Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Kaç gündür tahlil öncesi şeker yemedinnası düzeltcez şekerii
Kaç gündür tahlil öncesi şeker yemedinnası düzeltcez şekerii
Şeker yükleme yapmaz bnce Drnası düzeltcez şekerii
Kendi mi bakıyor ultrasonda doktor devlette?ultrasonda detaylıca bakıyor sonra kan veriyorsun
Ya zor oluyormuşBendede ilk gebeligimde şeker vardı
Bn yaptırmadım hiç bir 2-3-4Kendi mi bakıyor ultrasonda doktor devlette?
çikolata yiyorum artık ya duramıyorum hatta pazar günü işte 1 tane tatlı yemiştiim tahlilden önce ki günde yarım kazandibi yedimmKaç gündür tahlil öncesi şeker yemedin
ya yiyorum ama çok çok sürekli değiill her gün 1 kare de olsa çiko yiyorumYemiyorsun sanırım o da etkili
Suçluluk hissetme
Canın ne isterse ye
Anacım millet gram dikkat etmiyor
evet iişte şu an normal gibi de bakalım ne dicekŞeker yükleme yapmaz bnce Dr
Yine Dr sor
Büyük ihtimal iyi diyecek
Ama daha düşmesin o da iyi değil
şeker 1 birim düşük kolesterol 2 birim yüksekAyy bende çok anlamam ama kolestrolle şeker heralde düşükmü çıkmış
ben perinatoloğa gitmiştim sadi konuk hastanesine canım o baktı bana. Aşırı bilgili bir doktorrr detaylıya da ona gittimm süper biriKendi mi bakıyor ultrasonda doktor devlette?
aynen ben de sadece 2li ve detaylı. 2li sonucu kötü çıksaydı fetal dna yaptırcaktımB
Bn yaptırmadım hiç bir 2-3-4
Sadece detaylıyı yaptırdım
Detaylıyı 1.de bende özele yaptırmıştım devlette mümkün degil sıra randevu bulmak, zaten istanbulda sadece zeynepkamilde kocaeli araştırmada var perinatoloji başka yok ikiside bana uzak bizde devletin özelinde yaptırdık kolay olduçikolata yiyorum artık ya duramıyorum hatta pazar günü işte 1 tane tatlı yemiştiim tahlilden önce ki günde yarım kazandibi yedimm
ya yiyorum ama çok çok sürekli değiill her gün 1 kare de olsa çiko yiyorum
evet iişte şu an normal gibi de bakalım ne dicek
şeker 1 birim düşük kolesterol 2 birim yüksek
ben perinatoloğa gitmiştim sadi konuk hastanesine canım o baktı bana. Aşırı bilgili bir doktorrr detaylıya da ona gittimm süper biri
benim arkadaş ayarladı sağolsun şansıma hepsi devlette oldu. Yoksa dediğin gibi randevu bulmak ölümDetaylıyı 1.de bende özele yaptırmıştım devlette mümkün degil sıra randevu bulmak, zaten istanbulda sadece zeynepkamilde kocaeli araştırmada var perinatoloji başka yok ikiside bana uzak bizde devletin özelinde yaptırdık kolay oldu
Ya şöyle bişey, ben ne zaman kan testi versem ne kanım var ne vitaminimYa zor oluyormuş
Bunda da dikkat etmen gerekiyor
Ya işte herşeyin ortası iyiçikolata yiyorum artık ya duramıyorum hatta pazar günü işte 1 tane tatlı yemiştiim tahlilden önce ki günde yarım kazandibi yedimm
ya yiyorum ama çok çok sürekli değiill her gün 1 kare de olsa çiko yiyorum
evet iişte şu an normal gibi de bakalım ne dicek
şeker 1 birim düşük kolesterol 2 birim yüksek
ben perinatoloğa gitmiştim sadi konuk hastanesine canım o baktı bana. Aşırı bilgili bir doktorrr detaylıya da ona gittimm süper biri
Sen özele mi gidiyorsun canım detaylıyı kaçıncı haftanda yaptırdın? Ama varya en çok hosuma giden detaylı olmuştu böyle parmaklarını bile tek tek sayıyorlar yaa erimiştim izlerkenbenim arkadaş ayarladı sağolsun şansıma hepsi devlette oldu. Yoksa dediğin gibi randevu bulmak ölüm
O yemeyle bazen ilgili olmuyorYa şöyle bişey, ben ne zaman kan testi versem ne kanım var ne vitaminim
Benim yumurtam sütüm kaynanamdan geliyor, yogurdumu kendim yapıyorum. Benim sebzem bostandan geliyor eşimin ailesi seracılık yapıyor herşeyi organik bi tavugu eti balıgı marketten alıyoruz bal tereyağ peynir organik öyleyken bende herşey çıkıyor
Şekerde şöyle oldu ben şerbetli tatlı kesinlikle tüketmem çikolata bindebir (alman çikolayası falan varsa) yerim. Şeker yüklemesi yaptılar bana o iğrenç şeyi içince benim bünye sapıttı bence şekeri olmayanın şekerini cıkarıyor o ben ona inanıyorum o şekilde şeker var dediler ben inanmadım
Bunda yaptırmıcam am
Yaa işte aklımızda bişey kalmasın diyeB
Bn yaptırmadım hiç bir 2-3-4
Sadece detaylıyı yaptırdım
Bn hiç kötü der diye riske girmedimaynen ben de sadece 2li ve detaylı. 2li sonucu kötü çıksaydı fetal dna yaptırcaktım
Benim ablamda var gebelik şekeri kalıcı kaldı onda 4 cocugundada vardı ilk çocugunu 5.800 dogurdu hastane sapıttıydıSen
O yemeyle bazen ilgili olmuyor
Bn çok tatlı severim yerim 1,5 kilo değilde
Kiloluydum gebelik şekeri düşük çıktı hatta
Açlık şekerim hep düşük çıkar bu ani açlık krizi vs yapıyor
Bnce doktorunla bu kararı ver
Şeker tehlikeli oluyor
Birde bu şeker genetik oluyor
Bak sana bişe söyliyim bize temizlikçi bi abla geliyordu, oda böyle tam detaylıya girecekmiş biri demişki bişe cıksa napcan vazmı geçicen evladından demiş oda girmemiş. Çocuk dogunca bir bacagı yoktu öyle anlatmıştı ayy ben ondan sonra çok korkmuştum ve okadar ultrasona girmiş hiç farketmemişlerBn hiç kötü der diye riske girmedim
Detaylı önemliydi bnm için
O da iyi çıkınca gerek kalmadı bişeye 2 gebelikte de öyle yaptım
Dr ilk gebelikte dedi kötü çıksa aldırcan mı hayır dedim o zmn hiç yaptırıp moralini bozma dedi şükür ikiside sağlıklı doğdu
İnşallah seninde öyle olsun