Hız vermediler napam gidem mi verin diyekız ihtiyaçla alakalı değilmiş hediyeymiişş vergilerimizle yani
Hehe belki istersin sonraBelki de neyse bn büyüttüm artık
Eğer varsa da inşallah ihtiyacı olan birine gitmiştir ben hakkım
Yok canım Allah isteyene versinHehe belki istersin sonra
he vala o yüzden hiç bişeyi sende atlama valla ben herkese söylüyorumkız ihtiyaçla alakalı değilmiş hediyeymiişş vergilerimizle yani
Kız önce dört yazdım degiştim ne sra gördün yanıltladın allah kaç taneydi bebeYok canım Allah isteyene versin
ah ay keşkeeHız vermediler napam gidem mi verin diye
İyi niyetim ahhhhjahhhhh Onun yerine su faturamı düşürsünler bn bişi istemimmmmmmm
Yok canım Allah isteyene versin
Bizimde cinsiyet belli olsada baksak bi ne alacaz napacaz erkekse bişe almicamdaEkli dosyayı görüntüle 43589Ekli dosyayı görüntüle 43590
Reklamdeğil
@Maya. Bu ayaklı pijamalar çok iyi oluyor
yakalarına yapışHız vermediler napam gidem mi verin diye
İyi niyetim ahhhhjahhhhh Onun yerine su faturamı düşürsünler bn bişi istemimmmmmmm
2Kız önce dört yazdım degiştim ne sra gördün yanıltladın allah kaç taneydi bebe
Erkek reyonuna geçemedim tarz model attımBizimde cinsiyet belli olsada baksak bi ne alacaz napacaz erkekse bişe almicamda
Yalnız bu donlar kız donu @Maya. erkek bekliyür
Yok sanmıyorum 2. Ye 10 yılda karar verdimHehe belki istersin sonra
Haha kış için iyide bizim bebeler yaza zıbınla geçirirler heralde müslin kundak bide tamamErkek reyonuna geçemedim tarz model attım
az daha bekleyeydin ondada zorlanıyorsun dimiYok sanmıyorum 2. Ye 10 yılda karar verdim
Mayısa kadar giyilir yine gaz olayı olmasın diyeHaha kış için iyide bizim bebeler yaza zıbınla geçirirler heralde müslin kundak bide tamam
Çok zorlandım çok rahata iyi alışmıştımaz daha bekleyeydin ondada zorlanıyorsun dimi
Evet mart başı demiştide üç don olsa yeter ya abartmaya gerek yok oda almıştır tulum falan mevsim geçişi oldugu için zaten bide bi aldıgın öbür haftaya olmuyo bizimki süt danası 3 gün sonra olmazdı tulumu şişko patitistiMayısa kadar giyilir yine gaz olayı olmasın diye
Ama senin ki yaz olcak cıbıl cıbıl gezer
ayy ben bile unutmuşum bugün hastanede alıklaştım iyce asistana soruyorum ikili test neydi aç mı olcaktık tok muÇok zorlandım çok rahata iyi alışmıştım
Bana kalsa 13-14 olacaktı eşimin baskısı
Resmen ilk çocuk gibiydi herşeyi unutmuştum
Zaten tam ayına göre alınmaz bebe kıyafeti büyük alın 3 ay giysinEvet mart başı demiştide üç don olsa yeter ya abartmaya gerek yok oda almıştır tulum falan mevsim geçişi oldugu için zaten bide bi aldıgın öbür haftaya olmuyo bizimki süt danası 3 gün sonra olmazdı tulumu şişko patitisti
Ayy öylede güzel olmuyo bazen yetiştiremiyordum ben büyüklerden giydiriyodm cocun ayag bacag kayboluyor bide kendilerini çekiyorlar ya hepten kıyafetler bollaşıyorZaten tam ayına göre alınmaz bebe kıyafeti büyük alın 3 ay giysin