Gerçekten.ayy dur sedaaa sen korun lütfen
İkinciyi düşünmüyorum.
Umut yeterli.
tabiki dikkat edeceğim.
çünkü lohusalıkta maceralı geçtiği için.
Gerçekten.ayy dur sedaaa sen korun lütfen
Kız hala mı silikon ucla emziriyorrsun? O öyle ilk bebek memeye alışsın süt akışı olsun diye 2 aylık olacak bebe, normal memeni verseneAnnelik cidden emekli sabır fedakarlık işi .
çocuğum olunca anladım.
Dünde hastanede alt açma odasında altını değiştim iyi odada elektrikli sobada vardı duvara koymuşlar ufo.
ama emzirmeyi önlük takıp bekleme salonunda yaptım.
Ayrı emzirme odasını göremedim..
Alt açma odasında da sandalye yoktu.
ben zaten umutu silikon uçla emzirebiliyorum..
Hadi bakalımmm insallah bende öyle diyodum ikincimi tövbe bismillahGerçekten.
İkinciyi düşünmüyorum.
Umut yeterli.
tabiki dikkat edeceğim.
çünkü lohusalıkta maceralı geçtiği için.
Ver dedi mamayı sordum.Kız hala mı silikon ucla emziriyorrsun? O öyle ilk bebek memeye alışsın süt akışı olsun diye 2 aylık olacak bebe, normal memeni versene
Mamayı doktora sormadınmı ver mi diyo
Ne bilim benim ucum yoktu çıkmıyordu.Kız hala mı silikon ucla emziriyorrsun? O öyle ilk bebek memeye alışsın süt akışı olsun diye 2 aylık olacak bebe, normal memeni versene
Mamayı doktora sormadınmı ver mi diyo
Anladım tamamVer dedi mamayı sordum.
Devam dedi.
Ama sonuçta bebekte temas etmek bağ kurması falan ten tene daha önemli ya ondan dedimNe bilim benim ucum yoktu çıkmıyordu.
Bi iki kere silikonsuz denedim önceden olmadı bende devam
Ettim silikonla.
Anlıyorum.Ama sonuçta bebekte temas etmek bağ kurması falan ten tene daha önemli ya ondan dedim
Bizim gelinde emzirmiyor memesi yara olmuş diye biz memeler ortada gezerdik hıh ha ule ne kaynana olacak benden vay gelinin halineAnlıyorum.
Böylece göğsümde yarada olmadı
Evet.Bizim gelinde emzirmiyor memesi yara olmuş diye biz memeler ortada gezerdik hıh ha ule ne kaynana olacak benden vay gelinin haline
6 aylıktı normal oturmaya başladı ama mama sandalyesinde kayıyordu biraz 8 de net oturduSizin çocuklar mama sandalyesine kaç aylıkken oturdu?
Anladım evet .6 aylıktı normal oturmaya başladı ama mama sandalyesinde kayıyordu biraz 8 de net oturdu
Oturtmaya başlayacağın zmn doktora danış canım yönlendirme yapar
Hatta Bnmki 5.5 aylıktı kendi kendine oturmak istiyordu bn izin vermiyordum uzun süreAnladım evet .
Vakti gelince benim kide belli olur.Hatta Bnmki 5.5 aylıktı kendi kendine oturmak istiyordu bn izin vermiyordum uzun süre
6 dan sonra daha çok oturdu