aaayyYessss
Yeni 1 milyar olsa ooooo
aaayyYessss
Yeni 1 milyar olsa ooooo
Bn hiç görmedim öyle bişiHerkese veriliyor canım, ama her belediye farklı şeyler veriyor
Mesela benim küçük kutuydu, şampuan sabun lif ıslak mendil tırnak makası tarak bebekyagı pudra kişisel bakım şeyleri çıkmıştı.
İbb’nin gördüm geçen biri paylaşmış ana kucagı bebek bezi hastane çıkışı kundak 3 paket ıslak mendil falan çıkıyordu kocaman koliydi yani neye göre anlamıyorum tabi kim hazırlıyorsa sanki ceplerinden cıkıyor gene bizden ütüyorlar
ay dünya kadar eşya var ev dee napcam onlarEkli dosyayı görüntüle 43589Ekli dosyayı görüntüle 43590
Reklamdeğil
@Maya. Bu ayaklı pijamalar çok iyi oluyor
Niye bazı bölgelerde eve getirenlerde olıyor.Bn hiç görmedim öyle bişi
Sen süt parası almaya başladınmı?ay dünya kadar eşya var ev dee napcam onlar
Doğum yaptığım dönem varmıydı bilmiyorumNiye bazı bölgelerde eve getirenlerde olıyor.
Sen bilgin yok diye yoksa alabiliyorsun canım
süt parası ne oluyorSen süt parası almaya başladınmı?
Ay bide ne öğrendim süt sagarken gece sağdıgınıza gece gündüze gündüz yazın torbalarınıza,
Gündüz üretilen sütte kortizol bulunuyor bunuyor Gece sütünüzde melatonin bulunuyor bunu biliyordum mesela gece annenin salgıladıgı melatoninle uykuya çabuk geçiyor bebek, kortizolda zaten büyümesi için gerekli vitaminleri sgalıyor ben hiç sağım yapmadım ilk bebegimde, gerek olmadı. Bu bilgiler belki size lazım olur sagdıgınız sütüde ona göre verirsini
Evet bn biliyordum bir kaç kez sağım yaparken yazdımSen süt parası almaya başladınmı?
Ay bide ne öğrendim süt sagarken gece sağdıgınıza gece gündüze gündüz yazın torbalarınıza,
Gündüz üretilen sütte kortizol bulunuyor bunuyor Gece sütünüzde melatonin bulunuyor bunu biliyordum mesela gece annenin salgıladıgı melatoninle uykuya çabuk geçiyor bebek, kortizolda zaten büyümesi için gerekli vitaminleri sgalıyor ben hiç sağım yapmadım ilk bebegimde, gerek olmadı. Bu bilgiler belki size lazım olur sagdıgınız sütüde ona göre verirsini
Baktın sağım işi vs zor medikalden kiralarsınsüt parası ne oluyor
aaa bilmiyordum. Yani pompa falan almadım ihtiyaç olursa alırım demiştiim
İllaki vardır canım sen bilmiyorsundurDoğum yaptığım dönem varmıydı bilmiyorum
Kimse bişey getirmedi
Saglıkocagna kontrole gittiginde ebeye söyle sana süt kart için başvuru açıcak belediyeye gitcen ordan kart basvurunu söylicen tc’le sana kart vercek süt kartı o kartla birlikte alışveriş yapabilecegin liste oluyor (market ve magaza isimleri adresleri) sadece süt almak zorunda degilsin bebek ihtiyaclarıda alabiliyorsub yada evine ihtiyac epeyde veriyorlar kız atlama bak bunu al yanisüt parası ne oluyor
aaa bilmiyordum. Yani pompa falan almadım ihtiyaç olursa alırım demiştiim
Ha iyi yapmıssın canımEvet bn biliyordum bir kaç kez sağım yaparken yazdım
Gece sütünü gece verdim aslında bi ara gündüz vereyim uyusun dedim ama zaten gece uyumuyordu
Baktın sağım işi vs zor medikalden kiralarsın
İnşallah gerek kalmazda
Küçük bir tane manuel alabilirsin
Süt çok olunca da zor oluyor birini emerken diğerini sağarsın
anaa hiç bilmiyorum kız bunu peki şey e devletten olmuyor mu? belediyeye gitmek çok iş mağlum çalışıyorumm.Saglıkocagna kontrole gittiginde ebeye söyle sana süt kart için başvuru açıcak belediyeye gitcen ordan kart basvurunu söylicen tc’le sana kart vercek süt kartı o kartla birlikte alışveriş yapabilecegin liste oluyor (market ve magaza isimleri adresleri) sadece süt almak zorunda degilsin bebek ihtiyaclarıda alabiliyorsub yada evine ihtiyac epeyde veriyorlar kız atlama bak bunu al yani
evet o giyilenlerden alcaktım sonra dedim ilk zamanlar belki lazım olmaz sonra işe başlayınca duruma göre alırsınAyy çok zor ben manuel aldımda gögsüm çok acıdı aboo imkanı varsa otomatiklerden hatta giyilebilirlerden alsın
Eşinde gidebilir almaya belediyeye diye biliyorum sonra gitmiyon zatenanaa hiç bilmiyorum kız bunu peki şey e devletten olmuyor mu? belediyeye gitmek çok iş mağlum çalışıyorumm.
Ben bir de doğurduğum gibi anne karta başvurcam inş ben doğurana kadar kaldırmazlar
evet o giyilenlerden alcaktım sonra dedim ilk zamanlar belki lazım olmaz sonra işe başlayınca duruma göre alırsın
Belki de neyse bn büyüttüm artıkİllaki vardır canım sen bilmiyorsundur
Bn elle bile sağım yapıyordumAyy çok zor ben manuel aldımda gögsüm çok acıdı aboo imkanı varsa otomatiklerden hatta giyilebilirlerden alsın
Hiç sagmadim valla aBn elle bile sağım yapıyordum
Zamanla tecrübe ediliyor
kız ihtiyaçla alakalı değilmiş hediyeymiişş vergilerimizle yaniBelki de neyse bn büyüttüm artık
Eğer varsa da inşallah ihtiyacı olan birine gitmiştir ben hakkım