Yok hayır o kadar yüksek değil sadece dikkatli beslen dedi arada ölç dedi bu kadar
İyi o zaman
Yok hayır o kadar yüksek değil sadece dikkatli beslen dedi arada ölç dedi bu kadar
Ayy canım bişey olmaz bendede çıkmıştı ilkinde bundada cıkar muhtemelen ama ben yaptırmıycam bundaAyy ben de gebelik şekeri çıktııııı
Bende hazır meyvesularında portakal mandalina domatesten bile gaz olurduSüt yoğurt bile gaz yapar 3 ay idare etcen tabi her bebekte 3 ayda bitmiyor
Bu normal canim dediği gibi yediklerine dikkat etceksin,çogu gebelikte olan şey
Kilo bile almadı çıbık
İşte kiloya filan bakmıyormuş
düzgün beslenmesem okey dicem de sinir oldum genlerime tüküreyimAyy canım bişey olmaz bendede çıkmıştı ilkinde bundada cıkar muhtemelen ama ben yaptırmıycam bunda
Aman gen deme bana,benim hastaliklarım kıza gecmis iste adüzgün beslenmesem okey dicem de sinir oldum genlerime tüküreyim
Tatlı yemiyordundüzgün beslenmesem okey dicem de sinir oldum genlerime tüküreyim
Bende öyle organik beslenmeme ragmen cıkmıştı ve şerbetli tatlı hiç yememe ragmendüzgün beslenmesem okey dicem de sinir oldum genlerime tüküreyim
çikolata hergün yiyordumTatlı yemiyordun
Keşke yeseydin çıkacakmış diye
şerbetli tatlı ben de sevmem ya anca kaliteli bi baklavaBende öyle organik beslenmeme ragmen cıkmıştı ve şerbetli tatlı hiç yememe ragmen
Eczaneden yeni al bakalımevde şeker ölçümü yapıyorum allahım yüksek çıkıyor. Bir araştırdım şu stripin tarihi geçikse yüksek ölçüyormuşş. Bizdeki 2018
Ohh bak alışırsın ilk adımı atmış oldunYolda uyudu giderken kuaförde emzirdim.
gelirkende uyudu hoşuna gitti.
Sakindi .
denemiş oldum böylece..
Kaliteli baklova nerde kız yapanda kalmadı ben baklavadan nefret ediyorum çok kötü anısı varçikolata hergün yiyordum
şerbetli tatlı ben de sevmem ya anca kaliteli bi baklava
Evet .Ohh bak alışırsın ilk adımı atmış oldun
Seç varsa yakınlarda efso Antep’ten günlük getiriyorlarKaliteli baklova nerde kız yapanda kalmadı ben baklavadan nefret ediyorum çok kötü anısı var
Seç ne kız marketmi ne oSeç varsa yakınlarda efso Antep’ten günlük getiriyorlar
En güzel zamanları 1. Yaştan sonra sapıtıyorlar hiç çıkmak istemiyorsun dışarı eşim markete giderken vallahi yalvarıyor gelmesin benle diyeEvet .
Güneşliydi hava.
Şansım döndü.
Yok baklavacı canım nete yaz belki yakında vardırSeç ne kız marketmi ne o
Bilmem bakmam lazım canım hiç duymadımYok baklavacı canım nete yaz belki yakında vardır