Fatmagül'ün Suçu Ne? - Kanal D

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274

[DM]xeptv4_fatmagulun-sucu-ne-dizi-faragmany-3_shortfilms[/DM]

Milyonları ekrana kilitleyen Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Bihter Ziyagil karakteri ile tüm dikkatleri üzerine çeken Beren Saat bu kez farklı bir rolle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.931
[DM]xeptv4_fatmagulun-sucu-ne-dizi-faragmany-3_shortfilms[/DM]

Fatmagül’ün Suçu Ne?

Tarih: 2010-09-16 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

Kanal D’de bugün (16 Eylül Perşembe) “Fatmagül’ün Suçu Ne?” adlı yepyeni bir dizi başlıyor!

Çalınan hayatların hikâyesi; “Fatmagül’ün Suçu Ne?”
Kanal D’nin yeni yayın döneminde ses getirecek yeni dizilerinden “Fatmagül’ün Suçu Ne?”nin başrollerinde; Beren Saat ile
Engin Akyürek oynuyor. Tecavüz mağduru bir genç kızın hikâyesi ve onun etrafında gelişen olayların anlatıldığı dizinin ilk bölümü bu akşam ekrana gelecek.

1. Bölümün konusu

Fatmagül, ağabeyi Rahmi ve yengesi Mukaddes’le birlikte, birbirinden güzel koylarının iç içe geçtiği bir sahil kasabasında yaşamaktadır. Yengesinin baskısı altında ezilen Fatmagül’ün en büyük yaşam umudu çocukluk aşkı, nişanlısı Mustafa’dır. Mustafa’nın kendi elleriyle inşa ettiği evleri biter bitmez evleneceklerdir.

Kerim ise çocukluğundan beri onu büyüten Ebe Nine’yle birlikte aynı kasabada, demir ustası olarak yaşamaktadır. Hayatlarına İstanbul’da devam eden Selim, Erdoğan ve Vural, Selim’in kasabada yapılacak nişan töreni için birkaç günlüğüne kasabaya gelirler. Böylece Kerim de çocukluk arkadaşlarıyla yeniden bir araya gelir. Bu sayede dört eski çocukluk arkadaşı için kasabada hareketli günler başlar.

Kasabanın en nüfuzlu ailesi olan Reşat Yaşaran için oğlu Selim’in nişanı, milletvekili dünürünü, kasabanın değerli sit alanlarıyla ilgili planlarına ikna etmesi adına büyük bir fırsat yaratır. Ancak bu konuda Reşat Yaşaran’ın karşısındaki en büyük engel Ebe Nine’dir.

Bununla birlikte Yaşaran Ailesi’nin fertleri arasındaki çekişmeler, üstü örtülmeye çalışılan gerilimi nişan öncesi gözler önüne serer.

Nişana sayılı günler kala, her fırsatta eğlenmek için kendilerine fırsat yaratan Selim, Erdoğan ve Vural’ın rüzgarına Kerim de eşlik eder. Fatmagül’ün dört arkadaşla tesadüfen kesişen yolu, hayatının akışını da değiştirecek ateşin ilk kıvılcımını yakar.

Selim’in nişan töreni günü geldiğinde, Fatmagül yengesi Mukaddes’le birlikte hizmetli olarak çiftliğe gider ve kaderini baştan sona değiştirecek yüzlerle yeniden karşılaşır. Var gücüyle umutlarına doğru koşan Fatmagül’ü yolun sonunda bir uçurum beklemektedir.

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
bereni bu haliyle ben sevdim öteki halini hiç sevmemiştim
güzel bi film
hülya avşar oynarken seyretmiştim
bakalım beren nasıl oynayacak rolünü

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Harika bir dizi olacak bence. Başta kadro mükemmel, senaryo süper. Heyecanla akşamı bekliyorum:)

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Artık bugün TV senin olsun canım:D Bende anneme gideceğim, valla kimse engelleyemez dizi keyfimi:kptmya:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
İzledim,harika bir dizi olmuş.

Çok beğendim,yazık oldu Fatmagül'e:dertli:

Çok iyi oynuyor Beren helal olsun
JC_clapgirl.gif

AMOR

Aktif Üye
Tepki
112
ben izledim çok fena oldum :dertli::gitme::aglayan:gerçek gibiydi kesin rüyama girer bu sahne gerçi çok fazla bakamadım sesini kapadım tv nin gerçek gibiydi aynı :sok

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ay tekrarını izliyorum yeniden. Süper etkileyici bir sahneydi, tüylerim diken diken oldu, çok etkilndim yaaaaaaaa:gitme:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ben dedimki Bihter Adnan'dan sonra isim değiştirdi kööye yerleşti diye :kptmya:

Yazık oldu ya:gitme: İnsan bile diyemiyorum bunlara :alsana::alsana:

Çok etkilendim ben :aglayan:

Bu arada Çeşme'de geçen hafta buralardaydım, bir rast gelmez bana be :dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar