Büyüyen yataklarda güzel ben onlardan alcam oğlana 2 senedir park yatakta yatıyor.3-4 yaşında anca o çok yüksek
Montessori yatak alsana baya kullanılıyor
Büyüyen yataklarda güzel ben onlardan alcam oğlana 2 senedir park yatakta yatıyor.3-4 yaşında anca o çok yüksek
Montessoriler yere yapışık iki çıta oluyor altında bide üstüne yatak oda maddiyatına göre ne kadar kalınlıkta alırsan tabi3-4 yaşında anca o çok yüksek
Altında sunta var ve yerden azda olsa yüksekMontessoriler yere yapışık iki çıta oluyor altında bide üstüne yatak oda maddiyatına göre ne kadar kalınlıkta alırsan tabi
Benim oğlan doğduktan sonra park yatagında yattım bi kere 4 aylık falandı oglan park yataga geçtiginde bide park yatagın altında ayrıca kendi yatak gibi bişeyide var üstünde ben bambu yatak almama ragmen o yattıgım 2 saatte heryerim üşüdü yere ne kadar yakın okadar soğuk çekiyor ben ondan sonra yatagın altına bide yorgan yerdim bide halı serdim
Montessorilerde eminim soguk çekiyordur.
Giysiler kaloriferde 1 gün de anca kuruyorNe gibi maceralı mesela
Kız bu maceraGiysiler kaloriferde 1 gün de anca kuruyor
bakıcaz artık bi doğsun da belki park yatağını sever 3-4 yaşa kadar yatar masraf çıkarmasın sıpacık3-4 yaşında anca o çok yüksek
benim 2+1 ama dolaplarım yeni onları napcam mecbur kullancazBenim geçen seneki evim çok küçüktü 1+0 dı
Bende çekmece almıştım sadece küçükken sıgıyor zaten herşeyleri. Burdada 2 çekmece 1 dolabı var şuan sığamıyoruz depoda dolu oyuncak kıyafetle oglandan bizi yer kalmıyor evde
ay benim kurutma makinem var macera yaşayamıcamGiysiler kaloriferde 1 gün de anca kuruyor
Sunta olanı bilmiyorum kuzen almış onda gördüm onun dizili çitalar vardı yere yapışıktıAltında sunta var ve yerden azda olsa yüksek
Park yatak mobilya değil sentetik ya ondan olabilir
Bn memnunum yatağında da yattım iyiydi
Şimdi evler sıcak ya
Bnmki zaten sıcağı sevmiyor
Kombiyi yükselt kururGiysiler kaloriferde 1 gün de anca kuruyor
Hiç birini kullanmadımburdan da sorayım ya illa gümüş kapak mı? silikon kalkan iş görür mü?
Ben silikon almıştım, kız zaten 15-20 gün kullancan. Sen o krem varya onu kullan zaten o çok işe yarıyor. Bide internette gördüm streçleyenlerde var sagdıktan sonra emzirdirkten sonra cok yara olanlar benimde çok yara olmuştu ama 10 güne düzeldiburdan da sorayım ya illa gümüş kapak mı? silikon kalkan iş görür mü?
Genede silikon alsın onlar uygun lazım oluyor illaHiç birini kullanmadım
Onu duruma göre al alırsın kullanmazsın kimseye de verilmez
Bn çilek mobilyadan almıştım altı suntaSunta olanı bilmiyorum kuzen almış onda gördüm onun dizili çitalar vardı yere yapışıktı
Yara olunca açık bırakmak lazım hava almayınca zor oluyorBen silikon almıştım, kız zaten 15-20 gün kullancan. Sen o krem varya onu kullan zaten o çok işe yarıyor. Bide internette gördüm streçleyenlerde var sagdıktan sonra emzirdirkten sonra cok yara olanlar benimde çok yara olmuştu ama 10 güne düzeldi
Park yatak küccükken çok iyi oluoo oyuncakları at içine çıkamıyorlarda ohh işini gör temizligini yap benimki tekerlekli bide çek sağ sola misbakıcaz artık bi doğsun da belki park yatağını sever 3-4 yaşa kadar yatar masraf çıkarmasın sıpacık
benim 2+1 ama dolaplarım yeni onları napcam mecbur kullancaz
ay benim kurutma makinem var macera yaşayamıcam
Macera istiyor cann hebakıcaz artık bi doğsun da belki park yatağını sever 3-4 yaşa kadar yatar masraf çıkarmasın sıpacık
benim 2+1 ama dolaplarım yeni onları napcam mecbur kullancaz
ay benim kurutma makinem var macera yaşayamıcam
Ver ver ver sonra reklam degilBn çilek mobilyadan almıştım altı sunta
Reklam değil
Kız simdi gördüm mesajını kurutması varmis ee bu bayağ zengoMacera istiyor cann he
Anne yanı almıştım 6 aylık ayağa kalkıp duruyordu dedim düşecekPark yatak küccükken çok iyi oluoo oyuncakları at içine çıkamıyorlarda ohh işini gör temizligini yap benimki tekerlekli bide çek sağ sola mis
Kurutma olan zengo mu kız Bnmde var büyük rahatlık gerçektenKız simdi gördüm mesajını kurutması varmis ee bu bayağ zengo