Gebitolar, Taze Anneler, Anneler, Eski Anneler

OP
Maya.

Maya.

Daimi Üye
Tepki
38.644
Kaç gündür tahlil öncesi şeker yemedin
çikolata yiyorum artık ya duramıyorum haha hatta pazar günü işte 1 tane tatlı yemiştiim tahlilden önce ki günde yarım kazandibi yedimm
Yemiyorsun sanırım o da etkili
Suçluluk hissetme
Canın ne isterse ye
Anacım millet gram dikkat etmiyor
ya yiyorum ama çok çok sürekli değiill her gün 1 kare de olsa çiko yiyorum
Şeker yükleme yapmaz bnce Dr
Yine Dr sor
Büyük ihtimal iyi diyecek
Ama daha düşmesin o da iyi değil ❤️
evet iişte şu an normal gibi de bakalım ne dicek
Ayy bende çok anlamam ama kolestrolle şeker heralde düşükmü çıkmış
şeker 1 birim düşük kolesterol 2 birim yüksek haha
Kendi mi bakıyor ultrasonda doktor devlette?
ben perinatoloğa gitmiştim sadi konuk hastanesine canım o baktı bana. Aşırı bilgili bir doktorrr detaylıya da ona gittimm süper biri

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
çikolata yiyorum artık ya duramıyorum haha hatta pazar günü işte 1 tane tatlı yemiştiim tahlilden önce ki günde yarım kazandibi yedimm

ben perinatoloğa gitmiştim sadi konuk hastanesine canım o baktı bana. Aşırı bilgili bir doktorrr detaylıya da ona gittimm süper biri
Detaylıyı 1.de bende özele yaptırmıştım devlette mümkün degil sıra randevu bulmak, zaten istanbulda sadece zeynepkamilde kocaeli araştırmada var perinatoloji başka yok ikiside bana uzak :) bizde devletin özelinde yaptırdık kolay oldu

OP
Maya.

Maya.

Daimi Üye
Tepki
38.644
Detaylıyı 1.de bende özele yaptırmıştım devlette mümkün degil sıra randevu bulmak, zaten istanbulda sadece zeynepkamilde kocaeli araştırmada var perinatoloji başka yok ikiside bana uzak :) bizde devletin özelinde yaptırdık kolay oldu
benim arkadaş ayarladı sağolsun şansıma hepsi devlette oldu. Yoksa dediğin gibi randevu bulmak ölüm

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
Ya zor oluyormuş
Bunda da dikkat etmen gerekiyor
Ya şöyle bişey, ben ne zaman kan testi versem ne kanım var ne vitaminim :D
Benim yumurtam sütüm kaynanamdan geliyor, yogurdumu kendim yapıyorum. Benim sebzem bostandan geliyor eşimin ailesi seracılık yapıyor herşeyi organik bi tavugu eti balıgı marketten alıyoruz :) bal tereyağ peynir organik öyleyken bende herşey çıkıyor :kriz:

Şekerde şöyle oldu ben şerbetli tatlı kesinlikle tüketmem çikolata bindebir (alman çikolayası falan varsa) yerim. Şeker yüklemesi yaptılar bana o iğrenç şeyi içince benim bünye sapıttı bence şekeri olmayanın şekerini cıkarıyor o :kriz: ben ona inanıyorum o şekilde şeker var dediler ben inanmadım :)

Bunda yaptırmıcam ama

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
84.379

Ya işte herşeyin ortası iyi
Et çok mu tüketiyorsun kolestrol için
Bol limonlu yeşillik ye
Bak bakalım Dr ne diyecek

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
benim arkadaş ayarladı sağolsun şansıma hepsi devlette oldu. Yoksa dediğin gibi randevu bulmak ölüm
Sen özele mi gidiyorsun canım detaylıyı kaçıncı haftanda yaptırdın? Ama varya en çok hosuma giden detaylı olmuştu :) böyle parmaklarını bile tek tek sayıyorlar yaa erimiştim izlerken :panter:

Bitterçikilata

Tepki
84.379
Sen
Ya şöyle bişey, ben ne zaman kan testi versem ne kanım var ne vitaminim :D
Benim yumurtam sütüm kaynanamdan geliyor, yogurdumu kendim yapıyorum. Benim sebzem bostandan geliyor eşimin ailesi seracılık yapıyor herşeyi organik bi tavugu eti balıgı marketten alıyoruz :) bal tereyağ peynir organik öyleyken bende herşey çıkıyor :kriz:

Şekerde şöyle oldu ben şerbetli tatlı kesinlikle tüketmem çikolata bindebir (alman çikolayası falan varsa) yerim. Şeker yüklemesi yaptılar bana o iğrenç şeyi içince benim bünye sapıttı bence şekeri olmayanın şekerini cıkarıyor o :kriz: ben ona inanıyorum o şekilde şeker var dediler ben inanmadım :)

Bunda yaptırmıcam am
O yemeyle bazen ilgili olmuyor
Bn çok tatlı severim yerim 1,5 kilo değilde
Kiloluydum gebelik şekeri düşük çıktı hatta
Açlık şekerim hep düşük çıkar bu ani açlık krizi vs yapıyor
Bnce doktorunla bu kararı ver
Şeker tehlikeli oluyor
Birde bu şeker genetik oluyor

Bitterçikilata

Tepki
84.379
aynen ben de sadece 2li ve detaylı. 2li sonucu kötü çıksaydı fetal dna yaptırcaktım
Bn hiç kötü der diye riske girmedim
Detaylı önemliydi bnm için
O da iyi çıkınca gerek kalmadı bişeye ❤️ 2 gebelikte de öyle yaptım
Dr ilk gebelikte dedi kötü çıksa aldırcan mı hayır dedim o zmn hiç yaptırıp moralini bozma dedi şükür ikiside sağlıklı doğdu
İnşallah seninde öyle olsun

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
Sen

O yemeyle bazen ilgili olmuyor
Bn çok tatlı severim yerim 1,5 kilo değilde
Kiloluydum gebelik şekeri düşük çıktı hatta
Açlık şekerim hep düşük çıkar bu ani açlık krizi vs yapıyor
Bnce doktorunla bu kararı ver
Şeker tehlikeli oluyor
Birde bu şeker genetik oluyor
Benim ablamda var gebelik şekeri kalıcı kaldı onda 4 cocugundada vardı ilk çocugunu 5.800 dogurdu hastane sapıttıydı :kriz:

Bende ilk bebegimde doktorum degisik sinir etmişti beni bebek 3800 dedi 4 kilo olursa ben dogurtamam seni demişti :sopa:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
Bn hiç kötü der diye riske girmedim
Detaylı önemliydi bnm için
O da iyi çıkınca gerek kalmadı bişeye ❤️ 2 gebelikte de öyle yaptım
Dr ilk gebelikte dedi kötü çıksa aldırcan mı hayır dedim o zmn hiç yaptırıp moralini bozma dedi şükür ikiside sağlıklı doğdu
İnşallah seninde öyle olsun
Bak sana bişe söyliyim bize temizlikçi bi abla geliyordu, oda böyle tam detaylıya girecekmiş biri demişki bişe cıksa napcan vazmı geçicen evladından demiş oda girmemiş. Çocuk dogunca bir bacagı yoktu öyle anlatmıştı ayy ben ondan sonra çok korkmuştum ve okadar ultrasona girmiş hiç farketmemişler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar