Bu yazının sana asla ama asla denk gelmeyeceğini biliyorum ama içimden her gün seninle konuşuyorum ve sen onları da duymuyorsun. Nasıl bu hale geldik hala bilemiyorum inan rüya gibi seninle yaşanan her şey. Seni özlüyorum.. Bazen çok
Senden her geçen gün daha fazla nefret ediyor ama seni bir türlü daha az sevmeyi beceremiyorum. Ayrılığımıza değdi mi her şey o kadar çok merak ediyorum ki.. Şimdi başkasıyla uyuyor, onunla yemek yapıyorsun.. Gerçekleştirmek istediğimiz her şeyi başkasıyla yapıyorsun.. Evimiz olsun derdin, sen burdayken içim çok rahat..O evde başkasıylasın şimdi sana kapıyı o açıyor. Mutlu musun gerçekten o kadar çok merak ediyorum ki.. Bazen düşünüyorum artık hiç yok o diyorum. bir zamanlar hayatımı ellerinde tutan adamı ölene kadar göremeyecek miyim diyorum, şaka gibi geliyor. Seninle karşılaşacağım bir günü bekliyorum, uzun zaman geçmesine rağmen hala kafamda bir şeyler yazıyor siliyor yeniden yazıyorum. Sonra bir bakıyorum, konuşsam da gitmeni hiçbir zaman anlayamayacağımı anlıyorum. Sen gittin ve ben kaldım.. bu kadar.. ve bir de yıllar sonra gelen bir edit yazmak istiyorum tam bu sayfanın altına..senden sonra hayat bana ne öğrettiyse onu yazmak istiyorum..