Gebitolar, Taze Anneler, Anneler, Eski Anneler

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
90.421
Herkese veriliyor canım, ama her belediye farklı şeyler veriyor :)

Mesela benim küçük kutuydu, şampuan sabun lif ıslak mendil tırnak makası tarak bebekyagı pudra kişisel bakım şeyleri çıkmıştı.

İbb’nin gördüm geçen biri paylaşmış ana kucagı bebek bezi hastane çıkışı kundak 3 paket ıslak mendil falan çıkıyordu kocaman koliydi yani neye göre anlamıyorum tabi kim hazırlıyorsa :) sanki ceplerinden cıkıyor gene bizden ütüyorlar :D
Bn hiç görmedim öyle bişi haha

Bitterçikilata

Tepki
90.421
IMG_6015.jpeg
IMG_6016.jpeg

Reklamdeğil

@Maya. Bu ayaklı pijamalar çok iyi oluyor

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.015
ay dünya kadar eşya var ev dee napcam onlar haha
Sen süt parası almaya başladınmı?

Ay bide ne öğrendim süt sagarken gece sağdıgınıza gece gündüze gündüz yazın torbalarınıza,
Gündüz üretilen sütte kortizol bulunuyor bunuyor Gece sütünüzde melatonin bulunuyor bunu biliyordum mesela gece annenin salgıladıgı melatoninle uykuya çabuk geçiyor bebek, kortizolda zaten büyümesi için gerekli vitaminleri sgalıyor ben hiç sağım yapmadım ilk bebegimde, gerek olmadı. Bu bilgiler belki size lazım olur sagdıgınız sütüde ona göre verirsini :)

OP
Maya.

Maya.

Daimi Üye
Ayın Üyesi
Tepki
40.999

Ay bide ne öğrendim süt sagarken gece sağdıgınıza gece gündüze gündüz yazın torbalarınıza,
Gündüz üretilen sütte kortizol bulunuyor bunuyor Gece sütünüzde melatonin bulunuyor bunu biliyordum mesela gece annenin salgıladıgı melatoninle uykuya çabuk geçiyor bebek, kortizolda zaten büyümesi için gerekli vitaminleri sgalıyor ben hiç sağım yapmadım ilk bebegimde, gerek olmadı. Bu bilgiler belki size lazım olur sagdıgınız sütüde ona göre verirsini :)
süt parası ne oluyor

aaa bilmiyordum. Yani pompa falan almadım ihtiyaç olursa alırım demiştiim

Bitterçikilata

Tepki
90.421

Evet bn biliyordum bir kaç kez sağım yaparken yazdım
Gece sütünü gece verdim aslında bi ara gündüz vereyim uyusun dedim ama zaten gece uyumuyordu hahahaha

Bitterçikilata

Tepki
90.421
süt parası ne oluyor

Baktın sağım işi vs zor medikalden kiralarsın
İnşallah gerek kalmazda
Küçük bir tane manuel alabilirsin
Süt çok olunca da zor oluyor birini emerken diğerini sağarsın

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.015
süt parası ne oluyor

Saglıkocagna kontrole gittiginde ebeye söyle sana süt kart için başvuru açıcak belediyeye gitcen ordan kart basvurunu söylicen tc’le sana kart vercek süt kartı o kartla birlikte alışveriş yapabilecegin liste oluyor (market ve magaza isimleri adresleri) sadece süt almak zorunda degilsin bebek ihtiyaclarıda alabiliyorsub yada evine ihtiyac :) epeyde veriyorlar kız atlama bak bunu al yani

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.015
Evet bn biliyordum bir kaç kez sağım yaparken yazdım
Gece sütünü gece verdim aslında bi ara gündüz vereyim uyusun dedim ama zaten gece uyumuyordu hahahaha
Hahaha iyi yapmıssın canım :kaalp:
Bende yeni öğrendim sagım yapınca ayrıca yazılması gerektigini :)

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.015
Baktın sağım işi vs zor medikalden kiralarsın
İnşallah gerek kalmazda
Küçük bir tane manuel alabilirsin
Süt çok olunca da zor oluyor birini emerken diğerini sağarsın

Ayy çok zor ben manuel aldımda gögsüm çok acıdı aboo :) imkanı varsa otomatiklerden hatta giyilebilirlerden alsın :kriz:

OP
Maya.

Maya.

Daimi Üye
Ayın Üyesi
Tepki
40.999
Saglıkocagna kontrole gittiginde ebeye söyle sana süt kart için başvuru açıcak belediyeye gitcen ordan kart basvurunu söylicen tc’le sana kart vercek süt kartı o kartla birlikte alışveriş yapabilecegin liste oluyor (market ve magaza isimleri adresleri) sadece süt almak zorunda degilsin bebek ihtiyaclarıda alabiliyorsub yada evine ihtiyac :) epeyde veriyorlar kız atlama bak bunu al yani
anaa hiç bilmiyorum kız bunu peki şey e devletten olmuyor mu? belediyeye gitmek çok iş mağlum çalışıyorumm.

Ben bir de doğurduğum gibi anne karta başvurcam haha inş ben doğurana kadar kaldırmazlar haha
Ayy çok zor ben manuel aldımda gögsüm çok acıdı aboo :) imkanı varsa otomatiklerden hatta giyilebilirlerden alsın :kriz:
evet o giyilenlerden alcaktım sonra dedim ilk zamanlar belki lazım olmaz sonra işe başlayınca duruma göre alırsın

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.015
anaa hiç bilmiyorum kız bunu peki şey e devletten olmuyor mu? belediyeye gitmek çok iş mağlum çalışıyorumm.

Ben bir de doğurduğum gibi anne karta başvurcam haha inş ben doğurana kadar kaldırmazlar haha

evet o giyilenlerden alcaktım sonra dedim ilk zamanlar belki lazım olmaz sonra işe başlayınca duruma göre alırsın
Eşinde gidebilir almaya belediyeye diye biliyorum sonra gitmiyon zaten

Aynen duruma göre alırsın ben almadım cünkü gerek olmamıştı :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar