Fatmagül'ün Suçu Ne? - Kanal D

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Fatmagül genç bir köylü kızıdır. Bir gün ona 3'ü zengin çocuğu olmak üzere 4 adam tecavüz ederler. Kızın deli bir abisi dışında kimsesi yoktur. Ama devlet onu korumak için failleri yakalayıp hapse atar.
Zengin cocukların aileleri tek çözümü fakir çocuğu kandırmakta bulurlar. Bir sene evli kalsın, hemen boşatacaklardır ikisini, söz verirler. Fatmagül o sırada hamile değildir, hamile kaldığı için degil, tecavüze uğradığı için Türk kanunlarına göre tecavüzcülerden birisi onunla evlenirse dava düşecektir.
Felaket bir dramdır bu. Gencecik kız sevmediği bir tecavüzcü ile evlendirilir. Üstelik adam bundan oturu inanılmaz pişmandır. Zengin çocuklar kendi şehirlerine dönmüş, o bu herkesin yattığı kızla bir evde üstelik evli olarak kalmıştır. Başından atmaya çalışır kızı, ama atamaz. Bu onu daha da hırslandırır. İçer, döver kızı. Her şeyden suçlu olan bu kızdır işte.
Sarhoş bir gecesinde yine kızla birlikte olur. Kiz sevmiştir onu, kabul eder. Ama ne zaman ki hamile kalır kız, adam sinirlenir, nedir ki bu, bir de pici mi olacaktir bu kadından.. Bu sefer hastanelik edene kadar döver, kızın karnına attığı tekmeler doğmamış bebeğini öldürür. Fakat kız onu ele vermez hastanede, düştüm der ısrarla. Bu olay aklını başına getirir adamın. Sonuçta tecavüz etmiş olan onlardır.

Bu özet vardı dizi başlamadan

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
İçince tecavüz etmediğine göre dövme zheralde dicem ama şu ana kadar ufak tefek şeylerin dışında tüm yazanlar çıktı:dertli:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bence romana sadık kalacak ufak tefek değişiklikler dışında belki dövmezse sevgiyle yaklaşır fatmagül uzak durur sonra da aşık olurlar

yesilgosluMELEK

Aktif Üye
Tepki
237
iyide herkes kerime sütten çıkmış ak kaşık gözüyle bakmasın tecavüz etmemiş olabilir ama
işkence edenlerin arasında oda var kız kaçarken koşup yakalaması kızı sıkıştırması fatmagül kolunu ısırdı..kerim o kızı canilerin eline attı .. madem çok yürekliydi kızı kaçırsaydı tecavüz edenlere karşı koysaydı-kizgina

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
iyide herkes kerime sütten çıkmış ak kaşık gözüyle bakmasın tecavüz etmemiş olabilir ama
işkence edenlerin arasında oda var kız kaçarken koşup yakalaması kızı sıkıştırması fatmagül kolunu ısırdı..kerim o kızı canilerin eline attı .. madem çok yürekliydi kızı kaçırsaydı tecavüz edenlere karşı koysaydı-kizgina

tabi canım bence de sütten çıkmış ak kaşık değil pislik:mendil:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Fatmagül eline cam almış yaklaşma yemin ederim öldürürm diyor

Kerim de yeter be diyor

Ebe nine öldürdüler onu diye ağlıyor

Avukat Mustafaya asıl yalan bu tecavüz asıl yalan soytarılık diyor

Ebe nineye adamın biri git burdan sakın bu koydan kimsenin kapısını çalma diyor

Kerim ben böyle bişey yapamam yapmam diyor

Fatmagülde sus aşağılık sus diyor

Kerim ne olucaksa olur artık ben buna dayanamıyorum

diyor

Tembihlemesem herşeyi anlatacak kerime gerizekalı diyor avukat

Fatmagülün yengesi Kerime bırakıp gidicekmisin diyo orda bitiyor:kahve:

Bu zengin çocuklardan nişanlı olan değil de diğeri var ya sakın kimseyle konuşma kıza da dikkat et o da konuşmasın diyor

Selimin nişanlısı Allah aşkına söyle Selim doğru mu diyor

Selimin babası nasıl toparlayacağız bu işi diyor

Yine Selimin o akrabası olan çocukl Kerim hiç bişey yapmamışmış diyor

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Dizide heyecan dorukta resmen valla perşembe akşamlarını dörtgözle bekler oldum kızlar eşimle takışıyoruz ama önceden o aşkı memnuyu izlerdi ben kurtlar vadisini şimdi o kurtlar vadisi diyo ben fatmagül diyorum gıcıklık yapıyo yaaaa:alsana::alsana:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Fatmagül’ün Suçu Ne

[DM]video/xf9ygm_fatmagulun-sucu-ne-6-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Tarih: 2010-10-21 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

attachment.php

Kerim, Fatmagül’le büyük bir yüzleşme yaşıyor
Kanal D’nin başrollerinde; Beren Saat ile Engin Akyürek’in oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Fatmagül’ün Suçu Ne?”nin bu bölümünde; Kerim, tüm acılarının intikamını almak istercesine kendisine saldıran Fatmagül’le büyük bir yüzleşme yaşıyor.
Kerim, tüm acılarının intikamını almak istercesine kendisine saldıran Fatmagül’le büyük bir yüzleşme yaşarken, Mustafa da Münir’den duymak istemediği gerçekleri öğrenir.
Öte yandan Reşat Yaşaran, yerel gazetede çıkan haberle iyice köşeye sıkışmıştır. Engellemeye çalıştığı olay giderek büyür.
Fatmagül’ün tek umudu bir an önce ağabeyine kavuşmaktır. Rahmi ve Mukaddes İstanbul’a gelirler. Kerim de Fatmagül’ü ailesine teslim edecek ve yurt dışına kaçacaktır. Ama Mukaddes’in şartları, şimdilik yolunu keser.
Kasabada da Kerim’in Fatmagül’e yaşattıkları dilden dile, kulaktan kulağa yayılır ve Ebe Nine kasabalının öfkesine hedef olur. Yıllardır özenle kurduğu dostluklar, düşmanlığa dönüşmüş, Ebe Nine, Kerim yüzünden kasabadan aforoz edilmiştir. Yaşayacağı son acı olayla artık bu kasabada yaşayamayacağını anlar. Mustafa, Ebe Nine, Fatmagül ve Kerim’in yolu aynı yerde kesişir.

Ekli dosyalar

• DetayBuyukResim.jpg
    DetayBuyukResim.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 63
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Mustafa, Ebe Nine, Fatmagül ve Kerim’in yolu aynı yerde kesişir.

Neler olacak acaba orda biter kesin:dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar