Sen sorunsuz girdin sanırım siteyeBugün kar döküştürüyor.
Burda biraz.
Hava soğuk.
Evet dün bir sorun vardı ilkin bende giremedim.Sen sorunsuz girdin sanırım siteye
Siz hiç mi giremediniz dün ?Sen sorunsuz girdin sanırım siteye
Yok çok zor akşam girdimSiz hiç mi giremediniz dün ?
Bu google chrome dan giriyordum önceden dün baktım teknik hata yazıyordu.Yok çok zor akşam girdim
Sen herşeyi yiyon yani tabi olur maflor probiyotik düzenler bağırsaklarıumutun bezinde 3 numaraya geçtik,
2 numara biraz dar geliyor.
haliyle büyüyor.
yeni gaz damlası işe yaradı.
çocuk doktorunun verdiği.
markası maflor .
Ama her şeyi yemiyorum. Pazar günü kuru fasülye geldi annesindenSen herşeyi yiyon yani tabi olur maflor probiyotik düzenler bağırsakları
Sen tane kimyon al çay gibi demle iç yemekten önce
Evde ayağını sıcak tut terlik giy senin gazın olmasın ki bebeğe geçmesin
Birde emzirirken hava yutmasın biberonda da gaz önleyici olanlar var ondan bak
Süt yoğurt bile gaz yapar 3 ay idare etcen tabi her bebekte 3 ayda bitmiyorAma her şeyi yemiyorum. Pazar günü kuru fasülye geldi annesinden
Eşim yedi ben yemedim.
Sürekli gaz yapmayacak yemek düşünüyorum.
Soğuk su bile etkiliyor düşünAma her şeyi yemiyorum. Pazar günü kuru fasülye geldi annesinden
Eşim yedi ben yemedim.
Sürekli gaz yapmayacak yemek düşünüyorum.
AnladımSüt yoğurt bile gaz yapar 3 ay idare etcen tabi her bebekte 3 ayda bitmiyor
Doğru .
Tam olarak böyle
Doktor ne diyor ?Ayy ben de gebelik şekeri çıktııııı
Yok hayır o kadar yüksek değil sadece dikkatli beslen dedi arada ölç dedi bu kadarDoktor ne diyor ?
İlaç falan mı başlattı?
Bu normal canim dediği gibi yediklerine dikkat etceksin,çogu gebelikte olan şeyAyy ben de gebelik şekeri çıktııııı
Kilo bile almadı çıbıkBu normal canim dediği gibi yediklerine dikkat etceksin,çogu gebelikte olan şey