler soyadları akrabalr çktı biraz daha deşsek biyerden akrabalk bağı çıkacakNasıl yani anlamadım
Hayat tuhaf dünya küçükBaya ortak köyler soyadları akrabalr çktı biraz daha deşsek biyerden akrabalk bağı çıkacak
He valla yaHayat tuhaf dünya küçük
Kız Türkiye iş konusunda çok fena bu aralar, memlekette olmak iyi de 3.000’e 16 saat çalışmaherif bu gittiğinde iş bakmış bikaç yere.migros falan eleman almıyomuş.bi yer 3bin lira maaş veririz demiş ama 16 17 saat çalışma saati
benimki abi demiş ben 8 saat çalışıyom iki katını alıyom bu paranın naaptın sen demiş