Gebitolar, Taze Anneler, Anneler, Eski Anneler

OP
Maya.

Maya.

Daimi Üye
Tepki
38.987
Evet mart başı demiştide üç don olsa yeter ya abartmaya gerek yok oda almıştır tulum falan mevsim geçişi oldugu için zaten bide bi aldıgın öbür haftaya olmuyo :) bizimki süt danası 3 gün sonra olmazdı tulumu :kriz: şişko patitisti
Eşya doldu ev haha o bu da hediye çok getiren oldu ben 2 hastane çıkışı aldım. Küçülenlerini verenler oldu. Dünya oldu eşya haha beğendiklerimi sakladım hep giydircem haha

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
56.156
Eşya doldu ev haha o bu da hediye çok getiren oldu ben 2 hastane çıkışı aldım. Küçülenlerini verenler oldu. Dünya oldu eşya haha beğendiklerimi sakladım hep giydircem haha
Benimde öyle ablamdan gelmişti bi dünya sagolsun, oglan hep onlarla büyüdü ben hiç masraf yapmadım beşik puset hep ablamdan gelmişti :) Dışarı için aldım sadece yenilerini

OP
Maya.

Maya.

Daimi Üye
Tepki
38.987
Benimde öyle ablamdan gelmişti bi dünya sagolsun, oglan hep onlarla büyüdü ben hiç masraf yapmadım beşik puset hep ablamdan gelmişti :) Dışarı için aldım sadece yenilerini
Benim de beşik hoppala eltimden. Puset arkadasımdan. Bebek arabasının %75 parası kuzenimden hahahahhahhaha ne beleşçi çıktım yavv hahahaha
Çocuk her türlü zor anacım
Kolaylığa erişilmiyor
Ergenle uğraşıyorum haha
Öyle vallah totosuna güvenmeyen yapmasın ben anneme güvendim hahahahhahahhaha

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
56.156
Benim de beşik hoppala eltimden. Puset arkadasımdan. Bebek arabasının %75 parası kuzenimden hahahahhahhaha ne beleşçi çıktım yavv hahahaha

Öyle vallah totosuna güvenmeyen yapmasın ben anneme güvendim hahahahhahahhaha
:D ohhh mis gibi kullan boşver napcan iki sene sonra işine bile yaramıcaklar :)

Ben otomatik salıncagını ikinci elden almıştım mesela :)

Haha ben kendime güvendim :seniseni:

OP
Maya.

Maya.

Daimi Üye
Tepki
38.987
:D ohhh mis gibi kullan boşver napcan iki sene sonra işine bile yaramıcaklar :)

Ben otomatik salıncagını ikinci elden almıştım mesela :)

Haha ben kendime güvendim :seniseni:
Ben de 2. Ele soğuk bakmam yani altı üstü ne kadar kullanılıyor o kadar paralar vermek saçma.

Şaka bi yana da tabi geceleri baş başa kalcaz haha sedanın dediğini gibi macera başlasın hahahahhaha

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
56.156
Ben de 2. Ele soğuk bakmam yani altı üstü ne kadar kullanılıyor o kadar paralar vermek saçma.

Şaka bi yana da tabi geceleri baş başa kalcaz haha sedanın dediğini gibi macera başlasın hahahahhaha
haha ayy yok be çok güzel :seniseni: tvde ne kadar dizi film varsa açarsın volta atarken ses olur haha aradada beyaz gürültü açarsın çocun gönlü olsun haha

OP
Maya.

Maya.

Daimi Üye
Tepki
38.987
haha hosuna gidenleri ekle :kriz: görelim kız dolabı falan yokmu öyle üstten çek at :D
yok canım dolap almadık. Küçük odada iki tane böyle raflı dolap var şimdilik onunla idare edicez çünkü ilk zamanlar hep yanımda olcak. Sonra büyüyünca ikeada şu divan tarzı olan şeylerden alıp oda yaparım dedim #reklamdeğil

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
85.048
yok canım dolap almadık. Küçük odada iki tane böyle raflı dolap var şimdilik onunla idare edicez çünkü ilk zamanlar hep yanımda olcak. Sonra büyüyünca ikeada şu divan tarzı olan şeylerden alıp oda yaparım dedim #reklamdeğil
3-4 yaşında anca o çok yüksek

Montessori yatak alsana baya kullanılıyor

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
56.156
Benim geçen seneki evim çok küçüktü 1+0 dı :D
Bende çekmece almıştım sadece küçükken sıgıyor zaten herşeyleri. Burdada 2 çekmece 1 dolabı var şuan sığamıyoruz depoda dolu oyuncak kıyafetle oglandan bizi yer kalmıyor evde haha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar