Fatmagül'ün Suçu Ne? - Kanal D

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Ben dedimki Bihter Adnan'dan sonra isim değiştirdi kööye yerleşti diye :kptmya:

Yazık oldu ya:gitme: İnsan bile diyemiyorum bunlara :alsana::alsana:

Çok etkilendim ben :aglayan:

Bu arada Çeşme'de geçen hafta buralardaydım, bir rast gelmez bana be :dertli:

Güzel benzetme Ariş:kptmya:

Ya aşkolsun insan fotoğraf çeker be Ariş, okadar yer geziyosun bizde fotolarından görelim ama dimi:dertli:

T

Tash_hatun

Misafir
yha hülya avşarın filmiydi bu o filmden daha güzel olmuş galiba hülya avşarın sevdiği yoktu öyle hatırlıyorm ağladım ya kıza hayalleri mahfoluck gerçek gibiydi o demirci çocukla evleniyodu hülya avşar sonra aşık oluodu demirci çocukla ikisi falan bunda nolur bilemiyorum..

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
yha hülya avşarın filmiydi bu o filmden daha güzel olmuş galiba hülya avşarın sevdiği yoktu öyle hatırlıyorm ağladım ya kıza hayalleri mahfoluck gerçek gibiydi o demirci çocukla evleniyodu hülya avşar sonra aşık oluodu demirci çocukla ikisi falan bunda nolur bilemiyorum..

Bunda da aynısı olucak sanırım canım,özette öyle yazıyor.

Diğer çocuğu o kadar çok severken demirciye nasıl aşık oluyo onu da anlayabilmiş değilim..

Üsteli eziyet edicekmiş demirci buna,alkollü gelince bir gece tekrar birlikte olacakmış.

Sonra hamile kalacakmış Fatmagül,bu da bu p.. babası mı olucam bir de diyerek karnına tekmelere atarak hastanelik edecekmiş Fatmagülü...

Kızın başına gelenler:ates:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
bence yeni bir aşkı memnu daha geldi:uyku:

Ben katılmıyorum canım bu görüşüne..

Aşkı Memnu çok farklı bir diziydi..

Bunla arasında dağlar kadar fark var,çok daha iyi bir yapım bu bence..

Ha insanların ilgi göstermesi konuşması açısından diyorsan haklısın ona bişey diyemem.

suzan_78

Daimi Üye
Tepki
721
yaa bende başından sonuna kadar izledim ama sonunda o kötü olay başından geçmeseydi hala filmin etkisindeyim film bittikten sonra eşimle tüh tüh vah vah diye söylenirken adam demezmi eee ne yapalım hayatım kader işte diye üzgün bir ifadeyle yani o kadar ciddiye almışız kahakahayı bastım sonra gerçekten bu seneye damgasını vuracak bir film olmuş beren saat;te gerçekten çok başarılı önümüzdeki haftaları merakla bekliyecez artıkın

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
kızlar izledim böyle olmamalıydı ama sevdiği vardı çok üzüldüm gerçek bi hayat hikayesi gibiydi çok etkilendim:gitme::gitme:eşimle soluksuz izledik fazla reklem da girmedi tecavüz sahnesinde tüğlerim diken diken oldu bu kadar gerçekçi olamaz resmen tecavüze uğrayan bi insanın duygularını aynen yansıttı beren. pislik herifler:aglayan::aglayan: eşimle saymadığımız kalmadı izlerken pislikler filan die....gerçek olmuş gibi üzüldük ya:gitme:gerçekte de böyle oluyordur işte kız acılar içinde kıvranırken bi kaç köpek kendi emellerini gerçeklerştirir...ay valla bu kadar etkileyici olacağını düşünmemiştim:sok

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
evet ya o yengeyi boşasım geldi.......tek sinirime giden nişanlısının bereni ikide bi sıkıştırması oldu açıkçası:ates:

Tepki
26
ben de hala etkisinden kurtulamadım,inanın izlediğim gece sabaha kadar uyuyamadım sinirlerim bozuldu.Sabah dudağımda uçuk çıktı valla...Allah kimseye böyle bir olayı yaşatmasın....Şimdi yengesi mutlu olur herhalde adı çıktı diye...:aglayan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar