Fatmagül'ün Suçu Ne? - Kanal D

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Fatmagül’ün Suçu Ne?

Tarih: 2010-09-30 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xezvd8_fatmagulun-sucu-ne-3-bolum-yeny-fra_shortfilms[/DM]

Fatmagül kirli bir oyunun ortasında
Kanal D’nin başrollerinde; Beren Saat ile Engin Akyürek’in oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Fatmagül’ün Suçu Ne?” bu akşamda temposu yüksek, heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde, Mukaddes ve Münir, Fatmagül’ün kaderini değiştirecek kirli oyunlarına başlıyorlar.
Hayatının üzerine dört kişinin kara gölgesi düşen Fatmagül, Mustafa’nın gelişiyle umutlanır. Ebe Nine hiç tanımadan yardım ettiği yaralı genç kıza kötülük yapanlardan birinin, Kerim olduğunu öğrenmiştir. Hayal kırıklığı, öfkesiyle birleşen Ebe Nine, Kerim’i jandarmalara teslim etmeye kararlıdır. Mustafa, Fatmagül’e tecavüz eden kişiye kendi elleriyle cezasını vermek için harekete geçer. Tecavüzcülerin yakalandığı söylentisiyle ortalık karışır. Olayların kontrolünden çıkmasını istemeyen avukat Münir, soluğu Kerim’in yanında alır. Yaşaran Ailesi, olayı adlarını karıştırmadan kapatmanın yollarını ararken, elindeki delili kullanan Mukaddes, kendi geleceğini kurtarmak adına Fatmagül’ün geleceğini yok edecek anlaşmayı yapar. Gerçekleri örtbas etmek için harekete geçilir. Mukaddes ve Münir, Fatmagül’ün kaderini değiştirecek oyuna başlarlar.
Fatmagül, hayatı üstüne oynanan kirli oyundan habersiz Mustafa’ya sığınmak ister. Bir zamanlar hayallerinin yuvası olan evde, onu büyük bir hayal kırıklığı beklemektedir.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Banada esim "bu ne ya herkes agliyor sen bunu mu seyrediyorsun?" dedi. Valla seyrediyorum su an ilgimi cekiyor. :hihh:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
eşim istanbulda olacağı için annemlerde kalıcam ve malesef ki babam hayatta izletmez bu diziyi artık netten izlerim ya da pazar tekrarını izlerim olmadı siz anlatırsınız-kop

suzan_78

Daimi Üye
Tepki
721
film hakikaten nereye gidecek fatmagül le kerimin yolları nasıl kesişecek hakikaten çok merakla bekliyorum ama sinirlerimde kaldırmıyor bazı bölümlerini o yengesi yokmu -zebani bide kıza iftira attı ALLAHIM çokmu ciddiye alıyorum ne vallahi etkisinden çıkamıyorum bir müddet

suzan_78

Daimi Üye
Tepki
721
sorma fındığım yaa hele yiğeniyle konuştuğu o bölüm vardı yaa bende kendimi tutamadım (seni yıkadılar çokmu kirlenmiştin annem diyoki halan kirlendi artık temizlenmez) dediği yer içime oturdu ya etksinden çıkamadım şimdide heyecanla bekliyoruz yeni bölümü

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Fatmagül’ün Suçu Ne?

Tarih: 2010-10-07 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xf3f95_fatmagulun-sucu-ne-4-bolum-yeny-fra_shortfilms[/DM]

Fatmagül’ün yüreği acı içinde
Kanal D’nin başrollerinde; Beren Saat ile Engin Akyürek’in oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Fatmagül’ün Suçu Ne?”nin bu bölümünde, Fatmagül, kurban edildiği oyunları nefretle izlerken, kalbindeki dinmeyen acılarla birlikte, karanlık geleceğine doğru ilk adımı atıyor.
Yaşamak için bir sebebi olmadığını düşünen Fatmagül hayatına son vermek ister. Hayatını mahvettiği Fatmagül’ün öfkesi ve çaresizliği, Kerim’i günahının büyüklüğüyle yeniden yüzleştirir.
Hayalleri gibi, geleceğini de ateşe veren Mustafa’nın da öfkesi giderek büyümekte, intikam yeminleri etmeye devam etmektedir. Bu durumu, Münir ile Mukaddes, planlarını uygulamaya koymak için kısa sürede kendi lehlerine çevirirler. Yaşaranlar, tüm kasabayı çalkayan olayı, adlarını karıştırmadan örtbas edebilmek için oyunlarına devam ederken, Reşat ile Rıfat Yaşaran arasındaki gerilim de bulduğu ilk çatlaktan sızar. Kerim pişmanlık içinde ne yapacağını bilememektedir. Fatmagül ise kendisine biçilen geleceğe razı olmamaya kararlıdır. Ancak Mustafa’nın kendisine sırtını tamamen dönmesi, Fatmagül’ün direncini yavaşça kırmaya başlar. O kirli geceye dair tüm deliller bir bir ortadan kaldırırken, Kerim jandarmalar tarafından yakalanır. Gerçeklerin ortaya çıkmaması için avukat Münir ve Mukaddes, Kerim’le evlenmesi için Fatmagül’ün üstündeki baskıyı artırır. Ebe Nine’nin, gerçekleri ortaya çıkarmak isteyen çırpınışları eşliğinde, hem Kerim, hem de Fatmagül hayatlarını değiştirecek ifadelerini verirler. Fatmagül, kurban edildiği oyunları nefretle izlerken, kalbindeki dinmeyen acılarla birlikte, karanlık geleceğine doğru ilk adımı atacaktır.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Gerizekalı şu Münir midir nedir ya :alsana::alsana::alsana:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar