Fatmagül'ün Suçu Ne? - Kanal D

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
gerçek hayatta da böyle korkutulup sindirilen insanlar var ya...onların dediklerini yapmaktan başka çare yokmuş gibi görünür...aslında fatmagül herkesten şikayetçi olsa hepsi hapse gider ve o da kendi kendine yaşar gider bu kadan basit dimi....bazen açık gözlü olmak lazım çevredekilerin çıkarları için susmamak lazım :dertli:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Hep o gerizekalı yengesi yüüznden :alsana::alsana:

Bu arada Fatmagül hamile sanırım :sinifsinif:

Ahududu

Daimi Üye
Tepki
392
Bencede hamile ama bukadar çobuk olması tuhaf değilmi işte bir dizi hatası daha :kptmya:

suzan_78

Daimi Üye
Tepki
721
fatmagül hamileyse eğer kimden olduğuda bir muamma ya kızın başına neler geldi o yılan yengesinin yüzünden şimdi herkes attıkları iftiraya inandı mustafa ailesi çevresi kerimle ilşikisi olduğu yalanına çok sinirlendim çook:kizdim:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Valla bende sinir oldum -kizgin-kizgin

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Fatmagül’ün Suçu Ne?

Tarih: 2010-10-14 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xf65v0_fatmagulun-sucu-ne-5-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Fatmagül ve Kerim kasabadan ayrılıyor
Kanal D’nin başrollerinde; Beren Saat ile Engin Akyürek’in oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Fatmagül’ün Suçu Ne?”nin bu bölümünde Fatmagül düşmanlarının isteklerine boyun eğerek, Kerim’le birlikte İstanbul’a doğru yola çıkıyor.
Fatmagül etrafını kuşatan kara gölgelere boyun eğer ve Kerim’le evlenir. Nikah sonrasında, Fatmagül’ün paramparça edilen hayatının, artık son anlaşmaları da yapılacaktır. Kerim, gözlerinde her seferinde nefreti ve acıyı gördüğü Fatmagül’le evlenerek, Yaşaranlar’a derin bir nefes aldırır. Münir’in Yaşaranlar adını tamamen güvenceye almak adına son hamlesiyse, Fatmagül’le Kerim’i kasabadan temelli göndermektir. Ebe Nine olayların akışını değiştiremediği için hırslıdır, her şeyin göründüğünden çok farklı olduğu hissiyle, mücadeleyi bırakmaz. Kasabada yayılan dedikodulara inanan Mustafa, öfkesinin esareti altına girmiştir. Kerim’den intikam almak için Ebe Nine’nin evine gider. Bu evde yaşananlar, Fatmagül’ün son direncini de kırar ve düşmanlarının isteklerine boyun eğerek, Kerim’le İstanbul’a doğru yola çıkar.
Kerim büyüyen vicdan azabını suç ortaklarıyla paylaşarak azaltmaya çalışır.
Selim, Erdoğan ve Vural’ın kendileriyle yüzleştikleri gecede, Kerim’in hatırlayamadığı gerçek de dile gelir. Hiç beklenmedik bir anda, örtbas edilenler ortaya çıkınca, Yaşaranlar iki taraftan köşeye sıkışır. Çaresizliği nefretiyle birleşen Fatmagül ise her şeyi göze almıştır.

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
106.jpg

105.jpg

104.jpg

103.jpg

102.jpg

101.jpg

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Ayy tüylerim ürperdi bu bölüm ya,Kerim suçsuzmuş garibim:ates:

Zavallım

Mustafaya kızdım ama namus timsali kesilip milleti aıp keseceğine Fatmagüle sahip çıksaydın emin ol daha erkek olurdun gözümde-kizgin

yesilgosluMELEK

Aktif Üye
Tepki
237
ben zaten biliyordum kerimin yapmadığını :dusun:
ama mustafaya çok uyuz oldum o hareketler ne öyle evi dağıtmalar falan sanki kızın namus bekçisi o he çok abarttı :hulya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Daha çıkmamış fragmanı. Bulamadım ben

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Yarın çıkar ya da gece yeni fragman.

Geçen bölüm harikaydı bence. O yengeyi bana verecekler -kizgin-kizgin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar