Gebitolar, Taze Anneler, Anneler, Eski Anneler

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
et mi kız sevmem ki mecburiyetten yiyorum haha

ben normal de özele gidiyorum ama diğerlerini devlette hallettim canım detaylı da acaba devlette olduğu için siyah beyazdı acaba özelde de yaptırsam mı içimde kalır mı bilemedim
Bende ilk gebeligimde 8. Ayıma kadar devlette hallettim herşeyi 8,5 haftamda özele gittim bi ücretsiz muayne bir paralı derken dogurdum çıktım hesaplı oldu :kriz:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
50.5 la hamile kaldım. Dün sağlık ocağında aç karnına giysili ayakkabılı 55 çıktım haha sadece göbeğim çıktı diğer yerler aynı incelikte haha 22+1 oldum bugünnn. Kilo kesinlikle bebeğe gidiyor . Çünkü 9 gün falan önde tosunum
Erkek çocukta göbüs oluyor sadece benimde basket topu gibi karnım vardı sadece 51. Kg ile gebe kalmistim 62 ile dogurdum. Dogumdan sonraki 5. Gün bebegin dogum belgeliryle saglıkocagınada gidiyorsun ordada topuk kanı alıyorlar senin kilona bakıyorlar tartıya çıktıgımda 52 kiloydum ebe bile şaşırmıştı kız hiç kilo almamissin diye hahahahah çok mutlu olmustum :) ama sonra tabi emzirme döneminde biraz kilo aldım 2-3 kg hala veremedim tam verdim dedim gene gebe kaldım :kriz: suan 12 haftalıgım 53 kiloyum

OP
Maya.

Maya.

Daimi Üye
Tepki
38.644
Bende ilk gebeligimde 8. Ayıma kadar devlette hallettim herşeyi 8,5 haftamda özele gittim bi ücretsiz muayne bir paralı derken dogurdum çıktım hesaplı oldu :kriz:
benim de 4. olcak özele gidiyorum haha
Ay evet en azından herşeyi konuşuyoruz diger topiklerde yoksa heryer gebeler anneler çenemiz düşük çok şükür hahaha
Allah çenemize zeval vermesin haha
Normal kontroldede renkliydi bizim ultrason hep :)
cinsiyete bakarken doktor renkliyi açmıştı ama o zaman da 15. haftada falandı
Hastanelerin ultrasonları farklı olabiliyor kalitesine göre
Devlettede öyle ben geçen farkettim kafama göre gidiyorum aynı dr gitmiyorum mesela en son gittigimin ultrasonu siyah beyaz ama görüntü kalitesi daha iyidi samsung markaydı (reklamdegil)
benim devlette gittiğimde aynı cihazdı haha özeldekine hiç dikkat etmedim ama o da iyi bişeydi

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
Ben ozaman sezercik olunca acil anlaşmalıydı 4 bine dogurmuştum bin tl’de oglumun sünnetine anlaşmıştım 5 bin ödedik, muayne o zaman 120 di galiba. Şöyle ama hastane tanıdıgın muhasebecisi arkadasıydı %50 indirimliydi herşey bana özel gen bundada denk getirebilirsek öyle gidicem bakalım hele biraz büyüyelimde :)

OP
Maya.

Maya.

Daimi Üye
Tepki
38.644
Erkek çocukta göbüs oluyor sadece benimde basket topu gibi karnım vardı sadece 51. Kg ile gebe kalmistim 62 ile dogurdum. Dogumdan sonraki 5. Gün bebegin dogum belgeliryle saglıkocagınada gidiyorsun ordada topuk kanı alıyorlar senin kilona bakıyorlar tartıya çıktıgımda 52 kiloydum ebe bile şaşırmıştı kız hiç kilo almamissin diye hahahahah çok mutlu olmustum :) ama sonra tabi emzirme döneminde biraz kilo aldım 2-3 kg hala veremedim tam verdim dedim gene gebe kaldım :kriz: suan 12 haftalıgım 53 kiloyum
gayet iyi bence yaa ilk 4 ay yarım kilo falan almıştım ben de

OP
Maya.

Maya.

Daimi Üye
Tepki
38.644
Ben ozaman sezercik olunca acil anlaşmalıydı 4 bine dogurmuştum bin tl’de oglumun sünnetine anlaşmıştım 5 bin ödedik, muayne o zaman 120 di galiba. Şöyle ama hastane tanıdıgın muhasebecisi arkadasıydı %50 indirimliydi herşey bana özel gen bundada denk getirebilirsek öyle gidicem bakalım hele biraz büyüyelimde :)
şu an doğumlar 25-30 bin haha

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
benim de 4. olcak özele gidiyorum haha

Allah çenemize zeval vermesin haha

cinsiyete bakarken doktor renkliyi açmıştı ama o zaman da 15. haftada falandı

benim devlette gittiğimde aynı cihazdı haha özeldekine hiç dikkat etmedim ama o da iyi bişeydi
Hahahah ayy eveet Allah çenemize saglık versin :kriz:

Ne kadar ödüyon muaynelere dogum fiyatları ne ben pendikte bi özel var onun fiyatı görünce dudam uçukladı 59,vbin diyor vıyy
@Seda28 kız sen kaça dogurdun ücreti neydi

OP
Maya.

Maya.

Daimi Üye
Tepki
38.644

Ne kadar ödüyon muaynelere dogum fiyatları ne ben pendikte bi özel var onun fiyatı görünce dudam uçukladı 59,vbin diyor vıyy
benim gittiğim hastanede 40 gün önce doğum yapan arkadaş 25 bine falan doğurdu. Seneye 30 u bulur bence sezeryan. muayene de normalde 1600 benim indirimim var 1200 e geliyor
Bence biz nie öyle biliyormusun doktorumda dedi şeker oldugu icin kg bebege gidiyor direk doguruncada kilo kalmıyor ondan galiba :) fit momlarız :danscıkiz:
biz de şeker olduğu için mi yani anlamadım

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
84.379
benim gittiğim hastanede 40 gün önce doğum yapan arkadaş 25 bine falan doğurdu. Seneye 30 u bulur bence sezeryan. muayene de normalde 1600 benim indirimim var 1200 e geliyor

biz de şeker olduğu için mi yani anlamadım
İyiymiş bn 3 yıl önce 7500 e doğurdum
2. Sezeryan olarak
1-2 arasında. 1-2 bin fark oluyor

Şimdi 25-30 arası olmuştur

Seda28

Daimi Üye
Tepki
8.278

Doğum ücreti gittiğim özel hastanede 17 bindi.

Seda28

Daimi Üye
Tepki
8.278
Doktorumun verdiği takviye edici bu..

Ekli dosyalar

• IMG_20241113_153226.jpg
    IMG_20241113_153226.jpg
    2,3 MB · Görüntüleme: 7

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar