Farzet ki "O" burayı okuyacak... Neler yazmak istersin?

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
bitaneciğim canıma can katanımsın seni çok seviyorum prensim

H

Hera

Misafir
Burayı okumasına gerek yok ki :semsiye: zaten ifade ederim gereken en özeL şekLi iLe -gozluk Ona Kendimi...

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
Alıştıramadım bir senii birde kendimi aşka :kayris:

kanimca

Aktif Üye
Tepki
185
Eski eşime...
Artık bir şeyim değilsin. Mesajlara son ver. Senden korkmuyorum. Seni var ya bippppppppppppppppppppppppppp akıllı ol.

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.839
Aşkım bana bak akıllı ol oralarda valla bozusuruz öldürürüm seni hıııı :crazy:
Tabi ki şaka sana kurban olurum yarimmmmmmm :utan:

leval

Yeni Üye
Tepki
9
Bu yazının sana asla ama asla denk gelmeyeceğini biliyorum ama içimden her gün seninle konuşuyorum ve sen onları da duymuyorsun. Nasıl bu hale geldik hala bilemiyorum inan rüya gibi seninle yaşanan her şey. Seni özlüyorum.. Bazen çok
Senden her geçen gün daha fazla nefret ediyor ama seni bir türlü daha az sevmeyi beceremiyorum. Ayrılığımıza değdi mi her şey o kadar çok merak ediyorum ki.. Şimdi başkasıyla uyuyor, onunla yemek yapıyorsun.. Gerçekleştirmek istediğimiz her şeyi başkasıyla yapıyorsun.. Evimiz olsun derdin, sen burdayken içim çok rahat..O evde başkasıylasın şimdi sana kapıyı o açıyor. Mutlu musun gerçekten o kadar çok merak ediyorum ki.. Bazen düşünüyorum artık hiç yok o diyorum. bir zamanlar hayatımı ellerinde tutan adamı ölene kadar göremeyecek miyim diyorum, şaka gibi geliyor. Seninle karşılaşacağım bir günü bekliyorum, uzun zaman geçmesine rağmen hala kafamda bir şeyler yazıyor siliyor yeniden yazıyorum. Sonra bir bakıyorum, konuşsam da gitmeni hiçbir zaman anlayamayacağımı anlıyorum. Sen gittin ve ben kaldım.. bu kadar.. ve bir de yıllar sonra gelen bir edit yazmak istiyorum tam bu sayfanın altına..senden sonra hayat bana ne öğrettiyse onu yazmak istiyorum..

zui

Yeni Üye
Tepki
5
20 yıl oldu evleneli ALLAH a şükrediyorum onu karışıma çıkardığı için. Aşkım seni çokkkkkkk seviyorum. :eek:pucuk:

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
senden nefret ediyorum. her görüştüğümüzde gereksiz gereksiz konuşup canımı sıkıyorsun yüzüne gülmekten bıktım artık sırf abi olduğun için sesimi çıkarmıyorum saygısızlık etmiyorum.mümkünse beni akrabadan sayma zaten saymıyorsun hem senin için değil yiğenim için yapıyorum diyorsun hemde neden arayıp soruyorsun onu anlamış değilim. sinir oluyorum sana ve ailene. uzak durun benden nolur yaaaaa.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
Sensin geçen her anı'mı zamandan saymadım ben!!! :uzgun:

Ahraz

Daimi Üye
Tepki
2.292
Kİmseyİ mutlu etmek İÇİn kendİnİzİ adamayin! Mutsuz olduklarinda, İlk kurban edeceklerİ kİŞİ sİz olursunuz.Gerçekten bu böyle:uzgun:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
gözümün içine baka baka gel sen de bak geline aldığımız şeyleri diyorsun:sinirli:tavrım bundan sonra daha net olacak..:sılakonda:

Tepki
51
canım sevgilim lütfen artık barışalım.sensiz nefes alamıyorum seni çok seviyorum.sana okadar alışmışım ki sensiz hiçbirşey yapamıyorum.sanki bi yanım yok.lütfen yeter artık barışalım sensizlik çok acı veriyor bana....

ahu-elizan

Yeni Üye
Tepki
16
Meryem elizan olmasaydı hayatımda hep birşeyler eksik kalırdı iyiki varsın küçük perim Seni Çokkk seviyorum

zele

Daimi Üye
Tepki
273
seni çok kiskaniyorummmm kocacim, ucan kustan sinekten bile :deli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar