EvetEn güzel zamanları 1. Yaştan sonra sapıtıyorlar hiç çıkmak istemiyorsun dışarı eşim markete giderken vallahi yalvarıyor gelmesin benle diye
anladım,
EvetEn güzel zamanları 1. Yaştan sonra sapıtıyorlar hiç çıkmak istemiyorsun dışarı eşim markete giderken vallahi yalvarıyor gelmesin benle diye
Olmadı Koçak’tan netten sipariş verBilmem bakmam lazım canım hiç duymadım
Gülümoglu vardır burda bilmiyorum orda varmi enfes bütün baklavalariOlmadı Koçak’tan netten sipariş ver
Yok burdadaha öncede bunu konuştuk sanki dimiGülümoglu vardır burda bilmiyorum orda varmi enfes bütün baklavalari
Sanırım ben yaşlıyım hatırlamıyorum aYok burdadaha öncede bunu konuştuk sanki dimi
İşine gelmeyince yaşlıyım deSanırım ben yaşlıyım hatırlamıyorum a
Söylediklerinizi bende hiç duymadım bi tek bilindik burda anteplioğlu var reklamdegilYok burdadaha öncede bunu konuştuk sanki dimi
Aldım 141 çıktı çok şükür düzeliyorEczaneden yeni al bakalım
İyi kötüyüm diyip bunalıma girmedin
Mehmet yıldırım, saytad, köşkeroğlu, karaköy güllüoğlu, koçak en iyileri bunlarKaliteli baklova nerde kız yapanda kalmadı ben baklavadan nefret ediyorum çok kötü anısı var
Seviyorsa o tarz oyuncakları olabilirBenim oğlana aktivite oyuncağı arıyorum montessori tarzı olsun istiyorum ama bütün oyuncaklarıda waldorf falan yani onlardanda sıkıldı airfrey gördüm pilli sesli falan pişiriyor patates falan onu mu alsam
Kız cok pahalı saati 500 diyorSeviyorsa o tarz oyuncakları olabilir
Sen onu oyun grubuna götür evde idare etmek zor
Maşallah canımTokluk şekerim sabah 92 çıktı
Öyle fiyatları iyi yine saati 1,500 olanlar varmışKız cok pahalı saati 500 diyor
Götürcektimde birde yakınımda hiç yok otobüsle gitmek gerekiyor,
Kız oyun ablası bulsam daha iyi o paralara yarım gün ev işide yaparÖyle fiyatları iyi yine saati 1,500 olanlar varmış
Öyle maalesef az kişi ile yapılıyor
Simdi çıktım oyuncakçıdan koşa koşa arkana bile bakma aKız cok pahalı saati 500 diyor
Götürcektimde birde yakınımda hiç yok otobüsle gitmek gerekiyor,
Simdi çıktım oyuncakçıdan koşa koşa arkana bile bakma a
ben bebeği çıkarmamaya karar verdim içerde daha az masraflı olduğunu düşünüyorumŞisme minik unicorn kocaman bir unicorna dönüşüyor indirimli fiyati 1200tl cik ti a