Fatmagül'ün Suçu Ne? - Kanal D

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Fatmagül’ün Suçu Ne?

Tarih: 2010-09-23 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xewfk0_fatmagul-un-sucu-ne-2-bolum-2-fragm_shortfilms[/DM]

Fatmagül perişan, Kerim bin pişman
Kanal D’nin başrollerinde; Beren Saat ile Engin Akyürek’in oynadıkları, ilk bölümü izlenme rekorları kıran dizisi “Fatmagül’ün Suçu Ne?” bu akşam ikinci ve yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde, tecavüze uğrayan Fatmagül’ü perişan bir halde bulan Ebe Nine, onu hemen hastaneye götürüyor. Kerim ise giderek büyüyen pişmanlığı içinde acı içinde kıvranıyor
Perişan bir halde Fatmagül’ü tecavüze uğramış bulan Ebe Nine, onu hemen hastaneye yetiştirir. Yaşadığı felaketin etkisiyle Fatmagül büyük bir travma yaşamaktadır.
Selim, Erdoğan ve Vural sebep oldukları vahşetin yavaş yavaş farkına varırlar. Kerim ise giderek büyüyen pişmanlıkla, acı içinde kıvranmaktadır. Fatmagül’den bir haber alamayan Mukaddes ise Rahmi’yi onu bulması için kasabaya yollar, ancak Rahmi’nin çabaları sonuçsuz kalır. Fatmagül’ün kayıp olduğu haberiyse, Mukaddes sayesinde balığa çıkan Mustafa’ya kadar ulaşır. Yaşadığı şokun etkisiyle konuşamayan Fatmagül, ifade veremez. Fatmagül’ün kimliği hakkında bilgi toplamaya çalışan jandarmalara en büyük ipucunu Ebe Nine gösterir. İzlerin takibi jandarmaları Yaşaranlar’ın Çiftliği’ne kadar götürür. Olayın araştırıldığını öğrenen Erdoğan, tüm suçluları bir araya getirir. Yakalanma korkusu Erdoğan’ı ve Selim’i harekete geçirir ve kurtuluşları için tek çare, Selim’in dayısı olan Münir’i görürler. Fatmagül’ün yaşadığı büyük felaketin en büyük delili yengesi Mukaddes’te saklıdır. Mukaddes eline geçen bu fırsatı hayatı için en iyi şekilde değerlendirmeye kararlıdır.

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Off şimdi internetten izledim,herkes kendi derdnde

Tecavüz edenler paçayı nasıl kurtarıcaz diye düşünmenin derdinde,yengesi müşteriler gidecek onun derdinde,

Nişanlısının ailesi oğullarının derdinde,Fatmagülü düşünen kimse yok tabi:alsana::aglayan:

Tepki
26
Ya şu yengeyi biri bulsun bana yolucam saçını başını...Ne duyarsız bir kadın bu,bir empati yapsa kendi başına gelseydi nolacaktı...Çok acıdım Fatmagül'e ..Bakalım nişanlısı ne tepki verecek,gerçi kayınvalidenin tutumu meydanda....
Diğerleri kurtulma derdinde,hayatları değişmesin yeter onlara,üzülen sadece Kerim,bence o birşey yapmadı kıza,test sonucunda çıkar ortaya kaç kişi tecavüz etmiş...:aglayan:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Ya şu yengeyi biri bulsun bana yolucam saçını başını...Ne duyarsız bir kadın bu,bir empati yapsa kendi başına gelseydi nolacaktı...Çok acıdım Fatmagül'e ..Bakalım nişanlısı ne tepki verecek,gerçi kayınvalidenin tutumu meydanda....
Diğerleri kurtulma derdinde,hayatları değişmesin yeter onlara,üzülen sadece Kerim,bence o birşey yapmadı kıza,test sonucunda çıkar ortaya kaç kişi tecavüz etmiş...:aglayan:

zaten yapmadı ya ötekiler yaptın dediler o sıyrılamasın die pislikler onun üzerine yıkacaklar işte:ates:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Of çok kötüydü ya:gitme:

Bence yengesi işleri daha da berbat edecek. Adam oğlunun pisliği çıkmasın diye tüm delilleri yok etmeye çalışacak. Kıyamam Mustafa diyebildi sadece ya :aglayan:

Hele o yengesine saç baş girmek istiyorum:alsana::alsana:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar