Elif_Eylul
Daimi Üye
Askere gitmeden çıkar bence aben bebeği çıkarmamaya karar verdim içerde daha az masraflı olduğunu düşünüyorum
Askere gitmeden çıkar bence aben bebeği çıkarmamaya karar verdim içerde daha az masraflı olduğunu düşünüyorum
daha askerlik parası var püüAskere gitmeden çıkar bence a
Ay çok hoşben bebeği çıkarmamaya karar verdim içerde daha az masraflı olduğunu düşünüyorum
yaaa evet çok pahalılar bi tane ayı var, fur real sevimli ayım (reklamdegil) fiyatı 15bin tel inanabiliyormusun? Gözlerini açıo kapatıo altına sıçıyo 100 kelime konusuyor mu neeğğSimdi çıktım oyuncakçıdan koşa koşa arkana bile bakma a
abooooğğğ one oneee oneeee bende dogurmamaya karar verdimŞisme minik unicorn kocaman bir unicorna dönüşüyor indirimli fiyati 1200tl cik ti a
Bende bendee haben bebeği çıkarmamaya karar verdim içerde daha az masraflı olduğunu düşünüyorum
Askere gitmeden çıkar bence a
Bende götürmüştüm çok güzel oluyor fotoğraf çekimiyle falan aa @Seda28 hatta bu ayda yılbaşı konseptleridr oluyor anı kalıyor
Evet Bnde götürmüştümBende götürmüştüm çok güzel oluyor fotoğraf çekimiyle falan aa @Seda28 hatta bu ayda yılbaşı konseptleridr oluyor anı kalıyor
Vala benimkinede etki etmedi ama işteeEvet Bnde götürmüştüm
Bnm gazlı kıza hiç etki etmedi gerçi
Ben oğlan doğdugunda ilk ağzına zemzem damlatıp hurma yalatmıştım @Maya. seninde aklında bulunsunEvet Bnde götürmüştüm
Bnm gazlı kıza hiç etki etmedi gerçi
Ya Bnm o aklımdaydı evde unutmuştum onlarıBen oğlan doğdugunda ilk ağzına zemzem damlatıp hurma yalatmıştım @Maya. seninde aklında bulunsun
Ne güzel maşallahBide ilk çoraplarımız kabe görmüştü ben çok deger veriyorum böyle dini konulara
Tüh nasip olsun eve gelince verseydinYa Bnm o aklımdaydı evde unutmuştum onları
İnsallah rabbim bizede nasip eder umre falanda bi gider görürüz çok istiyorumNe güzel maşallah
Evde vermiştimTüh nasip olsun eve gelince verseydin
İnşallahİnsallah rabbim bizede nasip eder umre falanda bi gider görürüz çok istiyorum
Ben işte işime geleni yaptım herkes bişey söylüyorEvde vermiştim
Oğlanda bunları bilmiyordum ona nasip olmadı
Yaani tabi oraya gidip geldikten sonrası önemliİnşallah
Bn sonrasında vazifelerimi aksatırım diye korkuyorum
Ondan hazır hissedemedim kendimi