Hayırlısı insallah canımGeçen sene niyetlenmiştik
Bebekle zor oluyor a büyüsün daha iyi olur dediler 5-6 olsun dedik bakalım
Hayırlısı insallah canımGeçen sene niyetlenmiştik
Bebekle zor oluyor a büyüsün daha iyi olur dediler 5-6 olsun dedik bakalım
Rabbim isteyene nasip etsin inşallahHayırlısı insallah canım
Babasına sorum
Yok canım sen ne aralıkla istersenYaa her hafta mı götürülüyor
O ne için yapılıyor?
aman floating hidroterapi diyorlar jakuzi fokurduyor ya ışıklı mışıklı iyi geliyor su ısısıda önemli tabiYaa her hafta mı götürülüyor
O ne için yapılıyor?
Kız sen şeyi mi sordu hurmayı benim kafam spaya gitiYaa her hafta mı götürülüyor
O ne için yapılıyor?
evet onu sordum ajshdaj dicekler niye yapıyosun bilmem dicem lsjdfkKız sen şeyi mi sordu hurmayı benim kafam spaya giti
Bereket olsun bebegin gazı olmasın diye işte bide dinende sünnet diye biliyorumevet onu sordum ajshdaj dicekler niye yapıyosun bilmem dicem lsjdfk
ilk kez duydumm ben, gazı oldu mu peki?Bereket olsun bebegin gazı olmasın diye işte bide dinende sünnet diye biliyorum
Olmazmı o onla ilgili degil galiba @Bitterçikilata oda verememiş ama oda benle aynı kaderi paylaşıyor yedigin içtiginle falan çok alakası oluyor annede gazlıysa ondan kolik bebek dediklerindende benimkisiilk kez duydumm ben, gazı oldu mu peki?
Hayırlı cumalarGünaydın
Hayırlı cumalar
MaalesefOlmazmı o onla ilgili degil galiba @Bitterçikilata oda verememiş ama oda benle aynı kaderi paylaşıyor yedigin içtiginle falan çok alakası oluyor annede gazlıysa ondan kolik bebek dediklerindende benimkisi
Bende çok dikkat ettim, rezene ve kimyon içtim hep çok gergin oldugum içinde en çok papatya içiyordumMaalesef
Bnde mesela rüzgarlı havada hava yutunca fena gazım olur
Bn rezene, anason, muskat, kimyon, kişniş azar azar aktarda çektirip aynı miktarlarda karıştırıp yemek öncesi çay olarak içiyordum
Bnmmgaz olmayınca Bnm kızda rahattı
Bnm 2 çocukta aşırı gazlıydı
Birde kızlarda gaz az olur derlerdi
Sorma 1 yaşa kadar kısıtlı yedimBende çok dikkat ettim, rezene ve kimyon içtim hep çok gergin oldugum içinde en çok papatya içiyordum
Yogurt bile yiyemezdim gaz olcak diye ayy neler çekmişiz
Bizim ilk üç gün kuralında yumurtayla başladık oda ona alerji yapmıştı. Sonra 9-10 aylıkken tekrar tadım denemesi yaptım ama onda reaksiyon göstermedi çok şükürSorma 1 yaşa kadar kısıtlı yedim
Bi yandan da baxı şeyler egzama yapıyordu
Ona bile veremiyordum
Onu zaten hiç deme Bnmki nerdeyse 1 yaşta yedi ek gıdaBizim ilk üç gün kuralında yumurtayla başladık oda ona alerji yapmıştı. Sonra 9-10 aylıkken tekrar tadım denemesi yaptım ama onda reaksiyon göstermedi çok şükür