Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Adak yenilmiyor biliyorum akika da mıYa evet maddiyatta önemli tabi elde yoksa napcan, bide bu akika kurbanı sen yiyemiyorsun dimi? Geçen bizim arkadasta doğurmuştu onlar kendi yemiş çok şaşırdım
Adak yenilmiyor biliyorum akika da mıYa evet maddiyatta önemli tabi elde yoksa napcan, bide bu akika kurbanı sen yiyemiyorsun dimi? Geçen bizim arkadasta doğurmuştu onlar kendi yemiş çok şaşırdım
Adak yenilmiyor akika yeniyor bunu hocalarada sorduk biz kac kisiyeYa evet maddiyatta önemli tabi elde yoksa napcan, bide bu akika kurbanı sen yiyemiyorsun dimi? Geçen bizim arkadasta doğurmuştu onlar kendi yemiş çok şaşırdım
Yoh yaa ne kirli çıkısıSen kirli çıkısındır çam ağacın bilem var a
Ben ikiside yenmiyo diye biliyorumAdak yenilmiyor akika yeniyor bunu hocalarada sorduk biz kac kisiye
He bnde onu dedim 40 çıkıp hopp gebiş9 ay sonra bebe gelir die kız
Aynı günde çocuğa isim verilmesi ve saçı ağırlığında altın veya değeri miktarınca sadaka verilmesi müstehaptır (İbn Rüşd, Bidâye, I, 463-464). Akika kurbanının etinden anne-baba dahil herkesBen ikiside yenmiyo diye biliyorum
Haftasonu kurbanlık almaya gitcez2 tane 1. Kıza biri kurbana doğurcam kurban bayramına
Siz mi bakıyorsunuzBen ikiside yenmiyo diye biliyorum
Haftasonu kurbanlık almaya gitcez2 tane 1. Kıza biri kurbana doğurcam kurban bayramına
He bnde onu dedim 40 çıkıp hopp gebiş
Zengo dana kesecekBen ikiside yenmiyo diye biliyorum
Rabbim şimdiden kabul etsin inşaAllahBen ikiside yenmiyo diye biliyorum
Biz geçen alcaktık kurban içinde eşimde cinsiyet beli olsun ikisi bir alalım demistiSiz mi bakıyorsunuz
Hadi inşallah
danayı kaynanam kescek oğluma onun var bitane danası geçen yaz doğurunca inegi oğluma hediye etmişti caymazsaZengo dana kesecek
Keyfi bilir beyaayy dur sedaaa sen korun lütfen
Amin insallah canımRabbim şimdiden kabul etsin inşaAllah
Aa yeniyor he iyimiş ben genede tedirgin olurumEksik gitmis yenilir diyor yukarda da a
KorunacağımAdet olmadım diye süt koruyor diye korunmamazlık etme 9 ay sonra bitane daha gelir bak
EstağfrullahÖğrenmiş oldun bak iyiki burnumu soktum