Farzet ki "O" burayı okuyacak... Neler yazmak istersin?

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.282
Yeter ama biriniz başkan biriniz müdür paylaşamadığınız ne var arada kaldım adam gibi yapın işlerinizi :ajan: :dertli: :zonk:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
senden hiçbirşey anlamadım bundan sonrada anlayacagımı sanmıyorum..

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Ne sensiz uyandığım günü gün sayıyorum, ne sensiz alınan nefesi nefes... Çok özledim yarim çok özledim :aglayan: Şefkatini, gülüşünü, sıcaklığını, beni ben yapan herşeyini, varlığını çok özledim! Verdiğimiz sınav hayırlısıyla bitsin istiyorum. Rabbim ikimizinde yardımcısı olsun. Seni canımdan çok seviyorum!

Şafak:Karanlık!!!

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.632
Keşke daha önceleri çıksaydın karşıma
Ama olsun şimdide ben çok mutluyum -hmm
Seni çok seviyorum .. Ne kadar beni deli etsende
Sana aşıgım yakışıklı erkeğim -hmm

şüra

Üye
Tepki
63
6 senemiz geçti, güldük, oturduk birlikte hüngür hüngür ağladık. Tartıştık yeri geldi, yeri geldi güllerinle aldın gönlümü. Şimdi askersin, Mersinde. Benim her şeyim senmişsin, şimdi anladım ben neymişim, kiminle mutlu oluyormuşum. Hayatta sevginin ne demek olduğunu bana anlatan senmişsin. 3 cemre düşer ya yaz gelsin diye benim her tanem senmişsin. Her cemremin adı musttafaymış. Her anlamım, her şeyimişsin. Artık ağlarken bile ağlamının ne demek olduğunu, yalnızlığın, çaresizliğin adını şimdi anladım.

Ama asıl olan ne biliyomusun bitanem, asıl olan gözümü sende açmam ve senden başkasını ne olrsa olsun görmemem,görememem, bakmamam, seni ne olursa olsun gelene kadar beklemem. Eşin olurum inşallah, ileride mutlu bi yuvamız ve birbirimizin olmamız dileklerimle Seni herkesten çok seviyorum bitanem.

Elifin

mes32

Daimi Üye
Tepki
1.200
aşkın seni çok seviyor...bunu unutma seni tüm kalbimle seviyorum canım kocacığım.:ask::ask::ask::ask::ask::ask::ask::ask::ask::ask::ask:

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
canım kocacım,
seninle cok şeyler yaşadık ama herşeye rağmen senii cok seviyorum iyiki hayatıma girdin bazen cok huysuz biri olsanda sensizlik cok zor aşkim canım kocacım iyiki varsin bitanemmm :ask:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar